Man rugsėjis šlykštūs mėnuo,niurus.tapo ir liks toks😢😢😢artėja metinės.metai,vieneri metai kaip nutiko baisi nelaimė.bijau galvot apie tą dieną,vis dar Graužių save.as dažnai dar nesuvokiu kaip taip buvo,kartais galvoju ar išvis turėjau mergytę,bet kad jos nebėra smegenys blokuoja.vel Lt aš,vel iš visų namų kampu šviečia jos nuotraukos...mama,lyg tarp kitko užmetė,oj apsistačius tu nuotraukomis...kiti klausia,ar neskaudu Man jas matyti.neskaudu.skaudu.bet aš noriu ją matyti,tikiu kad ji mato mane,ir vis pagalvoju kad tai buvo mano laimė.va tada aš buvau laiminga,ir nuolat kyla klausimas ar būsiu kada laiminga,ar aplankys laimė?bet ji bus su skauduliu.kaip kažkas minėjo,kad priprato prie skausmo...kodėl aš jos nesusapnuoju?taip norėčiau...artėja metas kai namuose vėl bus kūdikis...kaip Man bus?labai įdomų,baiminuosi....
Kaip as jus suprantu. Man toks balandis ,lb nenorejau kad gimtu musu vaikelis balandi. Pavyko kovinuka pagauti. Ilga laika man lb sunku buvo paleisti savo vaikus. Verkiau daug. Ir susapnuoti,ir pamatyti ir nepamirsti. Viska norejau . Atrode visi gyvena,laikas eina,o as vienoj vietoj. Gyvenimas pro sali. Viskas buvo pilka be spalvu. Ir dbr skausmas nedingo. Kasdien galvoju,prisimenu. Bet su maziuku atejimu isi pasauli atgijome ir mes su vyru. Tai pati nuostabiausia Dievo dovana gyvenimas pasikeite visu 100%. Vyras bijojo kad negalesiu net prieiti prie vaiko,verksiu,dar ten nzn kokie tarakonai pas ji galvoj. Net nezinau kaip jis taip galejo galvoti. As savo vaiko minutei nepalieku. Ant ranku tiek kiek jis nori. Miegam kartu net buna. Man net minciu nebuvo kaip man bus. As zinojau kad busiu pati laimingiausia kada jau laikysiu ji ant ranku. Taip ir yra. Tik dekoju D kad tiek laukas isverktas ismaldautas vaikas pas mus. Nes kelias buvo nelengvas. 5metai 2 netiektis. Ir pagaliau mes kartu.
... devyneri...... ......... trečiokė ....... tris dienas auginta..... .......
QUOTE(Vaivos juosta @ 2016 09 11, 19:19)
Vaivos juosta...širdimi ir mintimis su Tavimi....(galbūt Vaivutė ir Mildutė klasiokės.... )
QUOTE(Vaivos juosta @ 2016 09 11, 19:19)
Atrodo paprasti žodžiai,o kokie skaudūs...
Aš vyresnės neįsivaizduoju,kaip sustojo ji Man ties tuo amziu taip ir liko atmintyje.tik pastebėjau,kad sūnaus akys kaip jos.....
Šiandien minejom metines.nors tikroji data 27,bet šiandien Artimieji susirinkome bažnyčioje ir prie kapelio.pasventinom paminklą.a atrodo viską ką galėjom dėl jos jau padarem...belieka tik susitaikyti😢dar sunku.
Kaip tik atvažiavę kaimynai su tokio amžiaus mergyte.nelendu i lauką,nenoriu matyti!!!!nežinau kada jau galėsiu žvelgti i tokius vaikus... gerai,kad jau ruduo,gal daugiau nebeatvaziuos šiemet,o kita vasarą tą mergaitė bus didesnė ir jau nebebus skaudu Man😆
Bažnyčioje kai paminėjo mažylės vardą ir kad jau metai,metai kaip mirusi atrodo kad lyg sprogo kas viduje Man.norejau staugt balsų...kapsejo ašaros nesluostomos...ar tikėjimas Man padeda?padės?nu reikia kažkuo kažkaip tikėti.vistiek kažkas čia vyksta taip kaip ir turi vykti...tik dar nesuprantu...
Kaip tik atvažiavę kaimynai su tokio amžiaus mergyte.nelendu i lauką,nenoriu matyti!!!!nežinau kada jau galėsiu žvelgti i tokius vaikus... gerai,kad jau ruduo,gal daugiau nebeatvaziuos šiemet,o kita vasarą tą mergaitė bus didesnė ir jau nebebus skaudu Man😆
Bažnyčioje kai paminėjo mažylės vardą ir kad jau metai,metai kaip mirusi atrodo kad lyg sprogo kas viduje Man.norejau staugt balsų...kapsejo ašaros nesluostomos...ar tikėjimas Man padeda?padės?nu reikia kažkuo kažkaip tikėti.vistiek kažkas čia vyksta taip kaip ir turi vykti...tik dar nesuprantu...
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 25, 13:43)
Šiandien minejom metines.nors tikroji data 27,bet šiandien Artimieji susirinkome bažnyčioje ir prie kapelio.pasventinom paminklą.a atrodo viską ką galėjom dėl jos jau padarem...belieka tik susitaikyti😢dar sunku.
Sunku ir man rudeni, ypac apie gimimo ir mirimo dienas, nors praejo jau du metai, ruduo slegia. Tomis dienomis ypac lenda prisiminimai, kaip viskas nutiko ta baisu penktadieni... Bet ka darysi, yra kaip yra.
Beje, kaip jusu pilvinukas? Kaip jauciates?
