Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 14

QUOTE(narvid @ 2015 08 07, 13:01)
o kaip  RSH5 modeliai kiek suprantu praktiškai analogiški tik brangesni išskirus ši http://www.samsung.c...e/RSH5ZLBG1/XEO kiek suprantu vienintelis iš ju jau turi nuline zona dar su papildomom funkcijom CoolSelect Zone™ ir kaina normali tik gasdina kad juodas atrodo stilingai bet baisoka dėl priežiuros.
o gal kitu gamintoju yra kas geriau kainos-kokybės-funkciju atžvilgiu. ačiū

Tie su nulinėmis zonomis. RSH5ZLBG1 apie 1100€. Ten juodas stiklas priekyje - labiau matosi, bet lengviau valosi.
Atsakyti
Mazdaug uz 500eu. Imontuojamas saldytuvas. Gal Electrolux ENN2853COW? Nes nelabai kazka ir radau geriau uz tokia kaina, kad turetu kazka panasaus.
Atsakyti
QUOTE(rimve1 @ 2015 08 07, 15:10)
Mazdaug uz 500eu. Imontuojamas saldytuvas. Gal Electrolux ENN2853COW? Nes nelabai kazka ir radau geriau uz tokia kaina, kad turetu kazka panasaus.

Vertas kiekvieno euro.
Atsakyti
Dekui. Reiks ziureti kur cia palankiau nupirkti butent si modeliuka smile.gif
Atsakyti
Sveki. Ir as kreipiuosi i Jus su klausimu. Reikia naujo saldutuvo, senasis Wirhpol jau prastai dirba. Pageidavimai tokie: taupus ( A klase), nelabai triuksmingas, nuline zona arba skyrelis darzovems kad nedziutu, didelis saldiklis 3 stalciu, kaina iki 450 euru, aukstis, plotis reiksmes neturi, gali buti su saldikliu No frost, kiti privalumai nebutini, bet jei bus netrukdys 😀😀.
Aciu uz pagalba.
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo, ar saldytuve electrolux ENF2440AOX nedrektu sienele? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2015 08 08, 16:37)
Sveki. Ir as kreipiuosi i Jus su klausimu. Reikia naujo saldutuvo, senasis Wirhpol jau prastai dirba. Pageidavimai tokie: taupus ( A klase), nelabai triuksmingas, nuline zona arba skyrelis darzovems kad nedziutu, didelis saldiklis 3 stalciu, kaina iki 450 euru, aukstis, plotis reiksmes neturi, gali buti su saldikliu No frost, kiti privalumai nebutini, bet jei bus netrukdys 😀😀.
Aciu uz pagalba.

Iki 450€ galima nusipirkti gerą, patikimą Bosch (KGV36KL32 ar pan), bet ten nebus jokių nulinių zonų, no frostų ar pan.
Arba galima ieškoti kokių nors samsung-lg-beko su Jus tenkinančiu aprašymu. Kokiems 5 metams užteks.
Atsakyti
QUOTE(Ania.ks @ 2015 08 08, 16:24)
Sveiki, reikia patarimo, ar saldytuve  electrolux ENF2440AOX nedrektu sienele?  Aciu.

Nedrėks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(hifi @ 2015 08 08, 14:37)
Aciu uz pagalba.

Pasižiūrėkite Whirlpool BSNF8152OX
http://www.whirlpool...ext=BSNF8152OX
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 09, 11:33)
Iki 450€ galima nusipirkti gerą, patikimą Bosch (KGV36KL32 ar pan), bet ten nebus jokių nulinių zonų, no frostų ar pan.
Arba galima ieškoti kokių nors samsung-lg-beko su Jus tenkinančiu aprašymu. Kokiems 5 metams užteks.

Dekui uz patarimus. Bosche yra Crisper Box tai ji kaip suprantu panasi kaip ta nuline zona? Man svarbu kad darzoves ilgiau sviezios butu, nesuvystu. Samsung grazus bet pas juos visam saldytuve yra no frost tai atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2015 08 09, 13:34)
Dekui uz patarimus. Bosche yra Crisper Box tai ji kaip suprantu panasi kaip ta nuline zona? Man svarbu kad darzoves ilgiau sviezios butu, nesuvystu. ...

"Nulinė zona" yra nulinė zona, aš nemėgstu "pritempinėti" marketinginių pavadinimų iki žinomų technologijų. Yra arba ne, kam save apgaudinėti?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 08 07, 12:17)
Tie su nulinėmis zonomis. RSH5ZLBG1 apie 1100€. Ten juodas stiklas priekyje - labiau matosi, bet lengviau valosi.

o ar jie geri verti dėmesio ir kur juos gamyna, ar geriau lykt prie pirmo varianto. kuris iš ju naujesnis modelis, nes nepavyko atkapstiti net kureis metais išleistas viens ar kitas modelis.
ar visgi gal kitu gamintoju yra kas geriau kainos-kokybės-funkciju atžvilgiu ar sunkei. ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 08 09, 12:30)
Nedrėks 4u.gif
Papildyta:

Pasižiūrėkite Whirlpool BSNF8152OX
http://www.whirlpool...ext=BSNF8152OX

Dekui. Visai geras variantas. Beje senukas Whirlpool atlaike 13 metu☺. Dar ir Bosch ssldytuvus ziurau. Yra variantas kuris labai man tiktu ir patiktu ale kaina per didele man pakolkas☺.
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 08 09, 15:00)
"Nulinė zona" yra nulinė zona, aš nemėgstu "pritempinėti" marketinginių pavadinimų iki žinomų technologijų. Yra arba ne, kam save apgaudinėti?

Tai taip suprantu, jog ne tas pats. Anyta turi bocha tai patenkinta.
Atsakyti