QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 19:40)
mano dukrytei nelabai patikdavo maudytis, tai aš pradėjau maudytis kartu
pirmiausia aš palysdavau po dušu, tada, kai nusiprausdavau išplaudavau vonią ir paruošdavau maudynėms, kartu maudytis mažei labai patiko, jautėsi saugiai, o dar galėdavo pliuškentis kiek tik nori ir kaip tik nori, nes sedėdavo man ant pilvo, arba kitaip prisigalvodavom
ir dabar jau kai maudau ją vieną, jai labai patinka, baimė dingo 

QUOTE(DENARA @ 2007 05 05, 22:59)
pabandysiu papasakoti savo patirti, gal kam pades
kaip ir daugumos maniskiai irgi bijojo maudytis, o apie galvyte ne kalbos negali buti, tai visai neseniai prasikankinusi nuo puses metu iki triju (dickiui) - atradome buda galvyte isplauti. Istrinu sampunu sakydama,kad cia zele plaukams ir kad jis labai graziai atrodys, o nuskalavimui duodu sanksluosti ant akyciu uzsideti ir su dusu nuskalauju, ranksluostis slapias buna, bet rezultatas stulbinantis
kol kas tai plaunames,bet ateityje gal nebebijos tikiuosi....

kaip ir daugumos maniskiai irgi bijojo maudytis, o apie galvyte ne kalbos negali buti, tai visai neseniai prasikankinusi nuo puses metu iki triju (dickiui) - atradome buda galvyte isplauti. Istrinu sampunu sakydama,kad cia zele plaukams ir kad jis labai graziai atrodys, o nuskalavimui duodu sanksluosti ant akyciu uzsideti ir su dusu nuskalauju, ranksluostis slapias buna, bet rezultatas stulbinantis

Pas mumi iš pradžių kol dar tik panardinus vandenin nepraeina pirminis džiaugsmas vandeniui, puolu galvos plauti. Iškenčia

Galvytę pamasažuojam, stoiškai atlaiko h2o ant galvos ir vėliau mirksta savo malonumui

Beje, gal kuri matėt, kur galima nupirkti tokių spec.apsauginių lankelių ant galvos/kaktos , kad vanduo nuo galvos plaukų netekėtų ant akyčių? Mačiau vieno žurnalo reklamoje, bet kur pirkti tai neišmanau