Įkraunama...
Įkraunama...

ANGELŲ MAMOS

QUOTE(Soane @ 2015 11 16, 16:17)
Angeleliu Mamos,
tiesa sakant, net nezinojau, kad tokia tema yra ir, atvirai pasakius, niekada jos neieskojau. Iki siol.. Iki tos nelaimingos dienos, kuria prisiminsime visa likusi gyvenima.
Galvojau, kad tokios dideles nelaimes nutinka tik kitose seimose, kitose salyse.
Deja... Netekome dukrytes per 8-aji jos pacios gimtadieni.. Visu gyvenimas apsiverte aukstyn kojomis vos per 5 minutes. Tik veliau suzinojome, kad dukryte gyveno su augliuku krutineje, kuris ja isplese is musu ranku. Kaip ir visoms klausimai - kodel taip nutiko jai? Kodel mums? Visa laika ji buvo isskirtinis vaikas, matyt, todel Dievulis nusprende, kad jau atliko savo misija ir pasieme sau..
Bet kodel taip anksti, kodel tokia diena? Kodel turim atsisveikinti su vienu vaiku, kai kitas jau pakeliui...
užuojauta jums... Nzn net ką pasakyti, tokių metu žmogus nebezinai nei ką galvoti nei kuom tikėti.
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2015 11 16, 17:17)
Angeleliu Mamos,
tiesa sakant, net nezinojau, kad tokia tema yra ir, atvirai pasakius, niekada jos neieskojau. Iki siol.. Iki tos nelaimingos dienos, kuria prisiminsime visa likusi gyvenima.
Galvojau, kad tokios dideles nelaimes nutinka tik kitose seimose, kitose salyse.
Deja... Netekome dukrytes per 8-aji jos pacios gimtadieni.. Visu gyvenimas apsiverte aukstyn kojomis vos per 5 minutes. Tik veliau suzinojome, kad dukryte gyveno su augliuku krutineje, kuris ja isplese is musu ranku. Kaip ir visoms klausimai - kodel taip nutiko jai? Kodel mums? Visa laika ji buvo isskirtinis vaikas, matyt, todel Dievulis nusprende, kad jau atliko savo misija ir pasieme sau..
Bet kodel taip anksti, kodel tokia diena? Kodel turim atsisveikinti su vienu vaiku, kai kitas jau pakeliui...

Siaubas verysad.gif
Stiprybes,laukiant stebuklo wub.gif Gal cia ji sugrysta kitam kune,kitoj sieloj,as taip tikeciau,galvociau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 17 lapkričio 2015 - 08:59
Aciu uz paguodos zodzius..
Daug kas sako, kad su laiku skausmas sumazes, bet as kazkodel tuo abejoju..
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2015 11 19, 14:21)

Nė nežinau ar tikrai laikas gydo verysad.gif bet mūsų šeimai tai sunku dar labai ir skaudu
Atsakyti
Manau, kad skaudes visa gyvenima. Tik gal keisis to skausmo forma ir atspalviai.
Va dabar mums tas skausmas susipainiojes su laukimo dziaugsmu. Idomus tas gyvenimas.
Atsakyti
Bet tikrai koks baisus tas gyvenimas, pasaulis. Esu linkusi daug mąstyti, o dabar ypatingai po tokios nelaimės. Nežinau, kasdien ašaros kaupiasi akyse.. Darant bet ką, dirbant, einant,valgant, važiuojant autobusu, užtenka tik sekundei pagalvoti apie mergaitę ir jau...ir dabar...Ir galvoju kaip gyvenimas gali pasikeisti per vieną dieną, ir žlunga visi planai,visi dalykai apie ką mastei. Bet žemė nesustoja, ir niekas neatsitinka tokio!tik tavo širdis atrodo sudūžta ir nebezinai ar čia beverta gyventi.ir galvoju kad ką aš matau ,darau nieko nemato ir nedaro mano dukryte. Ir liūdna ir skaudu, o kiti sako tų stipri. Kame tas stiprumas? Kad nenusizudau? Taip, nežino tas kas to neišgyveno...
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2015 11 16, 18:17)
Angeleliu Mamos,

zvakute degu... console.gif
nerasim atsakymo kodel ? uz ka?