Turejau snd keista sapna ryte. Viena giminaite nescia. Gimdyt gal sausi. Sapnavau kad jau pavasaris. Jiems gime berniukas ir jie nori kad butume su vyru kriksto tevais. Sakau nzn. Bet pati galvoju na jei praso tai busime. ( ko laukiasi realybeje nzn) ,toliau sapnuoju autobusa. Savo suneli,sese. Bet jam irgi apie metus laiko. Ir kazkas,veido nematau,atveda uz rankos mergyte. Metu 5. Ir sako kad tai mano dukryte. As pasimetu. Sakau kad neturiu vaiku tik 1 ,va sita,suneli. O man sako kad tai mano. Ziuriu i ta vaika. Vaikas nuleides galva bet akytes pakeltos,kaip ir gedinasi,kai buna vaikai tokie stovi nekalti. Ir galvoju nu kaip mano,as jos nemaitinau neauginau,as jos visai neatsimenu. Kodel ji augo be manes ir kodel man ja dbr atvede. Ir kur ji buvo. ? Tada atsiradome atrakcijonu parke. Ejome pasivazineti ant traukinuku.ji bijojo. Tada paklausiau ar buvo kine. ? Sake ne,niekada,sakau ,o su valtim? Sako ne. Kad nekur nera niekada buvusi. Sakau,taip kaip nuo sioka gyvensime jau kartu ,prizadu eisime visur. Ji pralinksmejo. Tada atsidureme ant ezero kranto. As vyras sunelis Ji ir sese mano. Visi isedome i valti. Ir aisku kas buvo toliau nzn. Pazadino vaikas.
Papildyta:
Net atsikelusi iskart nesupratau. Galvoju nu kas ji. O paskui supratau. Verkiu visa ryta. Tai mano mergaite ,jai pavasari butu 5 ,begalo skaudu. Negaliu neverkti. Mano dukryte. Ir tas sapnas neiseina isgalvos. Viskas taip realiai buvo. Kur ji? Ar jai ten gerai? Ji sake kad niekur nebuvo
Papildyta:
Aastaa29 degu zvakute jusu dukrytei. 😢😢😢Jum stiprybes. Apkabinu. Laikykites. Laikas eina o skausmas lieka. Pati kaip vaikas blaunu
Papildyta:
Net atsikelusi iskart nesupratau. Galvoju nu kas ji. O paskui supratau. Verkiu visa ryta. Tai mano mergaite ,jai pavasari butu 5 ,begalo skaudu. Negaliu neverkti. Mano dukryte. Ir tas sapnas neiseina isgalvos. Viskas taip realiai buvo. Kur ji? Ar jai ten gerai? Ji sake kad niekur nebuvo
Papildyta:
Aastaa29 degu zvakute jusu dukrytei. 😢😢😢Jum stiprybes. Apkabinu. Laikykites. Laikas eina o skausmas lieka. Pati kaip vaikas blaunu
QUOTE(Anggell @ 2016 09 28, 11:24)
Turejau snd keista sapna ryte. Viena giminaite nescia. Gimdyt gal sausi. Sapnavau kad jau pavasaris. Jiems gime berniukas ir jie nori kad butume su vyru kriksto tevais. Sakau nzn. Bet pati galvoju na jei praso tai busime. ( ko laukiasi realybeje nzn) ,toliau sapnuoju autobusa. Savo suneli,sese. Bet jam irgi apie metus laiko. Ir kazkas,veido nematau,atveda uz rankos mergyte. Metu 5. Ir sako kad tai mano dukryte. As pasimetu. Sakau kad neturiu vaiku tik 1 ,va sita,suneli. O man sako kad tai mano. Ziuriu i ta vaika. Vaikas nuleides galva bet akytes pakeltos,kaip ir gedinasi,kai buna vaikai tokie stovi nekalti. Ir galvoju nu kaip mano,as jos nemaitinau neauginau,as jos visai neatsimenu. Kodel ji augo be manes ir kodel man ja dbr atvede. Ir kur ji buvo. ? Tada atsiradome atrakcijonu parke. Ejome pasivazineti ant traukinuku.ji bijojo. Tada paklausiau ar buvo kine. ? Sake ne,niekada,sakau ,o su valtim? Sako ne. Kad nekur nera niekada buvusi. Sakau,taip kaip nuo sioka gyvensime jau kartu ,prizadu eisime visur. Ji pralinksmejo. Tada atsidureme ant ezero kranto. As vyras sunelis Ji ir sese mano. Visi isedome i valti. Ir aisku kas buvo toliau nzn. Pazadino vaikas.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Vaje,koks sapnas😢😢😢aš pagalvoju irgi kad galiu susapnuoti JA jau didelę😢😢😢😢
Vežimėlyje miega mazylis... jaučiuosi gerai,neverkiu.tik žiūrėdama i ji Prisimenu mergaitę...bet apie ją galvoju rečiau...jis panašus i ją... jaučiuosi įdomiai keistai😕
Vežimėlyje miega mazylis... jaučiuosi gerai,neverkiu.tik žiūrėdama i ji Prisimenu mergaitę...bet apie ją galvoju rečiau...jis panašus i ją... jaučiuosi įdomiai keistai😕
...iki dabar tą keistumo jausmą nešiojuosi. Nelyginu dukrų. Bet mintis - kokia Jinai būtų dabar, - niekada neapleidžia...
Visa laika ir aš taip vis galvoju kokia ji būtų , ką darytų, kaip renktusi ... Ir manęs šios mintis nepaleidžia ir nepaleis manau...