Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(lilget @ 2015 11 16, 21:22)
PRojektuojames virtuve, reikia numatyti saldytuvo dydi tad renkuosi. Perziurejusi tema svarstau apie Electroliux ENN-3153AOW, Bosch KIS87AF30, Electroliux ENN2853COW

Gal yra daugiau alternatyvu (aukstesnio noretusi) ir kuris is siu turi daugiausia privalumu. Gal galima kiekvieno isskirt, nes paciai nesigaudanciai labai jau sunku  blush2.gif
Dabar pazejau komentara auksciau ir pamasciau kad fainas tas wirlpool ART9811  bigsmile.gif  g.gif

Realiai tas whirpool ne toks fainas... Kamera labai nestabili, stalčiai patys nesilaiko. Apžiūrėjom realiai topo centre... Ta rašoma talpa nelabai tikėtina, nes labai negilūs jo stalčiai.
Dabar žiūriu Electrolux ENN3153AOW, noFrost yra, kaina mažesnė, bet būtų gerai realiai pamatyt, kartais pačiupinus plastmases visi fainumai dingsta ;//
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2015 11 16, 20:11)
Sveiki,

Esu išsirinkusi įmontuojamą šaldytuvą ELECTROLUX ENN3153AOW. Baldai jau gaminami, tad įtariu, dydis nebekeičiamas. Dabar electroluxo puslapyje žiūriu, kad  tinka ir ELECTROLUX ENN3154AOW bei ENN13153AW. Kaip vartotoja esminių skirtumų nematau, tad gal iš jūsų koks nors patarimas?
O gal pagal išmatavimus galima rinktis ne electroluxą, o patikimesnio gamintojo šaldytuvą? Vistiek bus įmontuojamas ir nesvarbu, kokios firmos. Kaina gali būti brangesnė 4u.gif

Jai kitos firmos tada tik 177 cm aukščio...jau pasirinkote Electrolux reikės susigiminiuoti su juo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistarka @ 2015 11 16, 20:55)
Realiai tas whirpool ne toks fainas... Kamera labai nestabili, stalčiai patys nesilaiko. Apžiūrėjom realiai topo centre... Ta rašoma talpa nelabai tikėtina, nes labai negilūs jo stalčiai.
Dabar žiūriu Electrolux ENN3153AOW, noFrost yra, kaina mažesnė, bet būtų gerai realiai pamatyt, kartais pačiupinus plastmases visi fainumai dingsta ;//

Prie to pačio ir Bosch ar Siemens pačiupinėkite tada Electrolux visai išblės...
Tai kaip gali būti jie gilus kai šaldytuvo gylis yra tik 55 cm,visų įmontuojamų šaldytuvų visų tokie negilūs stalčiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 22:01)
Jai kitos firmos tada tik 177 cm aukščio...jau  pasirinkote Electrolux reikės susigiminiuoti su juo biggrin.gif
Papildyta:

Tai kaip gali būti jie gilus kai šaldytuvo gylis yra tik 55 cm,visų įmontuojamų šaldytuvų visų tokie negilūs stalčiai 4u.gif

Bosh labai faini, dabar turiu, veikia 9-ti metai, bet norisi įsimontuoti į naują virtuvę... Deja Bosh mažesni... Bet manau reikės rinktis kažkurį su vidiniu mažu šaldikliu. Tai ir dydis bus, bet durys bus vienos didelės ant vienų vyrių...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 21:01)
Jai kitos firmos tada tik 177 cm aukščio...jau  pasirinkote Electrolux reikės susigiminiuoti su juo biggrin.gif
Papildyta:

Kikker, čia reikia suprast, kad susigiminiavimas - vos ne amžinas reikalas iš kokybės/tarnavimo? biggrin.gif Ar kaip tik bėdos bėdelės? smile.gif
Pasitikslinau su baldininku, tinka ir 177 aukščio įmontuojamas šaldytuvas. Kuris dar iš kitų firmų būtų vertas dėmesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 11 16, 20:22)
PRojektuojames virtuve, reikia numatyti saldytuvo dydi tad renkuosi. Perziurejusi tema svarstau apie Electroliux ENN-3153AOW, Bosch KIS87AF30, Electroliux ENN2853COW

Gal yra daugiau alternatyvu (aukstesnio noretusi) ir kuris is siu turi daugiausia privalumu. Gal galima kiekvieno isskirt, nes paciai nesigaudanciai labai jau sunku  blush2.gif
Dabar pazejau komentara auksciau ir pamasciau kad fainas tas wirlpool ART9811  bigsmile.gif  g.gif

