Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

QUOTE(Lauryte80 @ 2015 10 08, 17:30)
Taip. As vaiksciojau pas psichologe. Ir geriau lexotonil raminancius. Nes be vaistu nei miegojau ir visada verkiau. Man seimos gydytoja juos israsydavo. Kazkaip ejo laikas. Paskui jau vaistu nebereikejo. Veliau ir psichologo nebereikejo. Psichologe labai padejo daug ka suprast, kitaip pradet mastyt. Mintys susideliojo i vietas.

Va,jau nuo ryto byra ašaros. Nekenčiu savęs, manau kad pati per lekima,skubejima vis sakydavau oi nieko nespėju ,vis burzgiau kad netvarka namie per vaikus. Neįvertinau kokia tada buvau laiminga. Bjaurybe aš... Isikaliau kad pakeisiu tai ką padariau,supusių naują vaikuti ir nei pusė žodžio nedejuosiu kad sunku kad kažkas.lai nedrįsta man aiškinti kas kad nereikia,kad anksti ar dar.tik taip tik taip aš manau kad nuplausiu savo skausmą savo ilgesy savo kančią. Mylių ir sunų. Labai,bet skaudų kai jis Neklauso,nesupranta,nenoriu bartis ant jo.kitąsyk neišeina. Bet jis jau buvo išnešiotas, ismyluotas. O mažoji dar ne...ajajai negaliu,nebematau ką rašau...kaip jūs mamos išgyvenot???????
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 10, 05:52)
Va,jau nuo ryto byra ašaros. Nekenčiu savęs, manau kad pati per lekima,skubejima vis sakydavau oi nieko nespėju ,vis burzgiau kad netvarka namie per vaikus. Neįvertinau kokia tada buvau laiminga. Bjaurybe aš... Isikaliau kad pakeisiu tai ką padariau,supusių naują vaikuti ir nei pusė žodžio nedejuosiu kad sunku kad kažkas.lai nedrįsta man aiškinti kas kad nereikia,kad anksti ar dar.tik taip tik taip aš manau kad nuplausiu savo skausmą savo ilgesy savo kančią. Mylių ir sunų. Labai,bet skaudų kai jis Neklauso,nesupranta,nenoriu bartis ant jo.kitąsyk neišeina. Bet jis jau buvo išnešiotas, ismyluotas. O mažoji dar ne...ajajai negaliu,nebematau ką rašau...kaip jūs mamos išgyvenot???????

Jus nebijokit vaistu pagerti. Nueikit pas seimos daktare. Pasitarkit kitaip isproet galima
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 08, 18:13)
Bet kaip isgyvenat?šiandien kaimynė davė xanax tabletė tai tikrai geriau paliko,nes jau nuo ryto verkiau.ar jūs lanketes pas psichologus?

as geriau antidepresantus.pas psichologa irgi buvau.
gyvenam,isgyvenom,kentejom,kenciam....laiko turi praeiti.Tik laikas kazkiek keicia ta skausma...
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2015 10 10, 10:27)
as geriau antidepresantus.pas psichologa irgi buvau.
gyvenam,isgyvenom,kentejom,kenciam....laiko turi praeiti.Tik laikas kazkiek keicia ta skausma...

Taip,sako kad tik laikas gydo žaizdas.bet tas laikas lyg vietoj stovi.taip niekas nemiela taip nieko nenoriu
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 10, 17:39)
Taip,sako kad tik laikas gydo žaizdas.bet tas laikas lyg vietoj stovi.taip niekas nemiela taip nieko nenoriu

