Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

QUOTE(Anggell @ 2015 10 12, 21:25)
Man kazkaip atrodo kad zmogus to nepatyres,nu ka jis gali pasakyti. Kaip jis gali zinoti ka jaucia mama kuri neteko savo vaiko.  Pas psichologa nebuvau. Gal ir reikejo. O jeigu kiti man sakydavo kad reikia ja paleisti,kad reikia gyventi toliau ,labai pykau ir verkiau( net iki isteriku) ,ka jie gali zinoti kaip man blogai jeigu jiems taip nebuvo. As irgi galeciau pasakyti kad paleisk ,pamirks,o realiai tai viskas kitaip. Bet galvoju nu kodel as pas psichologa neejau,gal tikrai padetu su mintim tada. Aasta29,sutinku su Lauryte80,zmogus turi patikti. ( apie psichologa)

Na man padejo. Nors psichologe to nepatyrus. Bet jos specializacija butent buvo arbas su tevas kuriu vaikai susirgo onkologine liga,arba mire nuo jos. Tai kazkaip tikrai susideliojo mintys. Ir siaip ji man patiko. Galejau skambint bet kada. Kalbedavom jei reikdavo ilgiau nei priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2015 10 13, 09:37)
Na man padejo. Nors psichologe to nepatyrus. Bet jos specializacija butent buvo arbas su tevas kuriu vaikai susirgo onkologine liga,arba mire nuo jos. Tai kazkaip tikrai susideliojo mintys. Ir siaip ji man patiko. Galejau skambint bet kada. Kalbedavom jei reikdavo ilgiau nei priklauso.

Šiandien ėjau pas psichiatre. Paprasiau xanax vaistų, israse. Bandysiu gert sunkiausiais momentais. Apie mano planus kuo greičiau pastoti kaip ir neprieštaravo, tik pasakė kad turiu turėti stiprybes stiprybės...
Užėjus į lapatyna,nu draugė pasiūlė, nes kartu mieste buvom,tai mano akys krypsta į mažus rozinius drabuzelius, galvoju kad savo angelytei viską viską nupirkciau, kad tik ji šalia būtų. Taip, man reikia jos čia,žemėj, o ne danguj...
Atsakyti
... Su gimtadieniu Tavo Angelą, Bice..... verysad.gif
Atsakyti
Su tyliuoju, Sofija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2015 10 15, 18:30)
... Su gimtadieniu Tavo Angelą, Bice.....  verysad.gif

