Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi baimė

Pas mus ir panasi situacija doh.gif !Kai reikia maudytis,tai oi kiek buna triuksmo!!!Na nors dziaugiuosi,kai reikia uzpakaliuka nuplauti,tai tada dar rami buna,bet kai reikia galvyte plauti ir t.t.tai baisu.Kieme bandem i baseineli dukryta ideti,tai pamacius vandeni,iskart suriete kojytes,ir eme rekti,net neisivaizduoju kodel bijo vandens,nors to seniau ir nebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pluke_ @ 2007 08 23, 18:50)

Pluke_, 23 Rug 2007 - 18:50, parašė:

Labutis visiems, nezinau ka daryti  viskas prasidejo kai mano mazylei sukako 7men. pradejo beprotiskai byjoti maudytis, kai tik i vonia iskart i asaras, klykia ,cypia kai kada net apsislapina nuo tos baimes.Ka mes ti nedarem ir zaislu buvo pilna vonia net vandens nesimato ir as bandziau kartu su ja audytis ir nieko  doh.gif
Patarkit ka dar galima padaryt g.gif

Labutis visiems, nezinau ka daryti  viskas prasidejo kai mano mazylei sukako 7men. pradejo beprotiskai byjoti maudytis, kai tik i vonia iskart i asaras, klykia ,cypia kai kada net apsislapina nuo tos baimes.Ka mes ti nedarem ir zaislu buvo pilna vonia net vandens nesimato ir as bandziau kartu su ja audytis ir nieko  doh.gif

man buvo panasi situacija, tai as nupirkau kubila toki, tai jis ten dabar labai drasiai jauciasi, padariau isvados, kad dar ta musu vonia jam per didele atrode mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks ir man tada rytoj lekti i Akropoli pirk cool.gif
Atsakyti
na drauges suneliui taip ir praverke iki metuku verysad.gif nors dabar kai maudosi ir nebeverkia,bet kai galvyte plauna dar verkia
o manikis tai vonioje nebijo maudytis,o baseine tik gali braidyti,o maudytis dar bijo,o mazoji mano tai mielai maudosi tik vonioje schmoll.gif nepatinka nei ezerai nei baseinai
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 08 24, 22:10)

_braskute, 24 Rug 2007 - 22:10, parašė:

_braskute, 24 Rug 2007 - 22:10, parašė:

man buvo panasi situacija, tai as nupirkau kubila toki, tai jis ten dabar labai drasiai  jauciasi,  padariau isvados, kad dar ta musu vonia jam per didele atrode  mirksiukas.gif

man buvo panasi situacija, tai as nupirkau kubila toki, tai jis ten dabar labai drasiai  jauciasi,  padariau isvados, kad dar ta musu vonia jam per didele atrode  mirksiukas.gif

Gali buti,kad mazylis bijo ne pacio vandens,o tos dideles vonios g.gif .Gal per anksti atsisaket vaikiskos voneles?Manau,vertetu pabandyt vaikuti maudyti vaikiskoj vonelej,gal nustotu bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
pabandziau maudyt vaikiskoi vonelei tas pats velnias,sukauja, rekauja, cypia ir verkia verysad.gif
Atsakyti
valiooooooo, mano mažiukė visai nebijo maudytis biggrin.gif netgi jai labai labai patinka ir taip nuo mažų dienelių, pratindavau ją kartu su manimi maudyti, paskui tik kojas aš įkišusi būdavau vonioj, o ji drąsiai pliuškendavosi, na odabar tiesiog aš šalia o ji viena vonioj wub.gif tik pasakau, kad eisim praustis ar maudytis, tai ji iškart rengtis pradeda ir bėga prie vonios wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matau daugeliui maydynės nėra tik džiaugsmas, kaip ir man su mano lialiuku. Pliuškentis nebijo, kai vandenį leidžiu į vonią, irgi nebijo, bet jei jau palieju vandenuko ant galvytės - viskas, stojasi, išliptų, jei galėtų (jam tuoj metukai), visai neduoda galvytės nupraust. Ir taip su šampūniuku retai plaunu, kad mažiau jam tos baimės būtų, bet plaukučiai vešlūs, plauti juos vistiek reikia. Vonioj nei nukritęs buvo, nei kas baisaus atsitikę, tik va bijo galvytę kai prausiu... Ant nugarytės (ant mano rankos prilaikomas, kad vandenuko į akis nebėgtų) irgi nesileidžia guldomas, ką daryt? Nenoriu, kad vaikui maudynės keltų baimę schmoll.gif
Atsakyti
Maniske irgi paniskai bijojo vandens iki sios vasaros, o su maudymu turejom daug problemu. Tiesa, vienu metu jai patiko maudytis stovint po dusu.
Vasara prileisdavau bliuda vandens, nes ilipti tai dar bijodavo. Pradzioje taskydavo su rankytem vandeni, paskui po kokio menesio jau ir kojytes ikisdavo, paskutini vasaros menesi, nebaisu jau ir atsisesti buvo. Tada nebebaisu buvo maudytis baseinelyje, taip pat ir praustis vonioje.
Dabar kai tik ieinam i vonia, visad praso maudytis. Jokios baimes nebeliko thumbup.gif

P.S. kai bijojo maudytis, as ja dazniausiai su kempine aptrindavau, paskui su dregnu ranksluosciu. Galva irgi ismuiluodavau, o paskui daug kartu skalaudavau ranksluostuka, kol istrindavau visas putas. O ji tuo metu vaikstinedavo po vonia. Kitaip numaudyti budavo neimanoma.
Atsakyti
Mes ir turejom ta pacia problemyte,būdavo tik atsinešu savo mažę į vonią,pamato vandenuką ir iškart į mamos plaukus įsikimba,prisispaudžia stipriai ir pabandyk tu ją jėga atlupti nuo savęs ir įdėt vonion,riksmas nežmoniškas.Tai pabandžiau leist pažaist su zaisliukais be vandenuko,po to įdėjau bliūdą su vandeniu,daviau puodelių,šaukštų,tai patenkinta taškėsi ir nei nepajautė,kaip prileidau vandenuko.Tiesa,ant vonios dugno visada tiesiu rankšluostuką,tik taip nebijo.Taip ir žaidžiam jau visą pusmetį.Nors vyrui jau seniai nusibodo taip "terliotis",iki metukų maudydavom kartu(tada išmaudydavom žymiai greičiau,bet vaikas labai rėkdavo),o dabar maudo mamytė viena.Užtai apsieinam be jokių ašarėlių smile.gif
Atsakyti
Mano panelė irgi bijo maudytis, bet tik duše ar vonioj, o va iš jūros ar kieme pripilto baseinėlio ištraukti neįmanoma. g.gif Nežinau kaip čia reikia pripratint cypia ir ropčiasi ant manęs, mes kartu maudomės, o ypač tragedija kai reikia perskalaut galvyte. Jau atrodo priprato prie dušo mes kutikuti žaidžiam su dušu o tik ateina galvytės skalavimui ir viskas, bet manau paaugs iš baigsis bėdos tokios. 4u.gif
Sekmės pratinant vaikučius prie vandenėlio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pluke_ @ 2007 08 23, 18:50)

pas mus tas pats buvo, bet su laiku praejo, dabar neina istraukti is vonios schmoll.gif
Atsakyti