Įkraunama...
Įkraunama...

Gal kam teko vartoti SEDALIA sirupą?

O parduoda ji be recepto? g.gif

Tai Melisal visai isimta is apyvartos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 06 11, 20:19)
O parduoda ji be recepto? g.gif

Tai Melisal visai isimta is apyvartos?  doh.gif

Taip Melisal iseme is apyvartos,ir sake vaistinei,kad ju nebetures unsure.gif Kazkaip buvau pripratus ji pirkti,ir tikrai nedel kainos,skonis mazei patiko,lengva sugirdyti buvo...
Be recepto visus siuos sirupus parduoda mirksiukas.gif

Idomu kokiu dar be Sedalios yra?Nes kai nuejau i vaistine daugiau jokiu sake neturi g.gif
Atsakyti
Ir mano dukrytė vartojo Sedalia sirupą. Vartojom 10 dienų.Žinoma, pagerėjo.
Galėtų sirupą prekiauti mažesnio tūrio buteliukuose. Jo tiek daug nesuvartosi per gydymo seansą (kalbu apie mažiukus vaikiukus) rolleyes.gif
Atsakyti
ar yra mamyciu kurios dudavo savo mazyliui sio vaisto? mano mazyle beproto nerami nebezinom ka daryt,vaistinej pasiule sio vaisto nors sake jo negalima vartoti jaunesniem nei 12 menesiu vaikam,bet atceit puse dozes gal ir nieko butu padekit gal kas bandet.Dekui is anksto!
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 07 03, 22:35)
ar yra mamyciu kurios dudavo savo mazyliui sio vaisto? mano mazyle beproto nerami nebezinom ka daryt,vaistinej pasiule sio vaisto nors sake jo negalima vartoti jaunesniem nei 12 menesiu vaikam,bet atceit puse dozes gal ir nieko butu padekit gal kas bandet.Dekui is anksto!

Bandėm prieš mėnesį dėl neramaus miego. Efektas buvo nulinis, tai kaip rašoma aprašyme, daugiau ir nebedaviau. Gal kitiems ir padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 07 04, 08:52)
Bandėm prieš mėnesį dėl neramaus miego. Efektas buvo nulinis, tai kaip rašoma aprašyme, daugiau ir nebedaviau. Gal kitiems ir padeda  g.gif

aciu uz ats
Atsakyti
mes irgi bandėme ši homeopatinį vaistą. Mums jis kažkiek pagerino miego kokybę. Pietų miegą dabar miega neprabusdama, o anksčiau būdavo su keliais prabudimais. Naktiniam miegui galima sakyti nepadėjo nieko. kaip prabudinėjo, taip ir prabunda doh.gif
Šiaip šis vaistukas yra homeopatinis ir greito rezultato nereiktų tikėtis. Mums jį leido naudoti 7,5 mėn. Bet jūs gal pasitarkite su gydytoju .... ax.gif
Atsakyti
Labas, siaip vaisto antoacijoj parasyta kad jei nepadeda per kelias savaites, vartojima nutraukti.... nu o jei gydytojas skyre 7.5 men gal yra kazkokios aplinkybes. Mums irgi skyre del neramaus miego, pagerem tas kelias savaites- jokio efekto (vaikui buvo 10 men). Jei kam reikia galiu dovanoti visa buteli sito gerio, nes nugerem labai mazai.
Atsakyti
Šis vaistas yra skirta lengvam mego sutrikimui ax.gif Tad jei yra sunki padėtis su miegeliu, manau jis ir nepadės.
Atsakyti
aciu visom kurios parase gal dar atsiras mamyciu zinanciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasitarkit su gydytoju-neurologu, gal jums tiktu acosedum? toks homeopatinis preparatas, leidziama gerti nuo pat gimimo, labai geras, mes menesi gerem, maziulis buvo labai dirglus tikrai padejo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 06 13, 11:51)
Taip Melisal iseme is apyvartos,ir sake vaistinei,kad ju nebetures unsure.gif Kazkaip buvau pripratus ji pirkti,ir tikrai nedel kainos,skonis mazei patiko,lengva sugirdyti buvo...
Be recepto visus siuos sirupus parduoda mirksiukas.gif

Idomu kokiu dar be Sedalios yra?Nes kai nuejau i vaistine daugiau jokiu sake neturi g.gif

Aš duodu Sedative tabletytes. Nezinau kokio amziaus jusu lelia, bet maniskei duodu( su gydytojos pritarimu) po viena tabletyte maza pries miegeli ji skani labai tai kaip saldainiukas, galima ciulpti. Man jie labai padeda. O melisal sirupas tai zaidimas, nieko ten jis nedaro. Sedalijos nebandziau. Pabandykit Sedativ aisku atsiklausus gydytojos jos be recepto ir taip pat homeopatines. 4u.gif
Atsakyti