QUOTE(Lauryte80 @ 2015 10 06, 13:32)
Taip tai iseitis. Tik leiskit savo organizmui atsigauti.. kelis menesius nors... Nidute butinai grys... nesvarbu kokia lytis bus... siela neturi lyties. Reikia labai tiketi, kad nauji dziaugsmai ir rupesciai isvaduos is didziulio skausmo.. labai Jums to linkiu.
Mano mažylė dar praeitą šeštadienio vakarą pesesi su broliu dėl medinio arkliuko ,ne pasidalino kuris pirmas supsis...nuejom miegoti,apie ketvirta val ryto pasokau kai ji apsivėmė.mes vis dar miegodavom vienoj lovoj,nes ji dar valgė mano pienuka.pajutau kad karšta,pamaniau kad dygsta dantys,tad idėjau paracetamolio žvakutės,temperatūra lyg nukrito,bet ji vis tiek muistesi,lyg verkė lyg kas,kaip man nejuto širdis kad katei blogai?!???apie pusė septynių nurimo,mes sukilimom astunta,o ji vis miegojo,sakau naktį davęs tai dabar miega.po kokio pusvalandžio paliečia kakta,vėl karšta,pamatavau temperatūra,rodė 40.3.pasirodė keistas kvėpavimas toks greitas,pamaniau kad plaučių uždegimas nes ne jokio nerimo nebuvo.sudaviau jai panadol sirupo,ji buvo bejėgė,visai tiesiog be jėgų.tada jau laukem greitosios ,atvykusi tą medikė sako nepatinka ji man,ismovem į ligoninė,bet ten dar koridory laukiau su ją kokį penkiolika min,nieks neskubėjo priimt!po gyd apžiūros nuvedė į reanimacija,ji buvo leisgyve norėjo tik gulet,patys gyd dar nesuprato kas yra.man liepė išeiti.už reanimacijos durų pratupejau beveik tris val.niekas nieko nesakė.galiausiai atvažiavo vyras,tada jau kai durys atsidarė klausiau ar galim pamatyt vaiką.nenorom bet įleido.iejom ir pamatė savo mergytė lovoj,pajungta jau su visais aparatais.diagnozę menigokokas.pakirto kojas ėmė riedet ašaros,vyras iškart pabėgo irgi apsipyles asarom.sako reaniumuosi į Kauną jei ne pablogės,esą labai spaudimas šokinėja.klausiu ar išgyvens,ar yra vilties,nieko patys konkrečiai nežino,tikisi,esą viską ką galėjo padarė,tada paziurejau po anklode jau buvo išversta tom demem.už val ją isweze į Kauną. Manęs kartu nesiveze,esą ryte man geriau atvažiuoti,bet važiavau iš paskos su sesere.Kauną pasiekė prieš vienuoliktą,ją gaivino.už kelių minučių pasakė kad ištiko klinikinė mirtis,dar už kelių min pranešė kad ji mirė.vaiko netekau per dvylika valandų.negaliu ir nenoriu patikėti,nesitiki.kas drįso paimti iš manęs ją?kiekvienas rytas be proto sunkus,nieko nenoriu,nebera tikslų noru.