Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(JustinRu @ 2015 11 07, 16:13)
Na tarkime, koks šaldytuvas būtų kokybiškiausias ( su No Frost ar dviem kompresoriais ar pan. Nieko kolkas neišmanau apie tokias šaldytuvų funkcijas ir kiek tai lemia jų kokybę.) iki 400 eurų. Svarbiausia, kad "tarnautu" ne metus ir ne du. Būtų kaip minėjau geriau biški didesnė šaldiklio talpa. Spalva didelio skirtumo nesudaro, aukštis irgi.

Gal Jūs pirmiau susigaudykite ko Jums reikia ...
- didesnė talpa nesuderinama su "NoFrost"
- du kompresoriai - atgyvena
- navarotai+kokybė nesuderinama su 400€.
Jums pasiūliau optimaliausią ir kokybiškiausią šaldytuvą už nepilnus 400€. Pažiūrėkite kitokius variantus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 07, 16:18)
Gal Jūs pirmiau susigaudykite ko Jums reikia ...
- didesnė talpa nesuderinama su "NoFrost"
- du kompresoriai - atgyvena
- navarotai+kokybė nesuderinama su 400€.
Jums pasiūliau optimaliausią ir kokybiškiausią šaldytuvą už nepilnus 400€. Pažiūrėkite kitokius variantus.

O jeigu pakeliam kaina iki 450-470 eurų ? Koks optimaliausias variantas tada būtų ?
Atsakyti
QUOTE(JustinRu @ 2015 11 07, 14:49)
O jeigu pakeliam kaina iki 450-470 eurų ? Koks optimaliausias variantas tada būtų ?

Kelti galite biudžeta bet nuo to šaldiklis nepadidės.... g.gif
Pirkite Snaigės su 4 šaldymo stalčiais
Atsakyti
Ei, o kaip naujas modelis Electroliux ENN3154AOW , ar vertas norintiems didelesnio įmontuojamo?

Ar lyginant su Electroliux ENG2854AOW nebus jis prastesnis? Matau kad vyriai skiriasi, ir įtariu kad to didesnio apdaila vidinė gali būti šiek tiek primityvesnė?

Labai prašau - padėkite apsispręsti tarp šių dviejų???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2015 11 07, 22:30)
Ei, o kaip naujas modelis Electroliux ENN3154AOW , ar vertas norintiems didelesnio įmontuojamo?

Ar lyginant su Electroliux ENG2854AOW nebus jis prastesnis? Matau kad vyriai skiriasi, ir įtariu kad to didesnio apdaila vidinė gali būti šiek tiek primityvesnė?

Labai prašau - padėkite apsispręsti tarp šių dviejų????  4u.gif

Klausimas, mano supratimu, turėtų būti kitoks: ar apskritai verta rinktis kurį nors iš šių šaldytuvų.
O mano atsakymas būtų: neverta!
Žiūrime.
ENN3154AOW vs ENN3153AOW. Iš esmės tai vienodi šaldytuvai, vienas jų yra A++, kitas - A+. Galima apie tai garsiai šaukti, galima ir paskaičiuoti. Man labiau patinka skaičiuoti. ENN3154AOW - A++ - 244 kWh metams. ENN3153AOW - A+ - 311 kWh. Skirtumas 67 kWh per metus, kas pinigais būtų kokie 8,7€. Kainų skirtumas tarp šių šaldytuvų maždaug 150€ (kaina24 duomenimis). Taigi brangesnis šaldytuvas "atsipirks" po 17 metų! Ar Jūs tikite, kad jis tiek veiks?
ENG2854AOW g.gif nesuprantu kam jis apskritai reikalingas, kai yra vos ne toks pats ir vos ne 200€ pigesnis ENN2854COW!
Ar vis dar manote, kad Jūsų klausimas teisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
dar karteli prasau pagalbos- reikalingas saldytuvas su maza kamera( yra atskiras saldiklis), atitirpdinimas- ne problema,...aukstis- 185-190...
pasiulykit patikima ir optimalu varianta.
Aciu 4u.gif

