Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

Tauskute,koks gruzus berniukas. wub.gif , ir toks jau didelis atrodo. Begalo grazus dviratis- paspirtukas,ratai tokie rimti. Nice thumbup.gif
Atsakyti
Labai mielas vaikinas!

Mes taip dziaugiames, kad viena jau turim, sumazina netekties skausma... Nors vis megsta atsirandanciu pakomentuot -oi, jums reikia antro
verysad.gif

Mums buvo genetines problemos, 16 savaiciu nestumas.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 07 10, 11:00)
Va kokie mes dideli jau  wub.gif

Tauskute wub.gif Koks grazuolis tavo turtas.

Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 13 liepos 2015 - 09:40
Mamos, kada jums sugrizo mm po nutrukusio nestumo? Gydytoja sake, kad galim planuoti sekanti cikla, bet iki jo dar gali tekti palaukti mazdaug menesi. As noreciau svori numesti. Nesitikejau, kad visas extra svoris liks, ir taip sunkiai kris.
Atsakyti
Man mm atejo lygiai po menesio , ir po pirmo ir po antro nestumo
Atsakyti
Man ir mm atejo po menesio

Atsakyti
Mamos, kiek pajėgiau skaityti, paskaičiau. Per ašaras sunku kažką ir matyti. Noriu tik palinkėti visoms stiprybės 4u.gif Nežinau ką reiškia Jūsų skausmas, nes pati turiu dukrytę mažutę ir sveiką. Tos kurios persileidote...linkiu, kad Jūs vėl pastotumėte ir žinokite, kad tai tas pats vaikutis vėl ateina, ateina jam geresniu laiku..
Bet man labai liūdna, kad Dievulis pasiima būtent tuos pačius mažiausiu ir labiausiai laukiamus, labiausiai mylimus verysad.gif
Atsakyti
Labas angelu mamytes 4u.gif jungiuosi prie jusu ir as patyriau neapsakoma skausma, pati baisiausia diena, kuria prisiminsiu visa gyvenima rugpjucio 20, netekau savo berniuku dvynuku buvo 20 sav mano mazyliam sustojo sirdutes. Dabar sirdis pasruvusi krauju, gyvenimasnusidaze juodom spalvom nezinau, kada pavyks atsitiesti. Labai as jus suprantu koki skausma tenka patirti norisi prasmekti zemeje.
Atsakyti
Angelas sargas uzjauciu Jusu seima ,stiprybes. verysad.gif , reikes laiko kad susitaikyti,susigyventi su skausmu. Mes Jus suprantame. As irgi turiu du angeliukus. Kasdien apie juos galvoju. verysad.gif Net iki siol kartais verkiu ,kada sunku ant sirdien buna ...
Papildyta:
Jeigu bus noro issipasakoti ,rasykite. Nes sunku viska nešioti savyje. O kada dar nera kam isklausyti. Kiti vengia sia tema, verysad.gif ,po kiek laiko visi pamirsta. verysad.gif ,o musu skausmas lieka.
Atsakyti
....aštuoneri šiandien Vaivai.... wub.gif verysad.gif
...Gaminom su Migle puokštę, smaigstėm gėlytes... kartojau sau, kad neverksiu...
..bet nuėjus prie kapelio pamačiau atneštą gėlyčių puokštelę ir nesusilaikiau...
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2015 09 11, 20:15)
....aštuoneri šiandien Vaivai....  wub.gif  verysad.gif
...Gaminom su Migle puokštę, smaigstėm gėlytes... kartojau sau, kad neverksiu...
..bet nuėjus prie kapelio pamačiau atneštą gėlyčių puokštelę ir nesusilaikiau...

Vaivos Juosta, ir aš kasmet kartoju sau, kad neverksiu...bet...
Šiandien galvojau apie mūsų mergytes....kokios Jos jau didelės...antrokės... wub.gif angel_sadangel.gif
Degu žvakelę Vaivutei... wub.gif wub.gif wub.gif Su Gimtadieniu, mažut...
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2015 09 11, 21:15)
....aštuoneri šiandien Vaivai....  wub.gif  verysad.gif

o kam sakyti;kam kartoti;kad neverksi?
juk taip niekada nebus....
Su gimtadieniu Vaivute wub.gif
Atsakyti