Man laikas negydo zaizdos. Visada busiu angeliuko mama... tik laikui begant kazkaip kitaip viska pradedi suprast. Pradedi maziau verkt. Bet sirdy tas pats..
Atsakyti
Aastaa29 uzuojauta Jusu seimai verysad.gif laikykites. Skaitau ir verkiu. .... begalo skaudu,begalo. Sirdis plysta. Tikiu kad laikas sustojo. Man kaip ir Lauryte 80 laikas negydo. Bet kitaip pradedi suprasti. Maziau verkiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 10 11, 09:48)
Aastaa29 uzuojauta Jusu seimai  verysad.gif laikykites. Skaitau ir verkiu. .... begalo skaudu,begalo. Sirdis plysta. Tikiu kad laikas sustojo.  Man kaip ir Lauryte 80 laikas negydo. Bet kitaip pradedi suprasti. Maziau verkiu  verysad.gif

Nežinau, kodėl taip gyvenime nutinka? Kodėl iš tikrųjų yra tiek mamu palaidojusiu savo vaikus?kokios jos nelaimingos, rodos tik dabar žinau kas yra nelaime. Nelaime ne neturėti pinigų, darbo ar būsto,nelaimė netekti savo vaiko. Cia tikrą gyvenimo baisybe.
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 11, 21:47)
Nežinau, kodėl taip gyvenime nutinka? Kodėl iš tikrųjų yra tiek mamu palaidojusiu savo vaikus?kokios jos nelaimingos, rodos tik dabar žinau kas yra nelaime. Nelaime ne neturėti pinigų, darbo ar būsto,nelaimė netekti savo vaiko. Cia tikrą gyvenimo baisybe.

Sutinku
Tai yra baisiausia gyvenimo tragedija verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes mamytes verysad.gif

Man laikas apgyde zaizdas.. Sirdyje nesiojuos ja,bet stengiuos daug negalvot.. Myliu be proto. Ilgiuos...ypac kai matau aplinkoj tokio pat amziaus vaikus.. verysad.gif auginu ja sirdyje..
Meldziuos,kad nebutu tokia isranki ir greiciau isrinktu sau broliuka ar sesute bei atsiustu i zeme.. Bet dukryte delsia. Turbut iesko geriausio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 10 12, 17:43)
Stiprybes mamytes verysad.gif

Man laikas apgyde zaizdas.. Sirdyje nesiojuos ja,bet stengiuos daug negalvot.. Myliu be proto. Ilgiuos...ypac kai matau aplinkoj tokio pat amziaus vaikus.. verysad.gif auginu ja sirdyje..
Meldziuos,kad nebutu tokia isranki ir greiciau isrinktu sau broliuka ar sesute bei atsiustu i zeme.. Bet dukryte delsia. Turbut iesko geriausio wub.gif

Aš tai šiandien ėjau pas psichologę, tačiau nieko gero man nepasakė. Netgi tokį durna klausimą uždavė, sako ką norėčiau pasakyti jai, jų mergaitei? Galvoju,ką?na,kad mylėjau mylių mylesiu..kažkaip nzn..
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 12, 17:49)
Aš tai šiandien ėjau pas psichologę, tačiau nieko gero man nepasakė. Netgi tokį durna klausimą uždavė, sako ką norėčiau pasakyti jai, jų mergaitei? Galvoju,ką?na,kad mylėjau mylių mylesiu..kažkaip nzn..

Psicholigas turi patikt kaip zmogus, nes kitaip nesuprasit viena kitos...
Atsakyti
Man kazkaip atrodo kad zmogus to nepatyres,nu ka jis gali pasakyti. Kaip jis gali zinoti ka jaucia mama kuri neteko savo vaiko. Pas psichologa nebuvau. Gal ir reikejo. O jeigu kiti man sakydavo kad reikia ja paleisti,kad reikia gyventi toliau ,labai pykau ir verkiau( net iki isteriku) ,ka jie gali zinoti kaip man blogai jeigu jiems taip nebuvo. As irgi galeciau pasakyti kad paleisk ,pamirks,o realiai tai viskas kitaip. Bet galvoju nu kodel as pas psichologa neejau,gal tikrai padetu su mintim tada. Aasta29,sutinku su Lauryte80,zmogus turi patikti. ( apie psichologa)
Atsakyti