Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(amusante20 @ 2015 07 01, 13:19)
mes tokią turim , irji tikrai su viena statmena padėtim.

Supratau, o su reguliavimo rankenele reguliuojant atlosa ir ji paleidus krenta? (as manau taip neturetu but, todel ir klausiu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 07 01, 13:20)
Tai  zinoma, kad niekur jos nepadesiu  smile.gif 
Turiu tos pacios amziaus grupes maxi-cosi kede, tai yra viena padetis berods, ji uzifiksuoja ir tiek ziniu. O si vienoje padetyje uzifiksuoja, o toliau tiesiogine zodzio prasme visas atlosas nukrenta zemyn. Jei taip neturetu but (jei yra tik viena atloso reguliavimo pozicija) kam tada reikalinga reguliavimo rankenele?
Tiesiog klausiau kas turi sia auto kedute, ir galetu atsakyt.

na pvz trransportavimo patogumui mirksiukas.gif tarkim jum netelpa pagal auksti ta kede, tada ja atlenkiate ir metate i bagazine mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, tikrai daug šnekate apie Verbauted, o gal galėtumėt kuri priglaust mane su 1 preke? Nes dėl vienos prekės tikrai nenorėčiau rinkti pilno krepšelio ar pakvietimo prašyti blush2.gif Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 01, 12:39)
Mergaitės, tikrai daug šnekate apie Verbauted, o gal galėtumėt kuri priglaust mane su 1 preke? Nes dėl vienos prekės tikrai nenorėčiau rinkti pilno krepšelio ar pakvietimo prašyti  blush2.gif Vilnius.

Tai žiūrint už kiek ta prekė. Mano 1 užsakyme tik 2 prekės buvo ir tai jau viršijo 30 eur.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 01, 13:45)
Tai žiūrint už kiek ta prekė. Mano 1 užsakyme tik 2 prekės buvo ir tai jau viršijo 30 eur.

11,13 eur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 01, 13:45)

O as is vis tik viena preke pirkau, ir virsijo suma biggrin.gif
Atsakyti
O as sugebejau 6 bliuskutes ir pizamos komplektuka uz 15eur nusipirkt. biggrin.gif Aciu Magutei uz pakvietima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunu thumbup.gif bet man vistiek tik 1 prekės reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 01, 13:54)
O as sugebejau 6 bliuskutes ir pizamos komplektuka uz 15eur nusipirkt.  biggrin.gif Aciu Magutei uz pakvietima.  mirksiukas.gif

Tai ziurint kam ko reikia, as kai dairaus tik i baldus ir kambario dekoravimo atributika, tai pigiai neprasisuksiu biggrin.gif Dar daug ko is ten noreciau, tik kaina nepatinka.. Ir niekaip nesulaukiu kito koduko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas dar gali verbautet pakvietima atsiust? a_g_n_e_s_2005@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 01, 14:05)
Kas dar gali verbautet pakvietima atsiust? a_g_n_e_s_2005@yahoo.com

nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
Gal kasžino kiek tie pakvietimai galios?
Atsakyti