Mano vyresnelis yra geres Sedalia, bet jau budamas tikrai ne kudikisko amziau, apie 6 metus buvo. Ji labai migde - gerti reikejo 2 kartus dienoj, tai vakare viskas ok, bet jei isgerdavo diena, tai vaiksciodavo pusiaumiega. Atsisakem sito vaisto.
Mes irgi bandėm - jokio poveikio

sveikutes visos
tai va mes ir vargstam su miegeiu o kai pradejau duot sedalia vaikas miga kaip užmuštas net išsigandau 3dienas gerem tai miegodavo nuo 22val iki 11val išsigandau ir nebedaviau ir vel naktis bemiego
bet mes gerem tik vakare po arbatini šaukšteli taip gyd patare. Manau kad šiandien vel gersim geriau ramus miegelis

Na mum tai jokio poveikio
bandem ir stipresnius Relaniuma, jis zinoma be recepto neparduodamas, tai vos vos padejo kol gerem, o paskui vel tas pats. Dabar geriam zirniukus hemopatinius, bet cia reik ilgai pagerti, kad padetu. Na as jau kaip ir susitaikiusi su ta mintim, kad niekad nakti neismiegos ramiai, tai kaip ir normali naktis man patapo keltis po 5-6 kartus, kartais maziau.

Israse ir maniskiui Sedalia-bandysim kaip poveikis.
Nes gerem ir acosedum, ir notta tai nieko tokio nepajutom
Nes gerem ir acosedum, ir notta tai nieko tokio nepajutom

Labas blogai miegančiu mažylių mamytės
Ir aš pradėjau duoti Sedalijos. Metuko dar neturim,bet mažai liko,tai nusipirkau ir aš to "stebuklingo" sirupo. Geriam jau trys dienas,poveikio nepastebejau.O pastebėjau kad mažiukas dar blogiau pradėjo miegoti ir labai sunkiai užmiega
Net nežinau ka ir pasakyti. Gal toks šalutinis poveikis kol pripras,bet kažkodėl abėjoju. Tenai parašyta kad gerti galima tik trys dienas ,o ilgiasni gydyma gali tik gydytojas paskirti. Manau kad nustosiu duoti ,o jeigu miegas nesutvarkis ir vėl eisim pas neuropatologą.

...ne visai i tema, nusipirkom STODAL- nulis poveikio, tiek mazajam, tiek ir mums
nuo kosulio

maniškis pradėjo mirkčioti kai į kažką įdėmaii žiūri... šiandien neurologas prirašė Sedalia, sakė apie 1,5 mėn gerti. Eisiu i Norfa laimės valandom su nuolaida pirkit, žiūrėsim koks poveikis bus

Mums Sedalia visiskai nepadejo
.

Mūsų dukrytė irgi labai prastai miegodavo naktimis,tai gydytoja iššrašė šio sirupo.Rezultatas nulinis,visai nepadėjo.O va pradėjom gerti homeopatinius ir dabar išmiegam visą naktį

sveikos, kaip supratau 9 men kudikiui sedalia negalima?

QUOTE(katka26 @ 2009 03 20, 10:39)
Mūsų dukrytė irgi labai prastai miegodavo naktimis,tai gydytoja iššrašė šio sirupo.Rezultatas nulinis,visai nepadėjo.O va pradėjom gerti homeopatinius ir dabar išmiegam visą naktį 

kaip supratau SEDALIA ir yra homopatiniai .... o kokius jus geret