Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(rivadera @ 2015 07 29, 19:30)
pas mus išlydėjimo nebuvo, ir nebus čia. tik paprašysiu palaimint tėvus,nes iš vienų namų išvyks  ax.gif

tai va ir man taipreik,kad jaunaji palaimintu tevai...tai sakot,tik parasyt ,kad palaimintu i rtiek,nereik jokiu zodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2015 07 30, 19:27)
tai va ir man taipreik,kad jaunaji palaimintu tevai...tai sakot,tik parasyt ,kad palaimintu i rtiek,nereik jokiu zodziu  4u.gif

Aš tai pasakyčiau kažką panašaus į išleidžiant prašau palaiminkit tėveliai sūnų ir palinkėkit, kad jo kelias būtų tolimas ir šviesus. kažką tokio, nepravirkdant. Atsistoję peržegnos, susibučiuos, ranką paspaus ir visi su šypsenom išvyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2015 07 29, 19:26)

ir jei nesunku,apie tuos inkilelius ,galit smulkiau papasakot..kas juos dovanoja tevam,kad jie vis sugriztu ir kur juos perkat  4u.gif

na merginos,nepadesit  4u.gif

bent jau apie inkilus ....

Maniskiai teveliams dovanos bonsai medelius.Ant vazono planuojam isgraviruot kelis zodelius,tik nesugalvoju kokius g.gif .Galvoju,gal tiesiog SU MEILE... tada jaunuju vardai ir vestuviu data ?Sia dovana rupinuosi as.
Ir siaip,mano jaunoji ligoninej,isleis kelias dienas pries vestuves,tad as ne tik savo reikalus tvarkau,bet dar ir pasisiuliau kai ka uz juos padaryt.Tik nezinau kaip spet,nes pati tai juk dirbu iki velaus vakaro doh.gif

Na,o isleidziant paskaitysiu kelis sakinius ir tada tevai palaimins smile.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, o ką galvojate daryti išlydėdamos jaunuosius nakčiai?
galvoju padaryti ant paklodės "meilės simfoniją", tad iškilo klausimas toms,kad irgi darė: ar jūs darėt pačios? ar nešėt kur, kad padarytų?
Atsakyti
Svociutes,kokio didumo jusu krepsiai?Turiu as viena toki,bet gal per mazas kaip svociai g.gif
O i ji apart saldinius ka nors planuojat det? unsure.gif
Jei tik saldainiams,tai uzteks.Bet skaiciau,kad svociutes ten ir buteliu prikrauna,nu pas mane tai tikrai ten joks butelis nepasisleps g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S&S: 02 rugpjūčio 2015 - 22:02
Sveikos, na rugsėjy ir man teks svočiaut...
Aš irgi vis pagalvoju apie krepšį, na nemanau, kad reiktų į jį butelių dėti (eina sau sunku bus temt lotuliukas.gif )
Man vis kirba toks klausimas.... iš vis kuo tą krepšį būtų galima pakeist, na kitu kokiu tai dalyku, niekur neradau kokių kitokių idėjų. Bet...turbūt, kad teks naudotis krepšiu, gi nedėsi į prekybcentrio maišelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2015 08 02, 11:37)
mergaitės, o ką galvojate daryti išlydėdamos jaunuosius nakčiai?
galvoju padaryti ant paklodės "meilės simfoniją", tad iškilo klausimas toms,kad irgi darė: ar jūs darėt pačios? ar nešėt kur, kad padarytų?

aš į dovanų maišelį vienspalvį dėjau energetinio (etikete padariau pati), rakšluostuką prakaitui, jaunąjam "fantalous" su širdele prieky, kuri "atsidaro" pasiuvau, jaunąjai naktinius seno tipo, bet tikrai gražius ir peršviečiamus ir mažam buteliuke jaunojo dozė, 20ml tokį. o ant maišiuko viršaus užklijavau meilės simfoiją, pati nupiešiau ir tiek. visiems patiko.

QUOTE(S&S @ 2015 08 02, 22:00)
Svociutes,kokio didumo jusu krepsiai?Turiu as viena toki,bet gal per mazas kaip svociai  g.gif
O i ji apart saldinius ka nors planuojat det?  unsure.gif
Jei tik saldainiams,tai uzteks.Bet skaiciau,kad svociutes ten ir buteliu prikrauna,nu pas mane tai tikrai ten joks butelis nepasisleps  g.gif

mano irgi nebuvo didelis ir tikrai nieko neslėpaiu jame, saldainių turėjau šampano einant įsidėjau, bet tikrai nepasislėpė, o paskui į jį dėjaus ko reikėjo tuo momentu..