Šaldytuvas Electrolux ENN3153AOW nestandartinio dydžio todėl šaldytuvo talpa bus didesnė,šaldiklis turės Frostfre sistema šaldiklyje,šaldytuve žemesnės temperatūros stalčius „FreshZone®“,pagamintas Italijoje
Modeliukas KIS87AF30 bus jau su baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais, vitaControl sensorius,hydroFresh dėžutė su drėgmės kontrole šaldytuvo viduje
https://www.youtube....h?v=X3InSA_eJ90
Šaldytuve palaikoma pastovi temparatūrą išmanaus sensoriaus vitaControl
Pagamintas Vokietijoje vertas dėmesio analogas SIEMENS KI86SAF30
Modeliukas ENN2853COW turės Frost free šaldiklyje,šaldytuvo viduje Mini DAC ventiliatorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 22:15)
Šaldytuvas Electrolux ENN3153AOW nestandartinio dydžio todėl šaldytuvo talpa bus didesnė,šaldiklis turės Frostfre sistema šaldiklyje,šaldytuve žemesnės temperatūros stalčius „FreshZone®“,pagamintas Italijoje
Modeliukas KIS87AF30 bus jau su baldų durelių tvirtinimas metalo vyriais, vitaControl sensorius,hydroFresh dėžutė su drėgmės kontrole šaldytuvo viduje
Modeliukas ENN2853COW turės Frost free šaldiklyje,šaldytuvo  viduje Mini DAC ventiliatorius 4u.gif

Aciu wub.gif
Man tik dabar dilema kurie privalumai pranesesni uz kitus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 11 16, 23:14)
Aciu  wub.gif
Man tik dabar dilema kurie privalumai pranesesni uz kitus  doh.gif

smile.gif as siuo metu tarp siu dvieju ir ziuriu biggrin.gif
ENN 3153AOW ir ENN2853COW, kaip akis praziurejus ir normalios vartotojo pozicijos matau skirtuma tik kad pirmo saldytuvo turis 228 o antro 200.
abu turi frost free ir kaip suprantu pilnai automatinius atitirpinimui.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 17:13)
Pas mane jau 7 metai stovi rasojantis...kažkaip man tai nesudaro jokių nepatogumu...gal tik pora kartu buvo bribege apačioje bet išvalė vyras ir viskas tvarkoje....

kaip kam kokie +/- man rasojimas yra beda doh.gif tam tikri produktai sugeria dregme ir praranda kokybe. Mano atveju tai problema.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 11 16, 22:30)
smile.gif as siuo metu tarp siu dvieju ir ziuriu biggrin.gif
ENN 3153AOW ir ENN2853COW, kaip akis praziurejus ir normalios vartotojo pozicijos matau skirtuma tik kad pirmo saldytuvo turis 228 o antro 200.
abu turi frost free ir kaip suprantu pilnai automatinius atitirpinimui.
Papildyta:

kaip kam kokie +/- man rasojimas yra beda  doh.gif tam tikri produktai sugeria dregme ir praranda kokybe. Mano atveju tai problema.

Nežinau kaip kiti bet aš į šaldytuvą visus jau išpakuotus produktus dedu į indelius ...gal tai gelbėja nuo drėgmės....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 22:15)
Modeliukas ENN2853COW turės Frost free šaldiklyje,šaldytuvo  viduje Mini DAC ventiliatorius 4u.gif

Kikker kurie dalykai yra svarbesni? Kiks tu metaliniu vyrui privalumas?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 11 17, 00:30)
....
kaip kam kokie +/- man rasojimas yra beda  doh.gif tam tikri produktai sugeria dregme ir praranda kokybe. Mano atveju tai problema.

NoFrost atveju, kiti produktai praras dėgmę ir tuo pačiu kokybę mirksiukas.gif
Kurių būna daugiau Jūsų šaldytuve?
Atsakyti
Speedy. O ka Jus mano atveju pasakysit. Kuo daygiau nuomoniu norisi zinot.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 11 17, 10:44)
Speedy. O ka Jus mano atveju pasakysit. Kuo daygiau nuomoniu norisi zinot.

Aš? Nieko. Labai jau daug apie juos prirašyta ... o Jūsų kriterijai gerokai neaiškūs.
Jei žiūrėsite KIS87AF30, tada piniginei sveikiau analogiškas KIS87KF31
Atsakyti