Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi baimė

QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 19:40)
mano dukrytei nelabai patikdavo maudytis, tai aš pradėjau maudytis kartu  biggrin.gif  pirmiausia aš palysdavau po dušu, tada, kai nusiprausdavau išplaudavau vonią ir paruošdavau maudynėms, kartu maudytis mažei labai patiko, jautėsi saugiai, o dar galėdavo pliuškentis kiek tik nori ir kaip tik nori, nes sedėdavo man ant pilvo, arba kitaip prisigalvodavom  thumbup.gif ir dabar jau kai maudau ją vieną, jai labai patinka, baimė dingo  bigsmile.gif
bigsmile.gif bet man tai nėra priimtina cool.gif

QUOTE(DENARA @ 2007 05 05, 22:59)
pabandysiu papasakoti savo patirti, gal kam pades  ax.gif
kaip ir daugumos maniskiai irgi bijojo maudytis, o apie galvyte ne kalbos negali buti, tai visai neseniai prasikankinusi nuo puses metu iki triju (dickiui) - atradome buda galvyte isplauti. Istrinu sampunu sakydama,kad cia zele plaukams ir kad jis labai graziai atrodys, o nuskalavimui duodu sanksluosti ant akyciu uzsideti ir su dusu nuskalauju, ranksluostis slapias buna, bet rezultatas stulbinantis  thumbup.gif  kol kas tai plaunames,bet ateityje gal nebebijos tikiuosi....
thumbup.gif patirtis 4u.gif

Pas mumi iš pradžių kol dar tik panardinus vandenin nepraeina pirminis džiaugsmas vandeniui, puolu galvos plauti. Iškenčia lotuliukas.gif O vėliau taškosi, žaidžia, tyrinėja kiek nori ir kiekv. kartą vis dar noriai maudynių siekia 4u.gif
Galvytę pamasažuojam, stoiškai atlaiko h2o ant galvos ir vėliau mirksta savo malonumui 4u.gif

Beje, gal kuri matėt, kur galima nupirkti tokių spec.apsauginių lankelių ant galvos/kaktos , kad vanduo nuo galvos plaukų netekėtų ant akyčių? Mačiau vieno žurnalo reklamoje, bet kur pirkti tai neišmanau g.gif
Atsakyti
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 17, 15:01)
Beje, gal kuri matėt, kur galima nupirkti tokių spec.apsauginių lankelių ant galvos/kaktos , kad vanduo nuo galvos plaukų netekėtų ant akyčių? Mačiau vieno žurnalo reklamoje, bet kur pirkti tai neišmanau g.gif

