Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

Aciu 4u.gif ,tikrai neapsakomas jausmas tureti toki stebukleli. Bet ta baime ar kvepuoja ir pas mane yra. Tikrinu vis dar. Pirma menesi verkiau is dziaugsmo kad tai mano. Tik paziuriu i ji ir asaros bega. wub.gif ,vat tokia ta mama,verkia ir verkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2016 05 22, 10:52)
Aciu  4u.gif  ,tikrai neapsakomas jausmas tureti toki stebukleli.  Bet ta baime ar kvepuoja ir pas mane yra. Tikrinu vis dar. Pirma menesi verkiau is dziaugsmo kad tai mano. Tik paziuriu i ji ir asaros bega.  wub.gif ,vat tokia ta mama,verkia ir verkia  biggrin.gif

Turbut visos mes po netekties verkiam ir verkiam kai pagaliau namus aplanko stebuklas...
Atsakyti
Vakar mano mažylei būtų suėję dveji😢pernai vaziavom j miestą ,pirkom tortą ... šiemet žvakė dega šalia nuotraukos.kokia neteisybė.ir kaip dažnai galvoju kaip neteisinga būna😢tik pagalvoju- ir ašaros... Kada jos baigsis?niekada,nemanau kad gali užmiršti...ir nemanau kad kas pakeis,nors ir bus nauja gyvybė.
Mamos,kreipiuos i jūs palaidojusias savo vaikučius,sakykit kiek pinigų padėjo ant lapelio tvarkymo?ėmėm tvarkyti,noriu paminklo širdies formos.prasau,pasidalinkit patirtimi.aciu😢😢😢
Atsakyti
Aastaa29 niekas,niekada nepakeis. Joks kitas vaikas. Nes kiekvienas vaikelis yra skirtingas. Ir pamirsti nepamirsi. Musu dukrytei butu keturi,berniukui butu 3. Irgi verkiu kartais,galvoju kasdien. Myliu ir tikiu kad kadanors as juos pamatysiu. Susitiksim. O nauja gyvybe tai nauja. Jai reikia meiles, daug daug. wub.gif ,silumos,jaukumo. Angeliukams mes jau nepadesime,jiems gera ten kur jie yra. Jie gyvena pas mus sirdyje. Mes juos mylime ,bet nereikia pamirsti gyvu. Mes jiems reikalingi. Gimus suneliui gimiau ir as. Jam reikia begalo daug demesio,as praleidziu su jo 24val per para,sypsausi,buciuoju,myluoju,kalbinu. Bet tai nereiskia kad pamirsau savo vaikus.
Papildyta:
Pas mus irgi sirdutes formos. Kainavo dar litais ta sirdute 800lt. Ir pats paminkliukas 600lt +atskirai pirkme angela gulinti tai kaina jo buvo 120lt,tai vat isejo mums 1520lt viskas. Bet dar pirkome akmenukus baltus ,tai irgi nemazai maisu reikejo. Tai kaina padori gavosi tu akmenuku. Dbr tiksliai neatsimenu kiek ten maisu reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2016 05 25, 11:42)
Aastaa29 niekas,niekada nepakeis. Joks kitas vaikas. Nes kiekvienas vaikelis yra skirtingas. Ir pamirsti nepamirsi. Musu dukrytei butu keturi,berniukui butu 3. Irgi verkiu kartais,galvoju kasdien. Myliu ir tikiu kad kadanors as juos pamatysiu. Susitiksim. O nauja gyvybe tai nauja. Jai reikia meiles, daug daug.  wub.gif ,silumos,jaukumo.  Angeliukams mes jau nepadesime,jiems gera ten kur jie yra. Jie gyvena pas mus sirdyje. Mes juos mylime ,bet nereikia pamirsti gyvu. Mes jiems reikalingi. Gimus suneliui gimiau ir as. Jam reikia begalo daug demesio,as praleidziu su jo 24val per para,sypsausi,buciuoju,myluoju,kalbinu. Bet tai nereiskia kad pamirsau savo vaikus.
Papildyta:
Pas mus irgi sirdutes formos. Kainavo dar litais ta sirdute 800lt. Ir pats paminkliukas 600lt +atskirai pirkme angela gulinti tai kaina jo buvo 120lt,tai vat isejo mums 1520lt viskas. Bet dar pirkome akmenukus baltus ,tai irgi nemazai maisu reikejo. Tai kaina padori gavosi tu akmenuku. Dbr tiksliai neatsimenu kiek ten maisu reikejo.
Ach, mano mažylei geriausia pas mane buvo...😢

Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
as ir viena "senuju" nariu,retai cia beuzsuku,bet karts nuo karto vis ikisu nosi...Vakar vel jus prisiminiau...gal kad arteja mano Angelycio tylusis gimtadienis,jubiliejus verysad.gif ...Desimt metu...ir galiu pasakyti,kad zinokit vis suskausta ir lyg siol i pagalve kriokiu,ne taip daznai kaip anksciau,bet pasitaiko,ir manau kitaip nebus...kaip kazkur esu girdejus,kad mamai palaidoti vaika,tas pats kas pasiristi akmeni po kaklu visam likusiam gyvenimui,eini,nesi,sunku..su laiku pripranti prie "svorio" ir eini toliau,bet sunkumas niekur nedingsta,vis tempi,tempi...

Labai gaila.kad atsiranda vis nauju nariu sioj grupej verysad.gif
Atsakyti
Aastaa29 kiek dbr jusu pilvukui sav? Pasistenkite del pilvuko gyventojo maziau nervuotis. Vaikelis viska jaucia. Jus jam reikalinga. Galvokite apie ji,kalbekite. Jis turi jausti kad yra lb lb laukiamas. Jam irgi liudna ir blogai,nes jums taip. Jeigu jau nusprendete vel pastoti turite buti stipri. Nauja gyvybe nepakeis jos,niekada,bet tikrai pades gyventi toliau. Vel sypsotis nors ir liudna bus. Mano maziukas man pradeda sypsotis,kaip man butu ar liudna,ar bloga as irgi jam sypsausi,pakalbinu. Jis kaip vaistas. Savo vaiku as negrazinsiu,bet nenoriu kad sitas maziukas jaustu kad man skaudu. As noriu kad jis butu laimingas. Kai buvau nescia kad saves neskaudinti ,neverkti,net nevaziavau ant kapu,vaziavo tik vyras. As norejau apsaugoti vaikeli nuo neigiamu emociju. Dbr vel negaliu verkti,nervuotis,nes maitinu mp. Turiu islikti rami del vaiko.nes kitaip ir jis neramus.
Atsakyti
Mano vyras lb bijojo kad net neprieisiu prie vaiko,kad verksiu pamaciusi naujagimi. Nes vaikai ir man skaudi tema buvo. Net neejau i vyro brolio dukrytes kriktynas. Ir verkiau beveik kasdien iki tu ll pagaliuku. Nestumas nebuvo lengvas. Bet rezultatas nuostabus. Galvojau kad bus mergyte,bet pasake kad berniukas,netikejau kol negime. Bet as ji taip myliu ,labiau uz viska pasaulyje. As jo is ranku nepaleidziu. wub.gif ,koks skirtumas berniukas ar mergaite,svarbiausia kad gyvas,sveikas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2016 05 27, 00:32)
Mano vyras lb bijojo kad net neprieisiu prie vaiko,kad verksiu pamaciusi naujagimi. Nes vaikai ir man skaudi tema buvo. Net neejau i vyro brolio dukrytes kriktynas. Ir verkiau beveik kasdien iki tu  ll pagaliuku. Nestumas nebuvo lengvas. Bet rezultatas nuostabus. Galvojau kad bus mergyte,bet pasake kad berniukas,netikejau kol negime. Bet as ji taip myliu ,labiau uz viska pasaulyje. As jo is ranku nepaleidziu.  wub.gif  ,koks skirtumas berniukas ar mergaite,svarbiausia kad gyvas,sveikas vaikas.

