Aciu mamytes uz sveikinimus ,tikrai neapsakomas jausmas kada sveikina
Na va,suziojau kad laukiuosi sūnaus kažkodėl liūdna,tai dar kartą mane priverčia suvokti,kad tikrai neturiu dukrytes matyt dar gyvenu kažkokiam iliuzijų pasaulyje,nesuvokdama tragiškos žiaurios savo gyvenimo tiesos ir fakto.taip sūnus,gal ir jis bus panašus i mano Mažąją?Juk maži vaikai panašūs,o dar pirmais metais.nezinau,kuola ant galvos gali man tasyti,noriu mergaitės ir viskas!ir turesiu,sieksiu turėt!bet ne bet kokia,o panašią.pa-na-sia!ne taip,kai kažkas sakė,tai gal isivaikinsit.ne!Man reikia panašios,tad db jau laukiu kada galėsiu planuot nėštumą vėl.matyt nesusitiksim su tuo praradimų.ir nežinau,net netikiu kad susitaikysiu.
QUOTE(aastaa29 @ 2016 06 09, 15:59)
Na va,suziojau kad laukiuosi sūnaus kažkodėl liūdna,tai dar kartą mane priverčia suvokti,kad tikrai neturiu dukrytes matyt dar gyvenu kažkokiam iliuzijų pasaulyje,nesuvokdama tragiškos žiaurios savo gyvenimo tiesos ir fakto.taip sūnus,gal ir jis bus panašus i mano Mažąją?Juk maži vaikai panašūs,o dar pirmais metais.nezinau,kuola ant galvos gali man tasyti,noriu mergaitės ir viskas!ir turesiu,sieksiu turėt!bet ne bet kokia,o panašią.pa-na-sia!ne taip,kai kažkas sakė,tai gal isivaikinsit.ne!Man reikia panašios,tad db jau laukiu kada galėsiu planuot nėštumą vėl.matyt nesusitiksim su tuo praradimų.ir nežinau,net netikiu kad susitaikysiu.
Bet taip negalima galvoti,liudeti,ir taip savanaudiškai... džiaugis kad turėsi sūnų, ateis vėl i namus dziaugsmas, tai nauja gyvybė, tai naujas gyvenimo puslapis, o tu liūdi kad sūnus , reikia džiaugtis o ne šitaip galvoti ir mąstyti. Nesupyk bet taip negalima. Ne manau kad dukra norėtų kad tu taip elgtumeisi,galvotum.
Kai kurie žmonės negali turėti ar ne pavyksta, o tu... svarbiausia ne lytis , o kad sveikas ir gyvas vaikas būtų. O tu ši taip...
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 06 09, 14:14)
Bet taip negalima galvoti,liudeti,ir taip savanaudiškai... džiaugis kad turėsi sūnų, ateis vėl i namus dziaugsmas, tai nauja gyvybė, tai naujas gyvenimo puslapis, o tu liūdi kad sūnus , reikia džiaugtis o ne šitaip galvoti ir mąstyti. Nesupyk bet taip negalima. Ne manau kad dukra norėtų kad tu taip elgtumeisi,galvotum.
Kai kurie žmonės negali turėti ar ne pavyksta, o tu... svarbiausia ne lytis , o kad sveikas ir gyvas vaikas būtų. O tu ši taip...
Pritariu Tauskutei . Vis galvojau ka parašyt... aš turiu sūnų ir dukrą, nesuprantu, kaip gali būt ant tiek svarbi lytis... man panašu į kažkokią nesveiką maniją jūsų mintys tokios... kaip gimusiam sūnui pažvelgsit į akis? reikia norėti vaiko, o ne lyties...
Nežinau,todel kad netekau dukros taip yra.o jums,ka nebuvo taip?skaičiau,cia,kad buvo mamu kad tvirtino jog nori tokio pat vaiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ką,as durna?gal ir durna,bet turiu teisę tokia būti,is vis galiu būti jau bet kokia,kai gyvenimas iš manęs taip pasityčiojimas,ateme vaiką.nesakau,kad nemylesiu,viskas gerai,zinojau,buvau apie tai pagalvojus,kad gali būti ir berniukas,bet ryzaus pastoti,juk nezadu žudyti ar kažko.juk gal jis bus panašus i sesę?!įdomiai jūs čia suvelet.tikrai,...
