Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi baimė

Aciu merginos truputi nuraminot reiks man laukti kada tas siaubas baigsis ax.gif
Atsakyti
Mano vyresneliui taip buvo,nieko nedariau,išaugo...o vonioj pridėdavau žaislų,žaizdavom žaidimus,taškydavomė,putų isipildavom gal tai ir padėjo.Ai dar kartu vonioj maudydavomės sulipdavom ir pliuškendavomės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 12 29, 20:22)
Mergaitei 2 metai, tik pamato kad leidžiu į vonią vandenį jau pradeda verkti, kad reiks maudytis. Nepadeda niekas, net tai kad ir jos dvynė sesė maudosi kartu, ir tėvas į vonią lipa, ir žaislų kalną prikraunu, ji rėkia iki kol ištraukiu. Galvos bandžiau kelias savaites neplauti bet vistiek ji verkia. Tiesiog nežinau ką daryti, kišu ją į vonią ir skauda širdį kad taip kankinu, bet nemaudyti irgi negaliu.
Gal kas turėjote panašių bėdų ir galit ką patarti, kaip palaipsniui pripratinti prie to vandens.

Musu zuikis labai megdavoi maudytis,galedavo sedeti ir pliuskentis valandu valandas. Bet po kiek laiko pastebejom kad vaikas bijo atsisesti vonioj,arba tupi arba stovi.Ir pradeda verkti kai tik jungiam vandeni blush2.gif o kai galva plauti tai is vis kosmaras kazkoks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukė @ 2007 09 15, 11:18)
Musu zuikis labai megdavoi maudytis,galedavo sedeti ir pliuskentis valandu valandas. Bet po kiek laiko pastebejom kad vaikas bijo atsisesti vonioj,arba tupi arba stovi.Ir pradeda verkti kai tik jungiam vandeni blush2.gif o kai galva plauti tai is vis kosmaras kazkoks verysad.gif

mano dukrytė irgi bijo kai paleidžiu vandenuką iš krano, bet tik tada kai ji vonioj sėdi ar stovi, bet radau labai gerą būdą, paleidžiu tik dušą, tą dušą aš įdedu į vonią taip kad ta srovelė bėgtų jai ant kojyčių, tada jinai labai gražiai žaidžia, kai matau kad vėl išsigąsta dušą laikydama rankoje apverčių aukštyn ir padarau mažytį fontaną, pupai labai labai patinka jis wub.gif
Atsakyti
Mano mazius bijojo, kai tik persikelem i didele vonia-pasimetes isipirdavo kojomis ir nesisesdavo issigandes, tai nupirkau tada prisukamu plaukiojanciu zaisliuku ir padejo thumbup.gif
Dabar turim siokia tokia beda su plaukuciu skalavimu-kartais tik truputi pazirzia, o kartais kaip paleidzia gerklyte blink.gif Dabar duodu tuo metu kazka idomaus, tai pamirsta, kad reikia saukt biggrin.gif
Bet duso vis tik bijo - kai tik ijungiu isplaut vonia, bega kuo toliau. Kai tik ji isjungiu ir pradedu vandeni leist i vonia, pats ateina su vonios zaisliukais ir meta juos i vandenuka bigsmile.gif
Atsakyti
mano dukrytei vanduo- pats geriausias draugas thumbup.gif
Atsakyti
maniskis visada mego praustis, tik dabar nenori maudytis su manim, tik su teciu, nes kartu ilinde i vonia kaip tikri vyrai prisidaro putu, pasiima kamuoliuku, lektuveliu, laiveliu... smile.gif
Atsakyti
Mano princese kazkaip nenori pripazinti dideles vonios todel maudomes tik po dusu ir tai tenka kuom nors sudominti ir ant smugio nuprausti, o kai reikia plauti plaukucius ir apsisarvuojam kantrybe ir ras dva nuprausiam bet tada visas namas skamba doh.gif
Atsakyti
manoji tai žiauriai bijo galvytę susišlapint doh.gif
Atsakyti
Musu kleckas reke iki triju menesiu.Veliau forume perskaiciau, kad reikia paciai prsiglaust prie kuno vaikuti ir lai tetis pamazu, pradedant nuo kojyciu, lieja su dusu vandenuka. Suveike 100%.
Atsakyti
Nieko sau istorijos blink.gif Mano mažius jau trijų,beveik kasdien po val. mirksta vandeny,pomėgis turškentis nuo gimimo. Kartais kariaut dėl to reikia,kiek vandens sunaudojam doh.gif Su didžkiu tas pats buvo. Tik nuo 5-ių nustojo,kažkokių baimių prisigalvojo,kartą pasakė kad bijo jog jį įtrauks. Vienas nebesimaudo,nebent kartu jaunėlį įkišu,tada gerai,dūksta abu
Atsakyti
oi turejom mes sita beda taip pat, sakau turejom , nes paskutiniu metu vaikas pats prasosi, ir vos ne kiekviena vakara maudytis. iki metuku buvo viskas gerai, kol viena karta nuvarem i baseinus, nors vaziuodavom ir seniau vaikui patiko bet ta karta tikriausiai vanduo saltokas buvo,ir lelius labai issigando, ir vat vos ne iki penkiu metu per asaras ir kancias, o db pasikeite, nes..... turi mano vaikiukas toki katineli, minkstas zaisliukas, mazas jo mylimiausias, ir viena karta sakau reikia katina ispreausti pauostyk kaip smirdi, tai vaikas su dizdiausiu malonumu, ir pats i vonia ir katineli, nu tai vat mes tam katineliui ir galva plovem, o mano tai jau visas vyras, sakau tai katinelis db kvepes o tu ne, tai siaip ne taip, o db be problemu biggrin.gif
Atsakyti