Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 23, 09:36)
Atrodo tik tos mamos ir tegali suprasti kurios pačios tai patyrė ir išgyveno.

man ir taip atrodo, mano vaistai ir psichologas buvo butent sis forumas , sios mielos angelu mamos ...
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2015 10 23, 15:25)
Aastaa29 kaip gaila  console.gif  verysad.gif ,bet manau ateis laikas ir vel pastosi jeigu pati noreri. Siuo metu pas tave labai daug emociju. Ir klausimu. Viskas svezia ir astru. Ir visa tai tikrai taip greit nepraeis. Pritariu Tauskutei,jeigu nori verk,rek. Man iki siol skaudu,ir skausmas nedingo. Ir buna kad verkiu,kasdien po n kartu galvoju apie savo vaikus. Daznai islenda prisiminimai. Daznai sunku net kvepuoti,tik asaros ir skausmas. Issiverkiu,einu toliau. Stengiuosi su artimais apie tai nekalbeti,jie jau to nesupranta kaip galima taip gyveni,save kankinti,o as to istrinti negaliu,tai mano vaikai. Tokie jau zmones. Vasara man pasake kad man pas psichiatra reikia. Buvo skaudu. Nes as kazkaį tik sesei ir tevams pasipasakodavau. Vis pakalbu apie kapus,kaip ka sodinsiu,apie zvakes,kartais asara nubraukiu,o jie mane pas psichiatra. Nuo tos akimirkos jau praejo puse metu,apie vaikus nekalbu savo visai.
Papildyta:
Dbr patys tevai,sese,paklausia kaip ten ,ka pasodinau,kaip geles auga. Nes pastebejo kad visai apie tai nekalbu. Tai ir sakau,koks jums skirtumas,kas auga,kaip auga. Ka pasodinau tas ir auga. Dbr as jau pasakot nenoriu. Nereikia.
Papildyta:
Lauryte80 nuostabi liniuote  wub.gif  wub.gif  wub.gif

jie nesupranta ir nesupras, maniskiai ir nei klausia nei aplanko... ne idomu jiems, visada drauge aplanko mano Auksa plauke, su keliom galiu pasikalbeti kai kalbu apie ja nebraukiu asaros prie draugiu man gera kalbeti ir prisiminti kokia buvau laiminga tada...pries tiek metu ...issikalbejusi kazkas tokio lengvo pasidaro, o kai viena tai ir asara nubraukiu , ismokau nebe rodyt savo asaru jiems, joms...Su vyru pasikalbam...apsitariam ko ir kaip ka sodinti ka atnaujinti smile.gif Rytoj vaziuosim visi aplankyti, nupirkom angela nauja kuri issirinkom visi kartu, gelytes... mes nevaziuojam lapkricio1d.nes ne imanoma ten kapinese, turim vaziuot 2val.nesamone kazkokia tai vaziuojam visada pries aplankyti uzdegti zvakutes...
Atsakyti
Vakar su sūnum buvom kapinėse, ten jaučiu tuštuma. Man vistiek dar nedaeina tai kas įvyko. Galvoju kad ją pasiėmė kita šeima ir ją augina kazkur... Skaičiau čia senas temas dar 2007 metų.manau dabar toms mamoms jau lengviau.ir turbūt jau turi kitus leliukus. Linkiu joms laimės. Didelės. Pastebėjau kad dauguma mamu tiki kad jų išėję keliukai grįš per kitą. Ir aš tikiu.ir aš.sakiau planuosiu skiciuosiu kad tik mergaitė pavyktų, jei ne po berniuko ve bandysiu... Nervina kai sako oi tik db nesugalvok vėl nėščia patapt!norisi į šūkį duot,arba prilygina mano netekti su savo mamos netektimi.tai ne tas ne TAS!!! Pasitaiko laikų žmonių gi.....
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 25, 10:13)
Vakar su sūnum buvom kapinėse, ten jaučiu tuštuma. Man vistiek dar nedaeina tai kas įvyko. Galvoju kad ją pasiėmė kita šeima ir ją augina kazkur... Skaičiau čia senas temas dar 2007 metų.manau dabar toms mamoms jau lengviau.ir turbūt jau turi kitus leliukus. Linkiu joms laimės. Didelės. Pastebėjau kad dauguma mamu tiki kad jų išėję keliukai grįš per kitą. Ir aš tikiu.ir aš.sakiau planuosiu skiciuosiu kad tik mergaitė pavyktų, jei ne po berniuko ve bandysiu... Nervina kai sako oi tik db nesugalvok vėl nėščia patapt!norisi į šūkį duot,arba prilygina mano netekti su savo mamos netektimi.tai ne tas ne TAS!!! Pasitaiko laikų žmonių gi.....

aisku kad ne tas pats!!!
man skaydavo dar jauni turesyt tu vaiku... labai skaudindavo sie zodziai ir po kiek laiko nu kada nu kada gy pastosi gal jau laikas ir vis ...tuos du puse metu kai negalejau vis pastot kaip uzknisdavo jai nevartoji alkoholio iskart tai gal jau ne viena...bet po kurio laiko nebe kreipiau demesio i siuos klausimus, aisku dabar sako kad reikia dar vaiko mergaites...bet man jokio skirtumo lytis svarbiausia sveikas ir gyvas vaikas

Mes siandiena vaziavom ant kapu ,vakar kai pamatem kas darosi keliuosi i kapiniu puse tai nusprendem 2val. nestovet kamstyje ir siandiena pavakariais nu vykom.

