Gal būt ši istorija kažką įkvėps, kažkam suteiks vilties. Gal būt taip ir nuskries ir užsimirš interneto platybėse... Tik ne man...
Netrukus rugpjūčio 13... vėl važiuosime sveikinti savo Raigardėlį su 6 metukų gimtadieniu... į kolumbariumą... Tik šį kartą važiuosime tryse. Broliukas Leo pirmą kartą sveikins brolį su gimtadieniu. Jis dar mažas, dar savo gimtadienio nei kartą nešventė
Bet pradėkime iš pradžių. Po Raigardėlio mirties už pusmečio pradėjom planuoti mažyli... Tos tuščios rankos varė iš proto... Vis jaučiau sūnelio svorį ant savo tuščių rankų... Išties pastojau greitai, deja po 7 savaičių žirniukas pabėgo... Vėl neviltis ir ašaros
3 metus kas mėnesį neigiamas nėštumo testas, nusvirusios rankos. Einame pas gydytojus ieškoti pagalbos. Tyrimai, eilės... galiausiai sulaukiame operacijos, kadangi echoskope matosi lyg vienas kiaušintakis užsikišęs. Po operacijos gydytojo žodžiai tarsi peiliu į krūtinę: " Jūsų abu kiaušintakiai yra užsikimšę, Jūs NIEKADA pati nepastosite."
Vėl ašaros, begalinis skausmas ir bandymas su tuo gyventi... Įsigijom katiną. Su juo gyvenimas kiek prašviesejo, pagaliau turim kuo rūpintis, ką mylėti... Bet širdy tiek meilės susikaupę... Galvoju apie įvaikinimą, vyras bijo, kad nemylės taip kaip mylėtų savą.. žinau kad tai ne tiesa, bet versti negaliu... Kenčiu tyliai toliau...
Laikas bėga... Kol vieną dieną nesulaukiu to ilgai laukto skambučio iš vaisingumo klinikos. Pagaliau mums skirtas laikas konsultacijai... Ten važiuojame labai susijaudinę, šviečia saulė nors gruodžio 30, ryt mano gimtadienis.. Daktaras labai malonus. Siūlo mums dirbtinį apvaisinimą... Tiesa, tikimybė nėra didelė. Vėl panika ir baimė eilinį kartą nusivilti... Bet vyras švelniai prašo pabandyti...
Procedūros, dūriai, echoskopijos... Kelionės į vaisingumo kliniką... Saulė šviečia kiekvieną kartą, nors dieną prieš lijo ar net žemė su dangumi maišėsi... Pirmas bandymas įvyko. Ilgos 10 dienų laukimo. Testo darymo diena jau ryt... Draugė priverčia pasidaryti testą. DVI juostelės! Rankos, kojos dreba. Ašaros kaip pupos rieda skruostais...
Mūsų sūneliui Leo jau 8 mėnesiai. Auga kaip ant mielių vyrukas. Be galo, be krašto mylimas. Širdis sprogsta iš meilės į jį žiūrint. Tiek metų svajotas ir lauktas. Tiek metų kaupta meilė širdyje... Pagaliau mes turime kam ją atiduoti... su kaupu
Nepraraskime vilties... niekada... Ji yra pagrindinis akstinas į laimę...
Pabudo mano mažylis. Einu apglėbsiu jį savo meile. O Raigardėlis jį saugo iš aukštai ir juokiasi kartu su Leo...
Meilė tau, mano sūnau, kaip visata, spindinti begale žvaigždžių, kurių viena - esi tu...