QUOTE(Anggell @ 2017 05 30, 00:02)
Koks kosmaras. Kada zinai kad vaikas sveikas. Ir nieko negali padaryti. Verkiu kartu su jumis 😢😢😢😢. Jus jau su dukryte tiek atkentejote. Man su antru panasiai buvo. Buvo gimdos kaklelio nepakankamumas. Ir vandenu pusle galejo bet kada plysti. Bet pskui dar atsirado infekcija,tada kraujavimas ir galas. Reikejo nutraukti nestuma kad pati nemirciau. Galima sakyt gelbejo jau mane nes vaikui be sansu . 😢😢😢😢Sunkiai atsigavau. Tik po 2.5metu galejau pagalvot apie vaika.
Tai ir skaudziausia, drasko sirdy!! Kad vaikas sveikutelis, visi tyrimai idealiausi 😢😢 ir jokios pagalbos negali tokiu atveju suteikti. O sako medicina i prieki eina. Nors pati esu medike(tai ir blogiau galvoju tokiais atvejais, nes per daug suprantu) bet medicina musu salyje esu galutinai nusivilusi 😢😢 o apie kita vaikeli jau nenoriu galvot 😢 per skaudu,ir nebezinau ar palengves. Jeigu Devulis nedave du kartus is eiles tai turbut ispeja kad nelemta 😢😢 o as taip norejau, taip laukiau 😢 kai suzinoja dabar kad laukiousi nuo laimes ant sparnu buvau. O cia imk tau dziaugsmas....😢😢😢 visai nera noro gyventi 😢😢 tik sunus ateina paguodzia, pabuciuoja,tai dar sulaiko nuo kazkokiu juodziausiu minciu...o taip nezinau.... 😢😢