QUOTE(aastaa29 @ 2016 06 10, 13:48)
Nežinau,todel kad netekau dukros taip yra.o jums,ka nebuvo taip?skaičiau,cia,kad buvo mamu kad tvirtino jog nori tokio pat vaiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ką,as durna?gal ir durna,bet turiu teisę tokia būti,is vis galiu būti jau bet kokia,kai gyvenimas iš manęs taip pasityčiojimas,ateme vaiką.nesakau,kad nemylesiu,viskas gerai,zinojau,buvau apie tai pagalvojus,kad gali būti ir berniukas,bet ryzaus pastoti,juk nezadu žudyti ar kažko.juk gal jis bus panašus i sesę?!įdomiai jūs čia suvelet.tikrai,...
Tu ne taip supratai,iskreipiai mano parašytus žodžius kaip norėjau pati.
Man nebuvo kad norėčiau vėl dukros ir t.t.as norėjau pastoti ir kad būtų sveikas ir gyvas vaikas,lytis ne svarbu, ne svarbu panašūs ar ne...svarbu nauja gyvybė,ir kad viskas gerai būtų.
Ne tik iš tavęs vienos atėmė mūsų daug yra , tiesiog dar tu nesusitaikėi su netektimi, tu jos dar nepaleidai.
Su skausmu reikia susigyveno,susidraugauti.
Skausmas niekur nedingo tiesiog jis ne toks aštrus kaip buvo.
Suvelei tu pati dabar nesąmonė, iškreipdama parašytus žodžius ir supratai juos ki taip nei aš tau parašiau, perskaitei juos taip kaip tu pati norėjai.
Nenorėjau tavęs įžeisti,iskaudinti.
Man tikrai dar labai sunku
QUOTE(aastaa29 @ 2016 06 12, 17:49)
Man tikrai dar labai sunku
Man po 2metu tik toks sunkumas praėjo,tas skausmas ne toks aštrus buvo, susidraugavau su juo, sunkiausia yra iki šiol per motinos diena , aš visada šią dieną važiuoja sodinti gėlių , kapai tai kažkas tokio kur ašara visada nubraukiu , sunku susitvardyti, sakau kas būtų paprotinė tada kad geriau sudeginti ir pelenus iš barstyti ... ji visada mano širdyje mintyse , bet kapas viskas mane tai ir ten aš susmunku , visada raunu žolės ir ašaros bėga ...kas būtų tada paprotinė...
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 06 12, 19:55)
Man po 2metu tik toks sunkumas praėjo,tas skausmas ne toks aštrus buvo, susidraugavau su juo, sunkiausia yra iki šiol per motinos diena , aš visada šią dieną važiuoja sodinti gėlių , kapai tai kažkas tokio kur ašara visada nubraukiu , sunku susitvardyti, sakau kas būtų paprotinė tada kad geriau sudeginti ir pelenus iš barstyti ... ji visada mano širdyje mintyse , bet kapas viskas mane tai ir ten aš susmunku , visada raunu žolės ir ašaros bėga ...kas būtų tada paprotinė...
Manai būtų geriau?nu aš tai nežinau,kapai,liudesys ir ašaros😢
QUOTE(aastaa29 @ 2016 06 13, 20:08)
Manai būtų geriau?nu aš tai nežinau,kapai,liudesys ir ašaros😢
Aš galvoju ir vyras pritarė jau kas būtų paprotinė tada
As visada norejau mergaites 😊,nzn kodel. Ir dbr galvojau ,o gal. Bet nebuvo minciu kad tos pacios. Bet nebuvo kad nuliudau kad berniukas. Nes svarbiausia man buvo ir yra,kad sveikas,gyvas mano vaikas. Dbr laikydama suneli,net neisivaizduoju kad galetu buti kitaip. Jis tobulas ,su kiekvienu echoskopu tik klausiau ar auga,ar jam viskas gerai ir lb laukiau. Jis buvo lb laukiamas kaip ir visi vaikai. Ar jis kai gime buvo panasus i sese? Tikrai ne ,as ja maciau tik is tolo,bet gerai man tas vaizdas issisaugojo. Na aisku dar klausiau savo vyro,ar panasus sunus i Ja? Sako,ne. Bet as ir nenoreciau kad jis butu panasus,nes tai ne Ji. As begalo myliu visus savo vaikus. Man kaip ir Tauskutei,palengvejo,susidraugavau praejus 2 su virsum metams.
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 06 09, 16:14)
Nu Tauskute parasei ta ka galvoju ir as. Tikrai taip negalima galvoti. Tai jau nieko nerasysiu. Nes jau parasei