Papildyta:
stacionaraus smile.gif
Atsakyti
g.gif lengviau rasti be šaldikio negu su šaldikliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 08, 19:32)
g.gif  lengviau rasti be šaldikio negu su šaldikliu  4u.gif

blink.gif blink.gif kazko nesusisnekejom.....reikia elementraus saldytuvo su kuo mazesne saldymo kamera g.gif
bet siulykit ir be jokios saldymo kameros, jei tai geri variantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 08, 12:45)
Klausimas, mano supratimu, turėtų būti kitoks: ar apskritai verta rinktis kurį nors iš šių šaldytuvų.
Žiūrime.
ENN3154AOW vs ENN3153AOW. Iš esmės tai vienodi šaldytuvai, vienas jų yra A++, kitas - A+. Galima apie tai garsiai šaukti, galima ir paskaičiuoti. Man labiau patinka skaičiuoti. ENN3154AOW - A++ - 244 kWh metams. ENN3153AOW - A+ - 311 kWh. Skirtumas 67 kWh per metus, kas pinigais būtų kokie 8,7€. Kainų skirtumas tarp šių šaldytuvų maždaug 150€ (kaina24 duomenimis). Taigi brangesnis šaldytuvas "atsipirks" po 17 metų! Ar Jūs tikite, kad jis tiek veiks?
ENG2854AOW  g.gif  nesuprantu kam jis apskritai reikalingas, kai yra vos ne toks pats ir vos ne 200€ pigesnis ENN2854COW!
Ar vis dar manote, kad Jūsų klausimas teisingas  mirksiukas.gif

o kaip ENN2853COW? juk jie su ENN2854COW beveik identiski. pirmas variantas pigesnis. ar yra esminis skirtumas tarp siu modeliu?
norisi tureti normalu daikta, be papildomo "popso". imontuojamo, su no frost saldikliu, bet kiek imanoma didesniu. ar pas mineta modeli vyriai metaliniai? gal yra kazkas geriau nei ENN2853COW siojek kainu kategorijoje? gal AEG SCS61800F1? sitas WHIRLPOOL ART 9811/A++SF kiek brangiau, bet ar verta tiek primoketi? ar butu esminis skirtumas tarp minetu pigesniu?

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 08, 11:45)
Žiūrime.
ENG2854AOW  g.gif  nesuprantu kam jis apskritai reikalingas, kai yra vos ne toks pats ir vos ne 200€ pigesnis ENN2854COW!
Ar vis dar manote, kad Jūsų klausimas teisingas  mirksiukas.gif

Super komentaras! Manau apsistosim ties ENN3153AOW.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2015 11 08, 19:16)
blink.gif  blink.gif  kazko nesusisnekejom.....reikia elementraus saldytuvo su  kuo mazesne saldymo kamera  g.gif 
  bet siulykit ir be jokios saldymo kameros, jei tai geri variantai  smile.gif

Matyt sussišnekėjome aš Jūsų poreikius supratau tik bus taip
Šaldiklis trijų skyrių šaldytuvas 201 aukščio...ką turite šaldytuvo talpa- 269 l,šaldiklio talpa -86 litrai....jai pirkti vieną šaldytuvą ką turite šaldiklio talpa - 346 l.Tai reikėtų gerai pagalvoti ar reikia dar šaldiklio ar visgi didesnio šaldytuvo skyriaus....
Tiesa yra dar su vidinę kamera
LIEBHERR KBP 3864 arba LIEBHERR KBPes 3864 tada turėsite šaldytuvo talpa- 302 l, iš jų 74 l „BioFresh“ skyrius. (0 C zona: „BioFresh“, 2 stalčiai) .Šaldiklio talpa-30 l.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 09, 10:32)
Matyt sussišnekėjome aš Jūsų poreikius supratau tik bus taip
Šaldiklis trijų skyrių šaldytuvas 201 aukščio...ką turite  šaldytuvo talpa- 269 l,šaldiklio talpa -86 litrai....jai pirkti vieną šaldytuvą ką turite šaldiklio talpa - 346 l.Tai reikėtų gerai pagalvoti ar reikia dar šaldiklio ar visgi didesnio šaldytuvo skyriaus....
Tiesa yra dar su vidinę kamera
LIEBHERR KBP 3864 arba LIEBHERR KBPes 3864 tada turėsite šaldytuvo talpa- 302 l, iš jų 74 l „BioFresh“ skyrius. (0 C zona: „BioFresh“, 2 stalčiai) .Šaldiklio  talpa-30 l.

taip , butu labai gerai toks visiskai be saldiklio,bet jau ta kaina to Liebherr doh.gif jei jis dirbtu 30 metu biggrin.gif , tada gal...
kad butu aiskiau- biudzetas iki 500 euru... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 lapkričio 2015 - 09:55