Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 10 30, 21:10)
Jungiuos ir as su sitokiu siaubu....

Vakar tik palaidojok savo mazuleli.22+5 save buvo kai gime,450 gramu,tik pusvalandi isgyveno.
Pries tai esu patyrus 8 ankstyvas netektis,bet tai yra nepalyginama.Zinau,kad praeis,bet kada?
Save turiu stumti per kasdienybe,rupintis kitais dviem maziukais,bet man taip sunku.Kaip zombis pratraukiu diena...ir taip truksta kudikio....
Grizk,prasau...

Užuojauta console.gif
Laikykis , stiprybės ... Tiek istverei ir gyvenimas davė ir tiek ne daug... Absurdas kažkoks . Duoti , o poto pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 10 30, 20:10)

Vakar tik palaidojok savo mazuleli.22+5 save buvo kai gime,450 gramu,tik pusvalandi isgyveno.
Pries tai esu patyrus 8 ankstyvas netektis,bet tai yra nepalyginama.Zinau,kad praeis,bet kada?
Save turiu stumti per kasdienybe,rupintis kitais dviem maziukais,bet man taip sunku.Kaip zombis pratraukiu diena...ir taip truksta kudikio....
Grizk,prasau...

Uzjauciu nuosirdziaj!
Mes irgi gimem 22+5 cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2016 10 30, 20:10)

Grizk,prasau...

As irgi taip beprotiskai ilgiuosi mano kudikelio..taip norisi an ranku paimti nors karteli... Nors karteli... Taip ir norisi atsigult prie kapelio, apkabint..nors truputeli arciau savo Sirdeles buti.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Reliza @ 2016 10 31, 05:54)
Uzjauciu nuosirdziaj!
Mes irgi gimem 22+5  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Jums taip pat uzuojauta.Uzuojauta ir visu angeliuku mamoms.Niekas nenusipelne sito,niekas.Zinau is patirties,kad apmazes pats skausmas,bet kuom ta tustuma uzpildyt?
Tiek,kiek is pradziu negalejau pagalvoti apie kita vaika,tai siai dienai as jau siandien pastociau.zinau,kad to mazucio nepakeis niekas,bet tie anktstyvi praradimai pasimirso tik gimus pirmam.o dabar baisu,kad taip ir liksiu nugyvent.
Papildyta:
QUOTE(Reliza @ 2016 10 31, 07:45)
As irgi taip beprotiskai ilgiuosi mano kudikelio..taip norisi an ranku paimti nors karteli... Nors karteli... Taip ir norisi atsigult prie kapelio, apkabint..nors truputeli arciau savo Sirdeles buti..  cry.gif

Jums dar sunkiau...mane is kart nuteike blogiausiam,nors as tikejau iki paskutiniuju.
Bet jus jau turejot vilti ir gan nemazai laiko,jums is auksciau teko kristi...
Atsakyti
..... unsure.gif kažkoks negailestingas ruduo temoje.....
Atsakyti
Labai seniai šioje temoje nesilankiau. Bet šiandien prisiminiau visas tas mamas, kurios šioje temoje padėjo kapanotis iš savo košmaro.

Senuose užrašuose radau, berods Vaivos Juostos rašytus žodžius:

"Niekas jų neatstos... Nei pavasariniai medžiu vaisiai, pražįstantys idealiai balta spalva. Nei gaivus vėjas, pavakary pučiantis iš jūros. Nei nusileidžianti saulė, horizonte nusidažiusi kraujo spalva. Nei debesų pūkai, krentantys vasarą į tavo rankas. Nei rasos lašeliai, rytais padengiantys ką tik sužaliavusią žolę..."

Stiprybės visoms, kurioms žaizdos kraujuoja ir toms, kurios jau išmoko su tuo gyventi....

Miegokite, mūsų angelėliai,
https://www.youtube....h?v=OBJxd7mCKWE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 31 spalio 2016 - 17:35
user posted image

Degu zvakute musu angeliukams cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti

Viltis-kad kazkas amzinybej augina Tave...

Visada sitie zodziai mintyse .... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anggell: 01 lapkričio 2016 - 10:07
user posted image

Tu niekados, o rytuose vėl saulė kelsis,
Tu niekados, o tūkstančiai žiedų žydės,
Tu niekados... Ir šitas liūdnas balsas
Pravirkdo žemę, žiedus ir žvaigždes.
[B.Brazdžionis]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 01 lapkričio 2016 - 21:04
user posted image

user posted image
Atsakyti
Senokai rašiau. Liūdesys vis aplanko, skaičiuoju mano mažyliui būtų buvę jau 1,5 mėn.

Kažkas klausė, taip ginekologė pražiūrėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 11 lapkričio 2016 - 10:38
QUOTE(Jolirta @ 2016 11 11, 09:37)
Senokai rašiau. Liūdesys vis aplanko, skaičiuoju mano mažyliui būtų buvę jau 1,5 mėn.

Kažkas klausė, taip ginekologė pražiūrėjo.

Vis dar skaiciuoji....? verysad.gif

Daznai apie tave pagalvoju.Kartais tavo ir savo istorijoje ieskau tapatumu,nes vis gi tau taip pat infekcija prirase?tada viskas staigu ir nelabai numanoma buna.

Man kazkoks minciu ir jausmu blokas.Prazombiauju ir tiek.Nors siandien uosviene sake,kad as saunuole ,kad taip laikausi.Jauciu,kad kiti tai paraso,tai paskambina lyg netycia,bet manau tikrina ar nenugrimzdus kur.
noriu ,kad praeitu daugiau laiko,kad galeciau planuoti,kad pastociau,kad pastociau vietoje ir galeciau viltis ant ranku paimti kudiki.
Atsakyti