Gerem budamos mazos, nebuvo jokio efekto, va kai paaugom ir i darzeli isejom tai padejo nuo to streso darzelinio, tokia rami buvo

QUOTE(polo @ 2007 11 14, 14:26)
Su baime daviau aš tą sirupą, nes metukų dar neturėjom.Parašyta, jei po trijų dienų poveikio nėr , tai neduot.O to poveikio ir nebuvo. Kai metukų jubiliejų
švęsim, tai vėl bandysim gert.Lauksim stebuklo 

stebuklas neįvyko

mums tai sakyciau neveike jis

gere mano dukryte, kai jai buvo 2 m. , tai poveikis buvo gal kokias dvi dienas, o paskui vel tas pats . tai daktare paskui sako, jei nori kad poveikis butu reikia du buteliukus sugert, ka as zinau, man atrodo, kad organizmas priprato jau po keliu dienu ir dingo poveikis, o tai kas butu po dvieju buteliuku?
abejoju, ar pgeretu. reklamu aukos ir tie gydytojai kartais.

Gal vos vos pagerėjo.... arba augam ir protingėjam

Na mes naudojomekai maziukas buvo ir nieko nepadejo po to kai jau paaugome naktimpradejo nubusti ir nemiegoti nusprendeme su vyru dar duoti sedalija,na zinote kol gere tas 7dienas atrodo viskas
ir nereikia nervintis sedalia labai geras vaistas.Bet tik nutraukeme jo gerti ir viskas is naujo,tad gydytojas liepe duoti arbatos melisos preis miega ir kai nubunda,na zinokite arbatos mano sunus negere nes jam neskani ir neikisau,,,bet miegas susitvarke savaime dabar mes ismiegame visa nakti be jokiu jokiu prabudimu,,,

Mano dukrytei Sedalia visai jokio poveikio neturėjo. Kaip prastai miegojo prieš vartojimą,taip ir po
. Padeda tik melisų arbata.

Pasidalinkit mamytes gal kas davete vaiuciams hemopatini siurpa "Sedalija",mano maze labai nerami jai dygsta dantukai,naktim labai blogai miega.
QUOTE(lugita @ 2008 03 01, 14:26)
Pasidalinkit mamytes gal kas davete vaiuciams hemopatini siurpa "Sedalija",mano maze labai nerami jai dygsta dantukai,naktim labai blogai miega.
atrodo raso kitame, bet kodel rekomenduojama nuo 30 men

QUOTE(lugita @ 2008 03 01, 14:26)
Labukas, mes geriam sita preparata,jisai yra nuo metu vaikuciam, mano maze prastai nakti miega ir diena irzli,kad labai padetu tai nepasakyciau, aisku,nereik noreti, kad vaikas iskart nustotu zyzti ir miegotu visa nakti

QUOTE(rasenia @ 2008 03 11, 15:05)
Labukas, mes geriam sita preparata,jisai yra nuo metu vaikuciam, mano maze prastai nakti miega ir diena irzli,kad labai padetu tai nepasakyciau, aisku,nereik noreti, kad vaikas iskart nustotu zyzti ir miegotu visa nakti
nu mum tai nelabai padeda 

aciu

Tokiems mažiukams, išties manyčiau, nėra tinkamas, nes sudėtyje yra etanolio (alkoholis). O jūs nebandėt homeopatinių žirniukų?
Jūsų atveju turėtų tikti Chamomilla 3 (neramumams, dygstant dantukams). Jeigu pučia pilvuką, gal dar tiktų Carbo vegetabilis. Tik žirniuką reikėtų ištirpinti vandenyje ir jį suplakti (apie 50 k.). Tuomet sugirdyti. Šiaip žirniukai yra čiulpiami, ko mažiai dar nemoka. Duoti apie 20 min. prieš valgį ar 30 min. po valgio. Duoti 2-3 k. per dieną po 1 žirniuką.
Tiesą sakant, savo mažiui duodu ir neištirpintus. Kiek pačiulpia, tiek, bet jei vaistas homeopatinis atitinka tuo atveju, tai suveikia ir nesučiulptas.
Jūsų atveju turėtų tikti Chamomilla 3 (neramumams, dygstant dantukams). Jeigu pučia pilvuką, gal dar tiktų Carbo vegetabilis. Tik žirniuką reikėtų ištirpinti vandenyje ir jį suplakti (apie 50 k.). Tuomet sugirdyti. Šiaip žirniukai yra čiulpiami, ko mažiai dar nemoka. Duoti apie 20 min. prieš valgį ar 30 min. po valgio. Duoti 2-3 k. per dieną po 1 žirniuką.
Tiesą sakant, savo mažiui duodu ir neištirpintus. Kiek pačiulpia, tiek, bet jei vaistas homeopatinis atitinka tuo atveju, tai suveikia ir nesučiulptas.