Mamos! Merginos!moterys!aš nežinau, bet pasaulyje,čia žemėj kažkas darosi!DIEVAS yra!!!!! Aš supratau kad mintimis nužudžiau savo vaikuti. Aš nusidėjėlių nusidejele! Pamenu kai pagimdziau mergaitę, pagalvojau ar D neatims jos iš manęs už turėtus valymus?Pagalvojaui ir tiek.po to kai mergaitė na būdavo, miegodavo tam tokiam vežimo lopsy, aš taip pažvelgus pagalvodavau- lyg karste ji.per visą jos buvimo laiką taip esu pamanius gal tris kartus.prieš nelaimę, prieš viską maždaug savaitę laiko ėmiau galvoti ar negaliu būt nėščia. Šiaip dar reguliariai esirgau nes panelė dar manė valgė, bet paskutiniosios mm buvo rugpjūčio pabaigoje. Tą dieną kai jau dukrelė susirgo man jau tepe, dar pamenu paketus isidejau į tase. Bet tik vieną dieną tepe. Jau per laidotuves nebuvo nieko.po savaitės spalio 5 nubegau pas ginekologe klaust ką daryt nes vėl noriu vaikelio,mergytės, ji tada pasakė žiaurius žodžius esą ar nemanai kad nubaudė D?sakau manau.nu sako dbr atsigauk o nėštumą planuosi vėliau.dar ji manė patikrino ir viskas.o man kažko krūtys jautrios, dar tas pienukas bėga paspaudus. Sakau nusipirksiu testą... Ir jis teigiamas!!!!!! Ar jūs įsivaizduojant?!man įdėjo D vaikelį vieną o kitą pasiėmė. Ar tai nemistika?bliaunu dabar, nežinau.. Džiaugiuosi, bet man taip kažkas keisto.vadinasi dar nestumas mažas jei gyd nematė. Negi mano dukryte sugrįš?o jei mergaitė? Isprotesiu...
Atsakyti
aastaa, vyk tokias mintis salin.nurimk.taip ir isprotet galima ! Nekaltink saves, nekaltink! Jeigu testas teigiamas turi laikytis , turi isnesioti sita vaikeli
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 16, 11:17)
Mamos! Merginos!moterys!aš nežinau, bet pasaulyje,čia žemėj kažkas darosi!DIEVAS yra!!!!! Aš supratau kad mintimis nužudžiau savo vaikuti. Aš nusidėjėlių nusidejele! Pamenu kai pagimdziau mergaitę, pagalvojau ar D neatims jos iš manęs už turėtus valymus?Pagalvojaui ir tiek.po to kai mergaitė na būdavo, miegodavo tam tokiam vežimo lopsy, aš taip pažvelgus pagalvodavau- lyg karste ji.per visą jos buvimo laiką taip esu pamanius gal tris kartus.prieš nelaimę, prieš viską maždaug savaitę laiko ėmiau galvoti ar negaliu būt nėščia. Šiaip dar reguliariai esirgau nes panelė dar manė valgė, bet paskutiniosios mm buvo rugpjūčio pabaigoje. Tą dieną kai jau dukrelė susirgo man jau tepe, dar pamenu paketus isidejau į tase. Bet tik vieną dieną tepe. Jau per laidotuves nebuvo nieko.po savaitės spalio 5 nubegau pas ginekologe klaust ką daryt nes vėl noriu vaikelio,mergytės, ji tada pasakė žiaurius žodžius esą ar nemanai kad nubaudė D?sakau manau.nu sako dbr atsigauk o nėštumą planuosi vėliau.dar ji manė patikrino ir viskas.o man kažko krūtys jautrios, dar tas  pienukas bėga paspaudus. Sakau nusipirksiu testą... Ir jis teigiamas!!!!!! Ar jūs įsivaizduojant?!man įdėjo D vaikelį vieną o kitą pasiėmė. Ar tai nemistika?bliaunu dabar, nežinau.. Džiaugiuosi, bet man taip kažkas keisto.vadinasi dar nestumas mažas jei gyd nematė. Negi mano dukryte sugrįš?o jei mergaitė? Isprotesiu...

Na sveikinu smile.gif dabar turite susiimti. Del tu stipriuju vaistu xanax pasitarkite su daktare butinai.
Atsakyti
Oho,nieko sau naujienos 4u.gif wub.gif tikrai D dovana smile.gif Aastaa29 nereikia kaltinti saves. Dabar reikia susiimti. Del vaistu pasitarti su gydytoju. Ir auginti nauja pilvuko gyventoja wub.gif
Atsakyti
Deja nėštumas nutrūko verysad.gif nzn, matyt netiko kažkas. Nu bet dabar planuot teks iš naujo. Kaip liūdna, kaip sunku...vis galvoju kur prapuolė mano dukryte? Dingo,tuščia, išnyko, išgaravo... Kaip jūs mamos isgyvenot?ką jūs veiket? Ką jūs galvojot...
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 06, 17:41)
Mano mažylė dar praeitą šeštadienio vakarą pesesi su broliu dėl medinio arkliuko ,ne pasidalino kuris pirmas supsis...nuejom miegoti,apie ketvirta val ryto pasokau kai ji apsivėmė.mes vis dar miegodavom vienoj lovoj,nes ji dar valgė mano pienuka.pajutau kad karšta,pamaniau kad dygsta dantys,tad idėjau paracetamolio žvakutės,temperatūra lyg nukrito,bet ji vis tiek muistesi,lyg verkė lyg kas,kaip man nejuto širdis kad katei blogai?!???apie pusė septynių nurimo,mes sukilimom astunta,o ji vis miegojo,sakau naktį davęs tai dabar miega.po kokio pusvalandžio paliečia kakta,vėl karšta,pamatavau temperatūra,rodė 40.3.pasirodė keistas kvėpavimas toks greitas,pamaniau kad plaučių uždegimas nes ne jokio nerimo nebuvo.sudaviau jai panadol sirupo,ji buvo bejėgė,visai tiesiog be jėgų.tada jau laukem  greitosios ,atvykusi tą medikė sako nepatinka ji man,ismovem į ligoninė,bet ten dar koridory laukiau su ją kokį penkiolika min,nieks neskubėjo priimt!po gyd apžiūros nuvedė į reanimacija,ji buvo leisgyve norėjo tik gulet,patys gyd dar nesuprato kas yra.man liepė išeiti.už reanimacijos durų pratupejau beveik tris val.niekas nieko nesakė.galiausiai atvažiavo vyras,tada jau kai durys atsidarė klausiau ar galim pamatyt vaiką.nenorom bet įleido.iejom ir pamatė savo mergytė lovoj,pajungta jau su visais aparatais.diagnozę menigokokas.pakirto kojas ėmė riedet ašaros,vyras iškart pabėgo irgi apsipyles asarom.sako reaniumuosi į Kauną jei ne pablogės,esą labai spaudimas šokinėja.klausiu ar išgyvens,ar yra vilties,nieko patys konkrečiai nežino,tikisi,esą viską ką galėjo padarė,tada paziurejau po anklode jau buvo išversta tom demem.už val ją isweze į Kauną. Manęs kartu nesiveze,esą ryte man geriau atvažiuoti,bet važiavau iš paskos su sesere.Kauną pasiekė prieš vienuoliktą,ją gaivino.už kelių minučių pasakė kad ištiko klinikinė mirtis,dar už kelių min pranešė kad ji mirė.vaiko netekau per dvylika valandų.negaliu ir nenoriu patikėti,nesitiki.kas drįso paimti iš manęs ją?kiekvienas rytas be proto sunkus,nieko nenoriu,nebera tikslų noru.