dabar auginu savo dziaugsma ( sunkus bet tai vienas malonumas ) ir kai sako man jus visur einant , autobusu vaziuojat, su serganciais(snargletais vaikais bendraujat, i vaiku zaidimo kambary keliaujat, i prekybos centrus ir t.t. ar ne sergat ? taip ir atsakau : sirgo is tikruju keleta kartu sloga bet ne rimta lyga ( kaip ...) o sloga , kosulys tai ne lyga na aisku kai kurioms sunku ir kancia keltis nakti siurbti nosi tvarkyti bet kai pasakau kai tai ne lyga ir ... joms stalcius atsidaro didelis burnoje...
jos nezino ir nesupranta kas yra palaidoti savo vaika ta kurio nespejai uzauginti, paleisti i pasauly... tik supras tai... tik tos ,mamos kurios nesa si skausma sirdyje iki grabo lentos ir nes si kruziu uz ka nezinia ... ir kils ir bus klausimas uz ka?kodel?

Papildyta:
QUOTE(Soane @ 2015 11 19, 16:21)

ne sumazes tik su juo susigyvensi
As iki sioliai kai vaziuoju link kapu viskas tyliu ir seiles ryju ( jai ne viena) o jai viena rudeni va rugseji roviau zoles ir taip... verkiau kad kodel raunu tas piktzoles ant dukros kapo kodel ne kitus kokiame darzelyje geliu... verkiau pasikukciodama kai pirma karta , angelus plaunu , kad jie nebutu purvini ir trynu kad jie blyzgetu per asaras nematau bet trynu ir jie blizga bet trynu... moteris netoliese atsisukusios ziuri i mane kaip i durne kad verkiu pasikukciodama su garsu ... pro saly praejusios ir pamaciusos antakapy tada tik suprnata kodel...
pamenu kaaip dabar pries beveik 5metus kai pasake kad sirdis ne be plaka iki siolei skamba ir skambes sie zodziai ausyse moteris tik viena priejo is daugeliu apkaibino svetima moteris pasake kad viskas bus gerai gal jie klysta... as jai sakau verkdama kad ne viskas nebera o ji gal klysta gal viskas tvarkoj... tikrai noreciau sutikt ta moteri kuti ta sunkia minute palaike kol vyro laukiau atvaziuojancio padekot jai uz tai kad buvo ta akimirka salia, eidama vis ziuriu i zmones gal o gal sutiksiu...

oi nukripau... bet tik sis forumas mane gelbejo ir isgelbejo ir dekoju jam o ypatingai xiukei ...
Papildyta:
QUOTE(Soane @ 2015 11 20, 15:07)
Manau, kad skaudes visa gyvenima. Tik gal keisis to skausmo forma ir atspalviai.
Va dabar mums tas skausmas susipainiojes su laukimo dziaugsmu. Idomus tas gyvenimas.

jis kupinu staigmenu , pamenu kai laukiausi Lauryno visi po gymdymo sekmingo po kazkiek laiko klause manes turbut buvo sunku but nesciai? ir visi aplinkiniai klause tai manes bet istikruju buvo tai atvirksiai , gyvenau ta diena , ta minute , tuo nestumu ir kiekviena diena , ryta pabudus as buvau lainimga kad esu nescia nezinau kas bus rytoj bet siandiena yra graziausia diena taip ir gyvenau ir turejau atvirksciai vyra raminti ir sakyti kad viskas oki yra nepergyvenk , jis labai isgyveno nestuma bijojo kad nebutu taip kaip buvo su dukra. Kiekviena diena sakau dekui dienai sia kad turiu si dziaugsma ir stebukla( nor syra uh su gerais oziais) bet tai yra palaima. Noriu dar vieno dar vieno leliuko nesvarbu lytis kad butu sveikas gyvas ... tikiuosi greitai pastoti vel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2015 11 20, 20:10)
Bet tikrai koks baisus tas gyvenimas, pasaulis. Esu linkusi daug mąstyti, o dabar ypatingai po tokios nelaimės. Nežinau, kasdien ašaros kaupiasi akyse.. Darant bet ką, dirbant, einant,valgant, važiuojant autobusu, užtenka tik sekundei pagalvoti apie mergaitę ir jau...ir dabar...Ir galvoju kaip gyvenimas gali pasikeisti per vieną dieną, ir žlunga visi planai,visi dalykai apie ką mastei. Bet žemė nesustoja, ir niekas neatsitinka tokio!tik tavo širdis atrodo sudūžta ir nebezinai ar čia beverta gyventi.ir galvoju kad ką aš matau ,darau nieko nemato ir nedaro mano dukryte. Ir liūdna ir skaudu, o kiti sako tų stipri. Kame tas stiprumas? Kad nenusizudau? Taip, nežino tas kas to neišgyveno...

Sutinku su kiekviena issakyta mintimi. Savijauta dabar mano lygiai tokia pati!

Papildyta:
Aciu, Tauskute!
Tikiuosi, kad labai greitai vel busi nestuke.gif

Man labai patinka tavo parase issakytos mintys. Tokie teisingi zodziai.
Sunku suprasti isgyvenamus jausmus paciam to pragaro nepraejus.
Bet vis tikiuosi, kad po tamsiu dienu ateis kiek sviesesnes, nors jos, deja, ir nebebus tokios sauletos kaip anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Soane @ 2015 11 23, 16:34)
Sutinku su kiekviena issakyta mintimi. Savijauta dabar mano lygiai tokia pati!

Papildyta:
Aciu, Tauskute!
Tikiuosi, kad labai greitai vel busi  nestuke.gif

Man labai patinka tavo parase issakytos mintys. Tokie teisingi zodziai.
Sunku suprasti isgyvenamus jausmus paciam to pragaro nepraejus.
Bet vis tikiuosi, kad po tamsiu dienu ateis kiek sviesesnes, nors jos, deja,  ir nebebus tokios sauletos kaip anksciau.

prasvieses bet bus viskas ki taip nei anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 11 23, 14:45)
prasvieses bet bus viskas ki taip nei anksciau.

Jau dabar viskas kitaip sad.gif
Atsakyti
Labukas

Naujoms mamoms po 4u.gif Jum skauda ir tikrai labai labai stipriai skauda... ir kazkuri laika skaudes kiekviena diena dar labiau ir dar sunkiau bus... o paskui po truputi po truputi... po maza maza zingsneli.... i prieki.... kartais ir atgal.... bet tik taip islipi is to begalinio sielvarto... po truputi palengva ji prisijaukini.... laikas ir tik laikas.... kartais jis buna musu sajungininkas o kartais priesas.... laikykites... raskit del ko gyventi... ir nekaltinkit saves.... JUS tikrai nei viena nekalta kad taip atsitinka... bet labai labai sunku atsikratyti to kaltes jausmo...
Viskas su laiku...

Senbuvem... visoms linkejimai... smagu kas auginant leliukus... 4u.gif
Pas mane nieko naujo... viskas po truputi... palengva... tik gyvenimo ritmas labai jau greitas.... kitakart ir dienos pritruksta viskam...

Pasvajojam su vyru apie leliukas... bet kazkaip nebeskuba jis pas mus... na matyt dar reikia palaukti smile.gif
Atsakyti
Šiandien kapinėse pamačiau baisų vaizdą. Mažylės kapas sukrites. Taip issigandau, tiesiog ėmiau saukti kas čia?! Kas?taip kraupiai man pasirodė paskui apsidairiusi pamačiau, kad greta esantys kapai irgi sukrites,dar baisiau,tiesiog duobės. Ir taip liūdna paliko ėmiau verkti, žiūriu ir sūnui byra ašaros.ir jam vaikui skauda sirdele dėl sesės... Kaip mums liūdna,Nidute, be tavęs...
Niekad neteko matyti tokių kapų, na kai smunka žemės. O dabar kai turiu kapeli tai baisu kad taip darosi,pamaniau, kad jau nu tas karstelis subyrėjo. Vyras nuramino. Kitą savaitgalį vaziuosim pilt žemių, tvarkyti,kad jis nebūtų toks baisus.
Atsakyti