Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Galiu ir as atsiust pakvietima. Reikia vardo, pavardes ir el. pasto adreso.
Atsakyti
Oi kaip nusibodo tie pakvietimai,gal jus kokia nauja tema susikurkit ir dalinkites? Nes cia jie visai ne i tema biggrin.gif

Junkites prie MANGOOUTLET yra 10% kodas.
Vilnius, galiu persiust.
tvarkingas krepselio kopijas siuskite pastu, antrasteje nurode mango / nickas / miestas (jei reiks siust)
senseshopping@gmail.com
Atsakyti
Gal kas lessthan10pounds renka? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas crocs renka?Vilnius
Atsakyti
Tiek visos perkat is verbautet. Gal galit primint nuo kokios sumos 15€ minus ir kas dar ten per nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 01, 14:13)
Tiek visos perkat is verbautet. Gal galit primint nuo kokios sumos 15€ minus ir kas dar ten per nuolaidos?

nuo 30 eur minus 15 ir nemokamas siuntimas i LT

but gerai, jei kas apsviestu ar kas gavo uz rekomendacija koduka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 01, 14:13)

Rašiau prieš kelis psl wink.gif
nuo 30 eur minimum.
Atsakyti
Aciu uz koduka smile.gif
jau pasinaudojau ir jei kam reikia naujo koduko rasykit varda pavarde ir el pasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 07 01, 15:17)
Aciu uz koduka smile.gif
jau pasinaudojau ir jei kam reikia naujo koduko rasykit varda pavarde ir el pasta smile.gif

Kažin kodėl man neatsiunčia pakvietimų g.gif. Pirkau prieš 2 valandas. Kam nors irgi padovanočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 01, 14:23)
Kažin kodėl man neatsiunčia pakvietimų g.gif. Pirkau prieš 2 valandas. Kam nors irgi padovanočiau  ax.gif

as ir negavau, bet maciau savo accounte kad galiu 5 issiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 07 01, 15:30)
as ir negavau, bet maciau savo accounte kad galiu 5 issiusti smile.gif

Ačiū, radau, man 6 leidžia siųst thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,
iskilo man siandien toks keistas klausimas 4u.gif
Gavau siandiena coconcenter siuntini, bet taip keistai suklijuotas, beveik atsiklijaves g.gif ir mastau gal kokius meginukus isima, nes esu gavusi tik vieninteli karta pora kremo megineliu ir per pirma uzsakyma. ar man jau vaidenasi biggrin.gif
Atsakyti