Uzuojauta ir stiprybes tau ir tavo seimai console.gif

baisi lyga baisu tiesiog...tas klausimas kodel ir...kodel...? visas kankina mus iki siol...
Reikia laiko tau atsigauti, nori verk rek , reikia issiverkt issilieti...
O kitas vaikas ar berniukas ar mergaite ...nesvarbu lytis, bet istikruju pakeicia gyvenima, ir vel pradedi sypsotis, gyvenimas tampa grazesnis ir spalvingesnis...
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 08, 19:13)
Bet kaip isgyvenat?šiandien kaimynė davė xanax tabletė tai tikrai geriau paliko,nes jau nuo ryto verkiau.ar jūs lanketes pas psichologus?

as be jokiu xanaxu ir be jokiu psichologu ... cia mergynos padejo man asmeniskai
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 10, 08:52)
Va,jau nuo ryto byra ašaros. Nekenčiu savęs, manau kad pati per lekima,skubejima vis sakydavau oi nieko nespėju ,vis burzgiau kad netvarka namie per vaikus. Neįvertinau kokia tada buvau laiminga. Bjaurybe aš... Isikaliau kad pakeisiu tai ką padariau,supusių naują vaikuti ir nei pusė žodžio nedejuosiu kad sunku kad kažkas.lai nedrįsta man aiškinti kas kad nereikia,kad anksti ar dar.tik taip tik taip aš manau kad nuplausiu savo skausmą savo ilgesy savo kančią. Mylių ir sunų. Labai,bet skaudų kai jis Neklauso,nesupranta,nenoriu bartis ant jo.kitąsyk neišeina. Bet jis jau buvo išnešiotas, ismyluotas. O mažoji dar ne...ajajai negaliu,nebematau ką rašau...kaip jūs mamos išgyvenot???????

sunkiai ir dabar buna verkiu ppasikukciodama prie kapo , tvarkiau , roviau zoles , ir asaros byrejo upeliais kad tiek metu jau jos nebera...
O taip sunkiai , ir verkdavau ir krisdavau ant keliu , du zingsniai atgal , vienas i prieky taip ir isgyvenau... skausmas niekur ne dingo tiesiog jis yra bet nebe toks astrus kaip anksciau...
susilaukusi sunaus tikrai gyvenimas spalvotas pasidare
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 10, 20:39)
Taip,sako kad tik laikas gydo žaizdas.bet tas laikas lyg vietoj stovi.taip niekas nemiela taip nieko nenoriu