Taip svarbiausia ne lytis o kad butu sveikas ,gyvas vaikas. O svarbiausia grizti namo , namo su vaiku ant ranku.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2016 05 26, 22:15)
Aastaa29 kiek dbr jusu pilvukui sav? Pasistenkite del pilvuko gyventojo maziau nervuotis. Vaikelis viska jaucia. Jus jam reikalinga. Galvokite apie ji,kalbekite. Jis turi jausti kad yra lb lb laukiamas. Jam irgi liudna ir blogai,nes jums taip. Jeigu jau nusprendete vel pastoti turite buti stipri.  Nauja gyvybe nepakeis jos,niekada,bet tikrai pades gyventi toliau. Vel sypsotis nors ir liudna bus. Mano maziukas man pradeda sypsotis,kaip man butu ar liudna,ar bloga as irgi jam sypsausi,pakalbinu. Jis kaip vaistas.  Savo vaiku as negrazinsiu,bet nenoriu kad sitas maziukas jaustu kad man skaudu. As noriu kad jis butu laimingas. Kai buvau nescia kad saves neskaudinti ,neverkti,net nevaziavau ant kapu,vaziavo tik vyras. As norejau apsaugoti vaikeli nuo neigiamu emociju. Dbr vel negaliu verkti,nervuotis,nes maitinu mp. Turiu islikti rami del vaiko.nes kitaip ir jis neramus.

Aš viską puikiai suprantu😑bet mano mintys man paciai prieštarauja,as tiesiog nenoriu kad mano mergytė jaustųsi užmiršta,neleidziu sau pagalvoti kad galiu pamiršti ją,bijau kad ji nesupyktu,jog auginu kita vaikelį.nezinau,gal aš dar ne palaidojau jos? verysad.gif tiesiog jaučiuosi neteisingai,ta prasme kad man lyg nederėtų gyventi išvis...kažkaip galvoju kad ir aš turėčiau mirusi būti.neteisinga mano dukrelės atveju kad aš vaikstau,mstau Saulė,valgau ir t.t,o ji?tikinu kad ji danguj,kad sv.mergele ją augina,angelai žaidžia,bet...bet ar tai Tiesa?!?
angel_sadangel.gif
Atsakyti
Pas jus dar lb mazai praejo laiko. Man panasiai buvo,jauciausi kalta kad gyvenu. Ir gyvent nenorejau,bet zudytis neejau,matyt dar proto yra. Man mama ,sese ,vyras sake kad turiu susitaikyti,paleisti ja,kad jai sunku. O as verkiau ,beprotiskai verkiau. Kaip jie nesupranta kad negaliu susitaikyti. Dbr apie tai galiu kalbeti ramiau.bet vistiek skauda,ir verkti norisi. Bet taip jau bus visa gyvenima. Bus dienu geresniu ir blogesniu. Laikykites. Ji tikrai zino kad jos nepamirsote. Susikaupkyte. Nepamirskite kad yra vyras,vaikas,jus jiems reikalinga.
Papildyta:
Matot,man vyras pasake iskart,jokio planavimo del nestumo kol nepasikeisiu,kol man nepageres. Kad jis bijos del vaiko,del manes. Man prireike virs 2 metu kad galeciau galvoti apie vaika. Ir kada pasijutau stipri ,ramesne,tik tada pradejome planuoti. O jeigu jus nusprendete taip greit, ir jau pilvukas auga privalote buti stipri del maziuko. Mamos viska gali. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2016 05 15, 19:37)
Sveikos angelu mamytes.  4u.gif

Pritariu Tauskute. Reikia gyventi,dziaugtis nauju nestumu. Kaip pastojau as tik taip ir gyvenau. Jokiu blogu minciu is tikejimas kad viskas bus gerai. Ir  ka kovo 16 mums gime berniukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif  , mes grizome namo visi 3.  4u.gif  as MAMA. wub.gif  tiek laukeme sito. Ir i musu kiema atejo svente.

Sveikinu labai ☺
Atsakyti