Jų yra Tindi Rindi parduotuvėje "akropoly" Vilniuje, kaina 15 Lt, bent man taip viena mama sakė.
Atsakyti
Maniškė tik pirmą mėnesį bijojo,dabar tik pamato kad vanduo į vonią bėga ir laimės pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
dukryte kai maudem mazoj vonioj nebijojo labai patiko,po to kai pradejom mauditi didelioj pradejo bijoti labai rekdavo kai plaudavom galvyte,dabar musu maudines viksta zaidimuo forma.pridedam daug zaisliuku vandens prileidziu tik biskuti iki keliu kazkur net maziau,po to ijungiu dusa ir duodu jai tai jai pasidare maudimas pats gerioausias malonumas ji pati su dusu pila sau ant galvos ir net jokiasi kaip jai patinka ir taip jai bezaidziant pribiega daugiau vandenuko,as jai nemaisau zaisti bet po biski su kempine isprausiu,galvyte plaunam gale ismuiloju ir po to kartu po biski su dusu nuplaunam,jai labai patinka kad ji pati viska daro mum 15 men 4u.gif
Atsakyti
maniskiam dabar maudynes thumbup.gif bet buvom susirge ziema tai negalejau maudyti apie men lb sirgo, ir paskui bijojo maudytis, bet parodziau kad galima su rankytem taskytis patiko biggrin.gif
Atsakyti
o aš nebežinau ką daryt.. blink.gif
mes paniškai bijom vandens. Jau nuo pat gimimo ta problema. Nors praeitą vasarą baseine lauke kažkaip maudėsi.. nu dabar vėl.. unsure.gif jau kai pasakai einam maudytis, pradeda rėkt.. kuo toliau, tuo baisiau - įneši į vonią, rėkia; prausi, rėkia; plauni galvą dar labiau rėkia... ir visada tik stovi vonioj, nesisėda nors tu ką blink.gif kažkoks košmaras. Man kaskart trauma verysad.gif
Atsakyti
pas mus ta pati bėda buvo. bet va, parėjo beveik metai ir vaiaks vėl maudosi normaliai. Netgi priešingai visaks, nori maudytis ir tik maudytis. manau tiesiog gali tekti atkentėti tą laiką.
Atsakyti
Mano mažė pirmą mėnesį kai maudydavau tiek klykdavo kad skleisdavosi visas namas, kaimynai žinodavo jog vyksta maudynės, bet vieną dieną sugalvojau kartu su ja isilipti į vonią ir pasiguldžius ant kojų numaudyti. Tai žinokit diena po dienos ir priprato, dabar jau maudau viena ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 08 08, 14:36)
pas mus ta pati bėda buvo. bet va, parėjo beveik metai ir vaiaks vėl maudosi normaliai. Netgi priešingai visaks, nori maudytis ir tik maudytis. manau tiesiog gali tekti atkentėti tą laiką.

bet tai mums jau beveik dveji blink.gif sakau, buvo tarpas kai nerėkė.. nu bet dabar vėl kažkoks košmaras. Įtariu, kad dėl galvos plovimo.. reik gal neplaut kelis kartus, pabandyt kad "primirštų" g.gif

QUOTE(jogė @ 2007 08 09, 17:33)
Mano mažė pirmą mėnesį kai maudydavau tiek klykdavo kad skleisdavosi visas namas, kaimynai žinodavo jog vyksta maudynės, bet vieną dieną sugalvojau kartu su ja isilipti į vonią ir pasiguldžius ant kojų numaudyti. Tai žinokit diena po dienos ir priprato, dabar jau maudau viena ir patinka thumbup.gif

mes maudomės dabar visada tik su tėtuku.. (pas mane pilvas jau per didelis bendroms maudynėms) - nepadeda..
Atsakyti
Labutis visiems, nezinau ka daryti viskas prasidejo kai mano mazylei sukako 7men. pradejo beprotiskai byjoti maudytis, kai tik i vonia iskart i asaras, klykia ,cypia kai kada net apsislapina nuo tos baimes.Ka mes ti nedarem ir zaislu buvo pilna vonia net vandens nesimato ir as bandziau kartu su ja audytis ir nieko doh.gif
Patarkit ka dar galima padaryt g.gif
Atsakyti
Ir pas mus baisi beda su maudymusi doh.gif pora men po gimimo dar buvo viskas ramu, o dabar kai tik maudynes, tai ir riksmai iki pazaliavimo... maudom dabar tik kartu su vyru.. jis laiko , o as greit apiprausiu.. galvyte jau nepamenu kada normaliai ishsiplovem blink.gif bandziau ir pati kartu i vonia listi, bet niekas kol kas negelbsti...o kas keisciausia.. ji visai nesipriesina kai plaunam tik uzpakaliuka po kranu, o kai tik nori daugiau suslapinti jau riksmas.. g.gif tikiuosi isaugsim ir laikau spygas , kad tik kuo greiciau tas nutiktu, nes maudydnes kiekviena karta baisus stresas mums visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif mano 3,5 metai ir bijo maaudytis, pasakyk,kad eisim praustis, tai doh.gif doh.gif prasideda derybos, galvytes neplausim, tik kojytes ir ruryte, ir aukstai neplausim, tai krutines lotuliukas.gif na zodziu... blink.gif su vyru reikia maudyt, kad ranksluostuka at veiduko palaikytu
jau atsibodo tokios maudynes blink.gif
Atsakyti