Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kam teko vartoti SEDALIA sirupą?

QUOTE(wikonda @ 2007 09 11, 14:00)
Šeip šis vaistukas nuo metukų  blush2.gif O samtelio ir nebūna prie Sedalios, tai mes geriam po 5ml rytą ir vakarą, taip neurologė skyrus  mirksiukas.gif

zinau, kad nuo metuku, bet manau neurologai zino ka daro jei jau skyre. Tik nurode gerti puse dozes ryte ir vakare.. O va kiek ta doze tai ir nepasake.
Siaip manau gamintojas, rasydamas, kad gerti po "matavimo sauksteli" turetu ta sauksteli ir prideti.. arba bent jau nurodyti jo turi.
o tai visiskas ne sis ne tas iseina.. g.gif
Atsakyti
O as pasakysiu savo nuomone mums sis sirupiukas nieko nepadejo,o kai vaikas pamato kai ta buteliuka issitraukiu ir duosiu gerti pradeda rekti ir as jo neisziodinu,pamasciau idomu kodel?Bet kai ji pati paragavau truputuka fui bjaurybe,o koks lipnumas tai po kokios savaiteles nusprendziau daugioau as jo nekankinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 09 13, 13:23)
O as pasakysiu savo nuomone mums sis sirupiukas nieko nepadejo,o kai vaikas pamato kai ta buteliuka issitraukiu ir duosiu gerti pradeda rekti ir as jo neisziodinu,pamasciau idomu kodel?Bet kai ji pati paragavau truputuka fui bjaurybe,o koks lipnumas tai po kokios savaiteles nusprendziau daugioau as jo nekankinsiu mirksiukas.gif

O mum padejo, tikrai nustojo taip vartaliotis. Nes tuo metu tai buvo siaubas kazkoks doh.gif Padarem pertrauka ir vel vartojam taip neurologe patare. O mano pipiriukas laukdavo isiziojes lotuliukas.gif jam tik duok saldziai lotuliukas.gif
Simutee tai jus gerkit tada po 2.5ml jei puses dozes ax.gif
Atsakyti
Mums Sedalia tikrai padejo. Vaikutis daug ramiau miegodavo.O Melisal pirmus 2k padejo,o po to ne.Gal pripranta organizmas.Dar yra zoliniai lasai Melisana,gyd sake galima duot,vaikui buvo 1,5m.O vaistininke nepardave,sako permazas.Taip ir nesupratau galima juos duot ar ne.Kazkaip vel ima neramiai miegot,reiks Sedalios pavartot. smile.gif
Atsakyti
as ir daviau bet jokio efekto. tai kita gydytoja israse tableciu po dvieju ploksteliu lyg ir ramesne pasidare bet veliau vel naktim nerami , galvou gal isaugs
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Sedalia, bandysim gerti, tik jau parašė tikrai kvailai dėl dozavimo schmoll.gif kur tas šaukštelis apie kurį rašo? Gerai kad čia paskaičiau kad jo pakuotėse ir nebūna, o tai jau būčiau į vaistinę ėjusi blink.gif Kaip suprantu norma arbatinis šaukštelis?
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2007 09 25, 14:38)
Nusipirkau ir aš Sedalia, bandysim gerti, tik jau parašė tikrai kvailai dėl dozavimo schmoll.gif kur tas šaukštelis apie kurį rašo? Gerai kad čia paskaičiau kad jo pakuotėse ir nebūna, o tai jau būčiau į vaistinę ėjusi blink.gif Kaip suprantu norma arbatinis šaukštelis?

mums irgi buvo israse sedalios, tai mums skyre puse arbatinio saukstelio, nes dar labai maza buvo kazkur 8 menesiai.
Atsakyti
pavartojom tos Sedalia ir vienintelis efektas- vaikas pradejo nuo jos vemt.. g.gif neimano slykstumo- kaip cukraus sirupas. man tektu toki gert as irgi apsivemciau blink.gif
o del miegucio- kaip miegojo blogai, taip ir toliau tebemiega.. verysad.gif
Atsakyti
Šiandien vėl pradėjom gerti. Nu žiūrėsim, kaip bus pastebėsių mažyli bigsmile.gif Man skani ta Sedalia blush2.gif ir sunytis noriai geria. Tik tiek, kad jos poveikis trumpokas, tad po šio karto darysim ilgą pertrauką nesinori piknaudžiauti, nors ir žolinis vaistukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 08 lapkričio 2007 - 00:47
mes irgi gerem sita sirupeli, maniskiai abu mielai laukdavo kol pripilsiu i sauksteli ir gerdavo, bet efekto jokio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Su baime daviau aš tą sirupą, nes metukų dar neturėjom.Parašyta, jei po trijų dienų poveikio nėr , tai neduot.O to poveikio ir nebuvo. Kai metukų jubiliejų smile.gif švęsim, tai vėl bandysim gert.Lauksim stebuklo mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ir gerem si sirupuka mums ir jokio efekto nebuvo g.gif
Atsakyti