Tau dar viskas sviezia , dar patikek gali sutikti tokiu zmoniu ju pasisakymus kad oh...linkiu kad tik to nebutu... nes ju liezuviai tokie kad ...
Atsakyti
Aisku ne tas pats....... Man irgi pykta del tokiu. O dar tas pasakymas kad jauni , sulaiksite, visai uzmusa , nu kaip taip galima sakyti. Mums atvirksciai negu jums, siule ko greiciau vel pastoti, nesustoti, gyveni toliau....... susitaikyti. Gerai pasakyti, o ka daryti jeigu sirdis plysta......, asaros byra...... kada viduj tustuma, kuri tave zudo, prisiminimai kurie neleidzia gyventi, skausmas kuris tave smaugia. doh.gif , bet jie to nesupranta, o dabar jau tikrai. Jau tiek metu praejo, ( vis man kartoja) kad laikas jau pagalvoti. Nu koks jiems skirtumas, cia visai ne ju reikalas.
Aastaa29 jeigu norite, pasiruosete , pirmyn, tai Jusu gyvenimas, ne jiems spresti ka Jums daryti, kaip gyventi, tegul jie saves ziuri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 10 22, 20:21)

Lauryte80  su liniuote grazia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif gal zinai kas pilvuke ?  wub.gif

Aciu smile.gif berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2015 10 26, 11:54)
Aciu smile.gif berniukas  wub.gif

Kaip smagu, laimes didžiausios linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 10 26, 13:16)
Aisku ne tas pats....... Man irgi pykta del tokiu. O dar tas pasakymas kad jauni , sulaiksite, visai uzmusa , nu kaip taip galima sakyti. Mums atvirksciai negu jums, siule ko greiciau vel pastoti, nesustoti, gyveni toliau....... susitaikyti. Gerai pasakyti, o ka daryti jeigu sirdis plysta......, asaros byra...... kada viduj tustuma, kuri tave zudo, prisiminimai kurie neleidzia gyventi, skausmas kuris tave smaugia.  doh.gif  , bet jie to nesupranta, o dabar jau tikrai. Jau tiek metu praejo, ( vis man kartoja) kad laikas jau pagalvoti. Nu koks jiems skirtumas, cia visai ne ju reikalas.
Aastaa29 jeigu norite, pasiruosete , pirmyn, tai Jusu gyvenimas, ne jiems spresti ka Jums daryti, kaip gyventi, tegul jie saves ziuri.  4u.gif

drinks_cheers.gif
as ta pati sakau koks ju reikas ir koks jiems skirtumas tai mano gyvenimas, musu gyvenimai tegu ziuri saves!!!!
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 26, 17:48)
Kaip smagu, laimes didžiausios linkiu 4u.gif

melyni sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

terminas kada gymdysi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 10 27, 11:24)

melyni sveikinimai   wub.gif  wub.gif  wub.gif

terminas kada gymdysi? wub.gif

Gruodzio 27. Du menesiukai liko smile.gif
Atsakyti
Lauryte80 vau wub.gif ,lengvo nesiojimo ir lauksime Jusu Kaledinio stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2015 10 27, 14:26)
Gruodzio 27. Du menesiukai liko smile.gif

vauuu... wub.gif bus puiki kaledu dovana wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Perskaičiau ten kur buvo rašoma apie Jenifer, apie Rugiaveide... Atrodo kad kokį baisų košmarą patyrė.. Ne vien jos,o daug.iš tikrųjų labai daug mamu cia su tokiu skauduliu... Man baisu kad tiek skausmo šioje žemėj. Dabar aš pykstu kai kas ima kalbėti apie matiarelius dalykus .juk jei tik žinotume ir jei tik kas pasakytų ką reikia padaryti tai viską ir padarytume kad vaikas grįstų.kitąsyk galvoju gal sustos prie mūsų kiemo kokia mašina ir išlaipino mano katė Niduliuka.sakys,va ji grižo...vakar iš dukterėčios telefono susikeliau nuotraukas į plansete, kurių dar neturejom.vakare parodziau vyrui, sako galėjai nurodyti vėl plyšta širdis. Ir jam skaudų.jis mylėjo ją.labai norėjo mergaitės, ir kai pagimdziau net apsiverke. Iš laimės...o kur?kur dabar tą laimė?Vakar buvo lygiai mėnuo kai mažylė dar buvo su mumis... Dabar tas skaičius 27liks amžiams skaudus ir nepamirštamas. Labai noriu pas bureja. Planuoju gerą susiradus nuvykti. Svarbus du klausimai ar turesiu dar mergaite ir ar negalėjo kas tos nelaimės uzlinket. Nes yra asmuo kuris galėjo ir gali linket pikto.šiandien einu pasibandyt dirbt. Sako turi gyvent. Gyvenu, bet be jokio noro ir džiaugsmo. Taip yra dar sūnus,bet man vistiek liūdna.dabar per atostogas jis pas senelius. Tegu pabūna, pasidžiaugia...
Atsakyti
Skaitau aastaa29 postus ir jauciu jos skausma, prisimenu savo pacios toki skausma, kai plysta sirdis, ieskai atsakymu, blaskaisi, nezinai kaip isgyventi, nori tik vieno: pastoti cia ir dabar... Didziules jums stiprybes verysad.gif laikykites... Mum siemet bus antrosios velines kai vaziuosim aplankyti U. Bet ta paguoda, kuri guli salia...tik del jos galiu vel sypsotis.
As iskart po laidotuviu meginau pastoti, pavyko po triju menesiu, bet TAIP tai yra tai kas istrauke mane is duobes. Linkiu ir jums tokio stebuklo.
Atsakyti