Sukrenta zeme , mes ir vezeme smelio , pylem...
Laba diena.
Kaip sunku cia ateiti ir vel rasti nauju mamyciu Stiprybes Jums As pritariu Tauskutei. Ji viska taip raso kad ir as jauciu . Tikrai prasvieses,bet bus kitaip.
Ziuriu Lu issiregistravo . Kumpiene,Tauskute linkiu pagauti greiciau zirniukus
Del zemes., ir pas mus taip buvo,vezem, pylem smeli. Net ir po 2-3 metu dar nuseda,aisku ne taip akivaizdziai,bet buna kad ir pataisyti reikia.
Kaip sunku cia ateiti ir vel rasti nauju mamyciu Stiprybes Jums As pritariu Tauskutei. Ji viska taip raso kad ir as jauciu . Tikrai prasvieses,bet bus kitaip.
Ziuriu Lu issiregistravo . Kumpiene,Tauskute linkiu pagauti greiciau zirniukus
Del zemes., ir pas mus taip buvo,vezem, pylem smeli. Net ir po 2-3 metu dar nuseda,aisku ne taip akivaizdziai,bet buna kad ir pataisyti reikia.
Sveikos,
Sunku atejus rasti nauju mamyciu uzuojauta jums ir stiprybes.
As siandien isijungiau paziureti savo U. nuotraukas...pirma karta po metu laiko... Jauciuosi pasimetus savo jausmuose...ziurejau i tas nuotraukas ir maciau ten savo dukryte! Negaliu patiket, kad jos tokios panasios atrodo, kad tai tas pats vaikas, kazkokios uzsiblokavusios smegenys pas mane...as jas sutapatinau
As siandien isijungiau paziureti savo U. nuotraukas...pirma karta po metu laiko... Jauciuosi pasimetus savo jausmuose...ziurejau i tas nuotraukas ir maciau ten savo dukryte! Negaliu patiket, kad jos tokios panasios atrodo, kad tai tas pats vaikas, kazkokios uzsiblokavusios smegenys pas mane...as jas sutapatinau
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 12 01, 19:00)
Sveikos,
as manau kad tai normalu kad panasios nes juk turim brolou , seseru ir esam i vienas i kita panasus, panasios
Laikykis
Sutvarkiau kapeli, ant širdies dabar taip ramu. Netoli pamatem kad yra dar vienas mažas kapelis ir tik viena data parašyta. O ant vainiko tokie žodžiai :kaip gaila,kad tavo vaikystė tik pilkas smėlio kauburelis.
Vakar parašiau laišką, laišką savo dukrytei. Parašiau kaip dabar gyvenam,kaip mums liudna ir kad viską padarytume kad sugrįžtų.nežinau,bet man norisi taip išreikšti savo skausmą ir tikiu kad ji viską žino ir jaučia ir girdi.ir nuo to darosi dar sunkiau
Aastaa29 as isivaizduoju kaip jums dabar sunku. Net sirdi suspaudzia :-( , as pati kartais vis griztu atgal ir iki siol negaliu suprasti kaip neisprotejau,kaip istveriau,kaip ? Nezinau. Kiek isteriju,asaru be pabaigos,kiek nervu,kiek sveikatos tai kainavo. Po 3.5m viskas daugmaz aprimo. Viduj ramesne. Bet netaip kaip buvo iki. Dabar vel sventes,o as jau ieskau zvakiu ,kad per Kaledas nuvaziuoti,uzdegti. Ir vel akyse asaros,sirdi spaudzia,skauda ir labai. Nezinau ar kada skaudes maziau.
Papildyta:
Ir laiskas gerai,rasykite, cia irgi geras budas. Ir as rasiau kartais.Nes niekam neidomu buvo,visi bande apie tai nekalbeti,jiems buvau atsibodusu,o man reikejo issikalbeti. Ant galo man pasake,kad na jau gana,uzteks. Reikia gyventi toliau. Sedejau soke,kaip toliau. Supratau kad as viena su savo nelaime,skausmu. Bet Aciu vyrui,kuris neatsisuko,palaike ir palaiko,nes cia musu vaikai ir musu skausmas
Papildyta:
Ir laiskas gerai,rasykite, cia irgi geras budas. Ir as rasiau kartais.Nes niekam neidomu buvo,visi bande apie tai nekalbeti,jiems buvau atsibodusu,o man reikejo issikalbeti. Ant galo man pasake,kad na jau gana,uzteks. Reikia gyventi toliau. Sedejau soke,kaip toliau. Supratau kad as viena su savo nelaime,skausmu. Bet Aciu vyrui,kuris neatsisuko,palaike ir palaiko,nes cia musu vaikai ir musu skausmas
Taip netikėtai metai baigėsi... Tylos akimirka... Laukai balti balti. Nutolsta rūpesčiai, sustingsta džiaugsmo aidas ir vėl prasideda nauji. Nauji darbai, džiaugsmai, svajonės,nauji ieškojimai ir siekiai dideli. Tegul į praeitį SKAUSMINGOS dienos bėga.Tegul naujieji būna meilės,džiaugsmo kupini!
Man pirmoji metų dieną prasidėjo ašaromis,kaip neteisinga galvoju..bet turiu vilties kad gal galbūt kažkas nusvis mano gyvenime nors blanki sviesele. Laikykites mamos,degu žvakutės jūsų angeleliams.
Man pirmoji metų dieną prasidėjo ašaromis,kaip neteisinga galvoju..bet turiu vilties kad gal galbūt kažkas nusvis mano gyvenime nors blanki sviesele. Laikykites mamos,degu žvakutės jūsų angeleliams.
Po zvakute kiekvienam Angeleliui, kiekvienai zvaigzdutei danguje.
Kaip niekada laukiau, kad sventes kuo greiciau praeitu, o juk turetu buti pacios graziausios metu sventes su vaikais. Deja.. Ir kazin ar kada nors tokios bebus.
Kaip niekada laukiau, kad sventes kuo greiciau praeitu, o juk turetu buti pacios graziausios metu sventes su vaikais. Deja.. Ir kazin ar kada nors tokios bebus.
QUOTE(Soane @ 2016 01 04, 10:47)
Po zvakute kiekvienam Angeleliui, kiekvienai zvaigzdutei danguje.
Taip, tikra tiesa.
Nebuvau vakar, čia Sandrynja... bet apie Tavo mažutę galvojau... ir ne kartą...
Nuo mano Vaivutės sandrynjos Mildutei....
... rodos ne prieš 8 metus... rodos ne vakar...
QUOTE(Vaivos juosta @ 2016 01 07, 16:27)
Nebuvau vakar, čia Sandrynja... bet apie Tavo mažutę galvojau... ir ne kartą...
Ačiū Tau, Vaivos juosta ir tavo Vaivutei...