Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(dinka @ 2015 07 01, 19:00)
O ar verta žiūrėti i BAUER šaldytuvus? Konkrečiai modelis Bauer RB-35DA5SW.

Jau geriau Snaigė nei Bauer RB-35DA5SW
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2015 07 01, 12:53)
Na taip, ne tą Boch modelį pasižiūrėjau  doh.gif Vadinasi, visi trys jie labai panašūs: tai kurį rinktis, ar yra koks nors skirtumas?

Nėra skirtumo.
Atsakyti
Skaitydama sia tema, pastebejau, kad daug kas atsisako no frost funkcijos, pasidare idomu kodel? Kuo ji bloga?
As ieskau imontuojamo saldytuvo, matmenys neaktualus, nes baldai dar neuzsakyti, biudzetas max 600 euru, man tos no frost noretusi, ziurejau sita Electrolux ENN3153AOW šaldytuva, ka apie ji manot?
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 02, 08:46)
Skaitydama sia tema, pastebejau, kad daug kas atsisako no frost funkcijos, pasidare idomu kodel? Kuo ji bloga?
As ieskau imontuojamo saldytuvo, matmenys neaktualus, nes baldai dar neuzsakyti, biudzetas max 600 euru, man tos no frost noretusi, ziurejau sita Electrolux ENN3153AOW šaldytuva, ka apie ji manot?

Neblogas ....dar siūlau pasižiūrėti AEG SCT81800S1
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 07 02, 10:46)

Puikus variantas.
Dar galite pažiūrėti Electrolux ENN2854COW
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 02 liepos 2015 - 12:26
Sveiki 4u.gif
Reikia patarimo ir del saldytuvo.. Spalva balta, aukštis gali buti 2 metrai ar daugiau. Patarkite gera modeli. Biudzetas 400-500 euru..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 07 02, 23:05)
Sveiki 4u.gif
Reikia patarimo ir del saldytuvo.. Spalva balta, aukštis gali buti 2 metrai ar daugiau. Patarkite gera modeli. Biudzetas 400-500 euru..
Aciu  4u.gif

Pasižiūrėkite BOSCH KGE39AW42
http://www.bosch-hom.../KGE39AW42.html
Atsakyti
renkuosi šaldytuvą. reikia kokybiško ir didelio, ir ne už 3000eu kaip dideli Miele

ką manot apie:
https://www.avitela....renje-rk60359oc ?
ar gorenje gera firma?

šaldymo kamera gali būti nedidelė, nes papildomas didelis šaldiklis būtinai bus sandėliuke.

dar ir stiliukas šito toks klasikinis patinka. man į interjerą modernus ir netiktų.

Gal galite pasiūlyti ką nors talpesnio? turbūt tokio stiliaus nebūna labai didelių... matmenys nevaržo, biudžetas iki 1000eu

visokių biofreshai nebūtini, didelė šeima maistą vartoja greičiau nei jis pajėgia sugesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 04 liepos 2015 - 23:14
QUOTE(166cm @ 2015 07 04, 22:57)
renkuosi šaldytuvą. reikia kokybiško ir didelio, ir ne už 3000eu kaip dideli Miele

ką manot apie:
https://www.avitela....renje-rk60359oc ?
ar gorenje gera firma?

šaldymo kamera gali būti nedidelė, nes papildomas didelis šaldiklis būtinai bus sandėliuke.

dar ir stiliukas šito toks klasikinis patinka. man į interjerą modernus ir netiktų.

Gal galite pasiūlyti ką nors talpesnio? turbūt tokio stiliaus nebūna labai didelių... matmenys nevaržo, biudžetas iki 1000eu

visokių biofreshai nebūtini, didelė šeima maistą vartoja greičiau nei jis pajėgia sugesti

Sveiki,
Tokio stiliaus nėra ką ir pasiūlyti g.gif todėl tenka tenkinti butent Gorenje arba Smeg šaldytuvais.....pirkdami šaldytuvą rekomendoju nusipirkti papildomą garantiją...
Atsakyti
o šiaip Gorenje geras gamintojas ar šiaip sau?

stilius nėra man pats svarbiausias kriterijus. noriu kokybiško
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2015 07 05, 22:52)
o šiaip Gorenje geras gamintojas ar šiaip sau?

stilius nėra man pats svarbiausias kriterijus. noriu kokybiško

Negalima sakyti kad labai geras gamintojas bet tikrai ne iš blogūjų...
Atsakyti
Laba diena. Taip pat ieškau šaldytuvo. Noriu Bosho, balto, 2 metrai, kuo talpesnis, kaina apie 650 (+-). Viena ausimi girdėjau, kad geriau, kai kompresorius ne kinietiškas (?). Jei galite, labai prašau pasiūlikite keletą variantų.
Dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UpėRa: 06 liepos 2015 - 21:28