pazystamas jausmas , as nemiegojau kiek ten paru net nepamenu jau gal 5 ar 7 paras nemiegojau tik verkiau ir pro langa ziurejau kaip sninga ... dienos sunkios buvo naktis dar sunkesnes... su laiku su laiku ta skausma priimi i sirdy , su metais jis ne toks astrus , bet jis niekur nedings tik bus ne toks astrus
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 16, 14:17)
Mamos! Merginos!moterys!aš nežinau, bet pasaulyje,čia žemėj kažkas darosi!DIEVAS yra!!!!! Aš supratau kad mintimis nužudžiau savo vaikuti. Aš nusidėjėlių nusidejele! Pamenu kai pagimdziau mergaitę, pagalvojau ar D neatims jos iš manęs už turėtus valymus?Pagalvojaui ir tiek.po to kai mergaitė na būdavo, miegodavo tam tokiam vežimo lopsy, aš taip pažvelgus pagalvodavau- lyg karste ji.per visą jos buvimo laiką taip esu pamanius gal tris kartus.prieš nelaimę, prieš viską maždaug savaitę laiko ėmiau galvoti ar negaliu būt nėščia. Šiaip dar reguliariai esirgau nes panelė dar manė valgė, bet paskutiniosios mm buvo rugpjūčio pabaigoje. Tą dieną kai jau dukrelė susirgo man jau tepe, dar pamenu paketus isidejau į tase. Bet tik vieną dieną tepe. Jau per laidotuves nebuvo nieko.po savaitės spalio 5 nubegau pas ginekologe klaust ką daryt nes vėl noriu vaikelio,mergytės, ji tada pasakė žiaurius žodžius esą ar nemanai kad nubaudė D?sakau manau.nu sako dbr atsigauk o nėštumą planuosi vėliau.dar ji manė patikrino ir viskas.o man kažko krūtys jautrios, dar tas  pienukas bėga paspaudus. Sakau nusipirksiu testą... Ir jis teigiamas!!!!!! Ar jūs įsivaizduojant?!man įdėjo D vaikelį vieną o kitą pasiėmė. Ar tai nemistika?bliaunu dabar, nežinau.. Džiaugiuosi, bet man taip kažkas keisto.vadinasi dar nestumas mažas jei gyd nematė. Negi mano dukryte sugrįš?o jei mergaitė? Isprotesiu...

vau tikra D..dovanele ...susiimk ir buk stipri , reik del pilvuko gyventojo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 22, 16:19)
Deja nėštumas nutrūko verysad.gif nzn, matyt netiko kažkas. Nu bet dabar planuot teks iš naujo. Kaip liūdna, kaip sunku...vis galvoju kur prapuolė mano dukryte? Dingo,tuščia, išnyko, išgaravo... Kaip jūs mamos isgyvenot?ką jūs veiket? Ką jūs galvojot...

kaip gaila verysad.gif

Kol nedirbau ejau savo visa pikti isliedavau sporto klube, poto atejo laikas i darba... ten buvo kosmaras ... nenoriu net priisimint, pakeiciau darba, atsigavau ir pastojau ...
Papildyta:
Lauryte80 su liniuote grazia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif gal zinai kas pilvuke ? wub.gif
Atsakyti
Atrodo tik tos mamos ir tegali suprasti kurios pačios tai patyrė ir išgyveno.
Atsakyti
Aastaa29 kaip gaila console.gif verysad.gif ,bet manau ateis laikas ir vel pastosi jeigu pati noreri. Siuo metu pas tave labai daug emociju. Ir klausimu. Viskas svezia ir astru. Ir visa tai tikrai taip greit nepraeis. Pritariu Tauskutei,jeigu nori verk,rek. Man iki siol skaudu,ir skausmas nedingo. Ir buna kad verkiu,kasdien po n kartu galvoju apie savo vaikus. Daznai islenda prisiminimai. Daznai sunku net kvepuoti,tik asaros ir skausmas. Issiverkiu,einu toliau. Stengiuosi su artimais apie tai nekalbeti,jie jau to nesupranta kaip galima taip gyveni,save kankinti,o as to istrinti negaliu,tai mano vaikai. Tokie jau zmones. Vasara man pasake kad man pas psichiatra reikia. Buvo skaudu. Nes as kazkaį tik sesei ir tevams pasipasakodavau. Vis pakalbu apie kapus,kaip ka sodinsiu,apie zvakes,kartais asara nubraukiu,o jie mane pas psichiatra. Nuo tos akimirkos jau praejo puse metu,apie vaikus nekalbu savo visai.
Papildyta:
Dbr patys tevai,sese,paklausia kaip ten ,ka pasodinau,kaip geles auga. Nes pastebejo kad visai apie tai nekalbu. Tai ir sakau,koks jums skirtumas,kas auga,kaip auga. Ka pasodinau tas ir auga. Dbr as jau pasakot nenoriu. Nereikia.
Papildyta:
Lauryte80 nuostabi liniuote wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti