QUOTE(aastaa29 @ 2015 10 29, 20:06)
Kokia jūsų nelaimė? Sianakt vėl sapnavau kad dukryte laikau an kelių, bet sapne suprantu kad ji mirusi, bet matau gyvą. Ką tai reiškia? Gal ji dar su manim?kaip noriu turėti mergyte!!!!!!!!!!!!!!!noriu pas bureja.
Netekome 3 savaiciu dukrytes. Ji turejo sirdies yda (ta suzinojom tik po skrodimo). Ji mire staiga, per pora valandu. Liudniausia, kad jei kudikiams po gimimo darytu sirdies echo, butu ta pamate ir isoperave. Na bet yra kaip yra. As su tuo jau susitaikiau...
Po jos mirties as labai ja sapnavau. Ir gyva ir mirusia, bet net sapne zinodavau, kad ji mirusi. Sapnavau, kad prasiau Dievo, kad man ja grazintu ir jis su manim susisieke...per masinos gps...parase, kad grazins man ja vieniems metams, o tada vel pasiims. As sutikau, kad tik ji vel butu su manimi, nors trumpam. Jis grazino, as buvau laiminga, bet artejo terminas kada ja vel pasiims...ir kiekviena diena buvo vis sunkesne, kol galiausiai as pati pradejau maldauti, kad jis ja pasiimtu, nes nebegalejau pakelti to zinojimo, kad ji tuoj mirs... Mes vis labiau viena prie kitos prisirisdavom, ir tai buvo siaubingai sunku...manau, pasamone man siunte zinia, kad jei tai neisvengiama, gerai kad tai nutiko anksciaj nei veliau, kai ji jau bus didele, kalbes, kai tu prisiminimu bus dar daugiau... Gal ir baisiai skamba.
Paskui sapnavau (pries pat pastojant), kad maciau Dieva ir daug graziu angeliuku, visi jie ten buvo laimingi, zaide...ir Dievas sako: kur Ugnyte? Jos teveliai negali susitaikyti su netektimi, todel ji tures keliauti atgal... Labai greitai suzinojau kad laukiuosi ir nuo pat tos akimirkos jauciau, kad bus mergyte. Net bijojau to savo isitikinimo, o kas jei butu berniukas, o as taip itikejus del mergaites?
Is visos sirdies linkiu ir jums tokio stebuklo