Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(Balanda @ 2015 10 29, 17:26)
Na tiek to, reikia priprast, kad dabartiniai neatlaikys 20+ metų, kaip senieji  biggrin.gif Bet su durų sandarumu po metų prasidėjo bėdos. Šaldiklyje, viršuje prie gumų darosi ledas ir sniego sluoksnis, keistos tos gumos jau kelis kartus ir vis tas pats...

Mano tevai turi libher, tai saldymo kamera visada reikia patikrinti ar sandariai uzsidare, nes daznai neprilimpa ir reikia apvalyti su skudureliu kad uzsidarytu. Man atrodo, kad 10metu neblogai, nors kuo ilgiau tuo geriau, bet cia jau kaip pasiseks.
Jau anksciau klausiau, bet niekas neatsake. Kodel nenorit no frost funkcijos? Ar ji daug energijos naudoja, ar labai isbrangina saldytuva? Kas su ja negerai? Kuo saldytuvai be jos pranasesni?
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 10 29, 20:59)
.....
Jau anksciau klausiau, bet niekas neatsake. Kodel nenorit no frost funkcijos? Ar ji daug energijos naudoja, ar labai isbrangina saldytuva? Kas su ja negerai? Kuo saldytuvai be jos pranasesni?

Aš tai noriu biggrin.gif
Tiesiog abu šaldytuvai senokai pirkti. Tada įmontuojami su NoFrost kainavo kosmosą ir pasirinkimas buvo "iš vieno". Kol nesugedo tenka vargti.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2015 10 29, 19:59)
Mano tevai turi libher, tai saldymo kamera visada reikia patikrinti ar sandariai uzsidare, nes daznai neprilimpa ir reikia apvalyti su skudureliu kad uzsidarytu. Man atrodo, kad 10metu neblogai, nors kuo ilgiau tuo geriau, bet cia jau kaip pasiseks.

Tai reiškia, ant magnetų pataupyta doh.gif Mes iš senojo šaldytuvo, vaikai būdami, prasipjovę magnetų pasiimdavom, o vis tiek sandarus buvo biggrin.gif

No frost nenoriu, nes vietos mažiau ir skaičiau, kad gedimų daugiau. Nesunku ten pora kartų metuose atitirpdyt.
Atsakyti
Reikia patarimo apie laisvai pastatoma saldytuva iki 500 Eur. Aukstis nuo 1.95 m. No frost gali buti tik saldiklyje, laisvai keiciamos lentynos, ilgaamzis, ekonomiskas, spalva nesvarbi. Pas mus galimi itampos svyravimai.
4u.gif
Atsakyti
reikia šaldytuvo , žemo,todėl pasirinkimas ne kažin koks. apsistojau ties šituo
Samsung RT25FAJEDWW/EO. Gal forumo profai tartų žodį 4u.gif nepatinka ,kad saldiklis virsuje, bet ką darysi g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galite patarti, koki saldytuva verta rinktis? Reikia laisvai pastatomo, sidabro spalvos (lakuoto ar kazkokio kito, kur pirstu zymiu nesimato), standartinio aukscio, su 0 zona rba panasia i ja. Saldiklis gali buti kuo mazesnis ir be NoFrost (gali buti koks nors Smart frost). Noreciau isigyti Bosch, Siemens, AEG, Liebherr. Biudzetas iki 600 eur. Ar realus pageidavimai?
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2015 11 01, 15:48)
reikia šaldytuvo , žemo,todėl pasirinkimas ne kažin koks. apsistojau ties šituo
Samsung RT25FAJEDWW/EO. Gal forumo profai tartų žodį 4u.gif nepatinka ,kad saldiklis virsuje, bet ką darysi g.gif

Dar užmeskite akį SHARP SJ300VBE
http://www.sharp.lt/...l...VBE&cat=220
Kokio aukščio Jums reikalingas šaldytuvas?

QUOTE(Nepasimetusi @ 2015 11 01, 10:45)
Reikia patarimo apie laisvai pastatoma saldytuva iki 500 Eur. Aukstis nuo 1.95 m. No frost gali buti tik saldiklyje, laisvai keiciamos lentynos, ilgaamzis, ekonomiskas, spalva nesvarbi. Pas mus galimi itampos svyravimai.
4u.gif

Pasižiūrėkite Whirlpool BSNF9152W
http://whirlpool.lt/...lis-bsnf-9152-w
Papildyta:
QUOTE(irmantes @ 2015 11 01, 20:40)
Sveiki, gal galite patarti, koki saldytuva verta rinktis? Reikia laisvai pastatomo, sidabro spalvos (lakuoto ar kazkokio kito, kur pirstu zymiu nesimato), standartinio aukscio, su 0 zona rba panasia i ja. Saldiklis gali buti kuo mazesnis ir be NoFrost (gali buti koks nors Smart frost). Noreciau isigyti Bosch, Siemens, AEG, Liebherr. Biudzetas iki 600 eur. Ar realus pageidavimai?

Pasižiūrėkite SIEMENS KG39EBI40 arba BOSCH KGE39BI40 turėtumete rasti +/- 600 eur.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 01, 21:48)
Pasižiūrėkite  Whirlpool BSNF9152W
http://whirlpool.lt/...lis-bsnf-9152-w
Papildyta:

Pasižiūrėkite SIEMENS KG39EBI40 arba BOSCH KGE39BI40 turėtumete rasti +/- 600 eur.

Aciu smile.gif Tikrinu smile.gif
Atsakyti
Dar užmeskite akį SHARP SJ300VBE
http://www.sharp.lt/...l...VBE&cat=220
Kokio aukščio Jums reikalingas šaldytuvas?

aciu kad atsiliepete.
reikia ne didesnio nei 160 aukscio.geriau saldiklis apacioje, pati ieskodama radau
Electrolux EN2400AOW
Whirlpool BLF 5121 W
ATLANT XM 4010-100/022 A+
kuri pasakysit ta ir pirksiu blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2015 11 01, 21:32)
reikia ne didesnio nei 160  aukscio.geriau saldiklis apacioje, pati ieskodama radau
Electrolux EN2400AOW
Whirlpool BLF 5121 W
ATLANT XM 4010-100/022 A+
kuri pasakysit ta ir pirksiu blush2.gif aciu

O gal tilps dar 161,2 aukščio???LIEBHERR CUsl 2811
Jai ne tada pirkite Whirlpool BLF5121OX
Atsakyti
Kikker..... aciu , man LIEBHERR CUsl 2811 labai tinka ir patinka. Jus man padejote.
Atsakyti
Sveiki,
Gal galėtumėte ką nors patarti - ieškome patikimo, laisvai pastatomo šaldytuvo iki 550E, talpiu šaldikliu, iki 186cm kažkur. Puiku būtų No Frostas (gali būt tik šaldiklyje). Džiaugčiausi 0 zona, bet turbūt nerealu tokiam biudžetui.. Bent gerai būtų, kad drėgmė reguliuotųsi ten, kur daržovės/vaisiai.
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strolina: 03 lapkričio 2015 - 14:10