Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(ėtmė @ 2015 07 15, 00:54)
Sveiki,

Norėčiau patarimo renkantis įmontuojamą šaldytuvą (su no-frost). Nužiūrėjau tokius:
* Liebherr ICS 3304
* Liebherr ICUS 3314
* Electrolux ENN2854COW
* Electrolux ENN3153AOW
* AEG SCT81800S1           
* AEG SCT81800F0
Kurį rekomenduotumėte ir kokie jo pranašumai prieš kitus? Kokie kitų minusai? Gal yra panašių kitų modelių? Maximum iki kokių 700 €.  smile.gif

Sveiki,
*Liebherr ICS 3304-nėra No frost
*Liebherr ICUS 3314 -nėra No frost
Pagal Jūsų pageidavimus bus tinkamas ir visai šaunus SCT81800F0 šaldytuvas turės baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais.Bešerkšnė šaldymo sistema šaldiklyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2015 07 14, 22:50)
Matyt labai sunkus sis klausimas... Mus irgi kamuoja ta pati problema. Tik galvojam ar 3 nulines zonos stalciai ne per daug mums butu. Ir ar tikrai ta 0 zona yra begalinis geris kad uz ji tiek moketi reiktu  rolleyes.gif
Gal tikrai yra kas nors panasaus tipo ir pigiau.. Tik mes ziurim Siemens KI 40FP60. Reik labai kameros saldytuve, nebegsi kokiu uzsaldytu krapu i pagalbine patalpa atsinest...

O man atrodo, kad nulinės zonos reikia kuo daugiau bigsmile.gif Būtent KI40FP60 ir užsisakėm thumbup.gif Nors šaldiklis stovės patalpoje, kuri yra už keturių žingsnių nuo šaldytuvo, tos mažytės kamerytės vis tiek norėjosi. Beje, ne tokia ji ir maža ax.gif
Atsakyti
Laba diena.
speedy, kazkada 2011-ais padejot renkant imontuojama saldytuva Electrolux ERZ 28801. Esu labai patenkinta juo, o labiausiai nuline zona. Tik sunus neapskaiciavo aplauze plastmasini stalciu saldyklyje (Сила есть - ума не надо) smile.gif
O kas sio metu populiaru saldytuvu padangeje?
Reikia kaime pakeisti senuti Snaige. Neuzsidaro dureles (lipdam su lipnia juosta) smile.gif Nelabai patogu smile.gif
Naujam saldytuvui privalumas butu nulines zonos 2 stalciai ir prieinama kaina, nes kaime prabangos nereikia, reikia praktiskumo.
Atsakyti
QUOTE(joole @ 2015 07 14, 22:07)
Labas vakaras, esu naujokė supermamose. Prašau patarimo. Norim pirkti įmontuojamą šaldytuvą(be kameros) ir įmontuojamą šaldiklį. Apsižiūrėjome modeliukus AEG SKZ81800C0 ir AEG AGN71800F0. Ką galėtumėte patarti,nes labai sunku išsirinkti. Atvirai, nežinau net kaip reikėtų rinktis, kad netektų gailėtis. Ačiū už patarimus.

Papildyta:
Labai reikia Jūsų patarimo dėl įmontuojamo šaldytuvo ir šaldiklio. Gal galėtumėte pasiūlyti į kokius modelius vertėtų atkreipti dėmesį, nes tikrai nebežinau ką rinktis.
Atsakyti
Laba diena,

norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, ar yra Samsung modelių, kurių plotis iki 55cm. Reikėtų su trimis šaldiklio stalčiais. Kol kas esame nusižiūrėję šį, bet paskaičiau, kad Liebherr kokybė jau nebe tokia gera... tai kilo abejonių:

Liebherr CNSL3033
Atsakyti
QUOTE(joole @ 2015 07 15, 08:48)
Papildyta:
Labai reikia Jūsų patarimo dėl įmontuojamo šaldytuvo ir šaldiklio. Gal galėtumėte pasiūlyti į kokius modelius vertėtų atkreipti dėmesį, nes tikrai nebežinau ką rinktis.

Yra labai šaunus šis komplektukas BOSCH KIR81AF30+BOSCH GIN38P60
Papildyta:
QUOTE(maggota @ 2015 07 15, 10:22)
Laba diena,

norėjau pasiteirauti, gal kas žinote, ar yra Samsung modelių, kurių plotis iki 55cm. Reikėtų su trimis šaldiklio stalčiais. Kol kas esame nusižiūrėję šį, bet paskaičiau, kad Liebherr kokybė jau nebe tokia gera... tai kilo abejonių:

Liebherr CNSL3033

Nera Samsung 55 cm pločio ....labai siauras aortimentas nestandartinių šaldytuvų todėl gi ne
Tvarkingas modeliukas LIEBHERR CNsl 3033 jai baisu galite nusipirkti papildomą garantija pvz 3 metams turėsi 5 metų garantiją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 15 liepos 2015 - 10:49
QUOTE(Kikker @ 2015 07 15, 06:34)
Sveiki,
*Liebherr ICS 3304-nėra No frost
*Liebherr ICUS 3314 -nėra No frost
Pagal Jūsų pageidavimus bus tinkamas ir visai šaunus SCT81800F0 šaldytuvas turės baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais.Bešerkšnė šaldymo sistema šaldiklyje thumbup.gif

Ačiū smile.gif O gal galėtumėte pasakyti, kas yra SmartFrost? Kuo jis skiriasi nuo No frost?
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 07 15, 12:24)
Ačiū smile.gif O gal galėtumėte pasakyti, kas yra SmartFrost? Kuo jis skiriasi nuo No frost?

SmartFrost sistemos šaldiklio vidaus sienelės ir maisto produktai apsitraukia šerkšnu žymiai mažiau. Tad prireiks daug rečiau atitirpinti.
No Frost visai nereikia....
Atsakyti
dažnai atidarinėju šaldiklį, todėl prisikaupia ledo blush2.gif Gal yra koks išrastas priedas, kad tą drėgmę sugertų ir viduje neledėtų (pan. kad būtų, kaip kaip no frost) g.gif
Atsakyti
QUOTE(ėtmė @ 2015 07 15, 13:24)

Iš patirties, šerkšno susidaro, bet labai nedaug. Aš atlaidinu nu max kartą į metus, o gal net ir rečiau. O ir atsileidžia labai greitai nuo sienelių, todėl problemos kaip ir nėra. Kas man patinka, kad SmartFrost šaldikly didesnė talpa, o NoFrost ženkliai mažesnė dėl techologinių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2015 07 15, 15:00)
Iš patirties, šerkšno susidaro, bet labai nedaug. Aš atlaidinu nu max kartą į metus, o gal net ir rečiau. O ir atsileidžia labai greitai nuo sienelių, todėl problemos kaip ir nėra. Kas man patinka, kad SmartFrost šaldikly didesnė talpa, o NoFrost ženkliai mažesnė dėl techologinių dalykų.

Yra ir tokių su No frost dideliu šaldiklis BOSCH KIN85AF30
http://www.bosch-hom.../KIN85AF30.html
Atsakyti
QUOTE(joole @ 2015 07 15, 08:48)
Papildyta:

QUOTE(Kikker @ 2015 07 15, 11:39)
Yra labai šaunus šis komplektukas BOSCH KIR81AF30+BOSCH GIN38P60

Ačiū Kikker už atsakymą. Gal galite parašyti kelis argumentus, kodėl siūlote Bosch. Kaip ir minėjau, nelabai suprantama man ši sritis. Nuoširdus ačiū už pagalbą.
Atsakyti