o šventė tikrai pavyko, o jaunieji dar dabar šventės vietoje smile.gif
kai puošėm auto ir perkrausčiau daiktus,važiavom su mano sesers, nuskrido balionas, kuriuo turėjo išskrist laiškas, tai šalia buvęs kaimynas sesės sušuko "jis nori šventę švęst" ir sudainavo valio valio valio tai nuotaiką tikrai nesugedo o pakilo lotuliukas.gif
nuvykus aprengiau jaunąją, išeinant tiesiog paprašiau tėvus palaimint jaunuosius ir palinkėt jiems sėkmės. tada CM, pasifotkinom ir bažnyčia. Ten mano vaikas gražuolis ir ant jaunųjų kėdžių pasėdėjo, ir iš suolų pagalvėles surinko sudėjo ant tako, pagulėjo, žodžiu 45min tikrai nebuvo ramus. metukų kai buvo bei pernai bažnyčioj elgėsi geriau smile.gif
tada šampanas ir ėjom foto daryti šalia bažnyčios ant tilto, tada sušiktas fotografas (mano beveik dėdė) pradėjo sušikinėt reikalus "einam prie tilto,nešam ta ta ta, bet aš greit perėmiau vadovavimą parodydama kad aš čia vedu šventę. aš gi ruošiaus šitam, ir yra tradicija bei reikšmė, kurią norėjau papasakot. tai susegėm dvi širdeles, tada per tiltą... į gamtą nubykom greitai, kol aš pjausčiau maistą kartu vykusiems paprašiau jaunųjų perskaityt ir paleist laišką gandrui, nuskrido ir su paprastu balionu, nes tam miestuke niekas nepučia heliu doh.gif ir išmėtėm akmenukus. pasiliko ir dvynukus ir trinukus lotuliukas.gif
ir tada laisvas laikas kol jaunieji fotkinosi, mes plepėjom. žaidimų nežaidėm - nebuvo kam, o ir šiaip buvo gerai pajuokaut. tada į šventės vietą ir vėl fotografas sušiko reikalą nepadaręs fotosesijos kurios labai prašėm - tiesiog "neatrado" laiko. grįžus mus sutiko "daktaras", praleido mus ir užlaikė mūsų svitą. tada aš pasiruošiau įėjimui. jaunieji turėjo pasirinkt kuriuo keliu eiti - o po to pažiūrėjom. perėjo per meilės, tai pasakiau, kad jie tuokiasi iš meilės, o aš pakėliau juostą ir pasakiau, kad kaip moteris galvojau, kad jie tuokiasi iš išskaičiavimo, o vyras mano - kaip vyras galvojo,kad iš reikalo. tada padėjau 5 širdeles ir paprašiau pasakyt kaip jaunikis vadins žmoną. tada atsikando meilės obuolio, ir atsigėrė gyvenimo vandens. tada tėvai su duona ir druska. sveikinimai ir prie stalo. prisistatėm, pristatėm jaunuosius, svečiai pasižadėjimus traukė ir skaitė, sužaidėm krepsšinį, vienam prašiau perskaityt GRYBAUSKAITĖS sveikinimą, paskui pasakiau, kad sveikina buvęs latvių prezidentas Vldis Zalteris ir daviau "stebuklingą" čiulpinuką ir jis vėl skaitė, tada dar porą estiškai ir kiniškai lotuliukas.gif ir sužaidėm krepšinį. ir kilom nuo stalo. aišku per tą laiką ir muikantai reiškėsi, labai labai smagūs buvo ir kaip jie sakė "prie kojos". tada šokiai, žaidimai, židinys prieš vidurnaktį, perskaičiau apie tas 4 žvakes kas visiems labai patiko, dar nebuvo vėjo tai lauke padariau jį ir tada fejerverkai,ilgiausių metų, šampanas. vėl šokiai, pasaka, kiti žaidimai, ir muzikantų programos. miegot nuėjom maždaug 7:30 ir tik todėl, kad kubilas buvo peršaltas. ir pusę dešimt jau srėbėm kopūstų sriubą biggrin.gif tada pristačiau jaunųjų sūrį, pažiūrėjom kaip jie pažįsta vienas kitą, padovanojom taupomąją kasą (pamiršau kai grįžom), bet visi padėjo taupyt net baknotais net neprašomi. visi noriai rašė linkėjimus ir dėjo į dėžutę.
aš jaučiausi savo rogėse, vis klausė kelintą kartą svočiauju, ir išgirdę kad pirmą sakė kad meluoji. tai supratau., kad blogai nebuvo. tikrai smagu buvo visiems ax.gif net mano vyras nenorėjo miegoti, o jis būna vienas pirmųjų biggrin.gif
Papildyta:
geriausias įvertinimas buvo kai pradėjo prašyt svočiaut svečiai per jų 25 metines ax.gif pasijaučiau pamaloninta. gal reik pradėt vedėja dirbt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos svociutes smile.gif 4u.gif Jungiuosi prie jusu smile.gif Svociausiu pirma karta smile.gif iki vestuviu liko 2 menesiai
Atsakyti
QUOTE(lindrinka @ 2015 07 23, 16:03)
su arbata dar negirdeta g.gif ,gera ideja    thumbup.gif

Sveikos, svociutes,

As dariau su arbata, kur geri jausmai , palinkejimai- dejau gera arbata, kur blogi- prasta, nes vistiek ja isbarste, o gera arbata suvartojo. O kur tuos akmenis deti??? Nebent kaktusus papuosti smile.gif

http://www.part.lt/i...9368e2b4449.jpg
Atsakyti
As nenorejau pradzioj to svocios krepsio, bet pakaitalo neradau. Tai minimaliai pasipuosiau. Gelyciu spalva prie sukneles derinau blush2.gif

Svocios krepselis

Svocios krepselis is arciau

Jame buvo saldainiai ir sampano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perlas po pagalve: 03 rugpjūčio 2015 - 19:16
Vestuvese dalyvavom 25d, o jau atsisokom visam gyvenimui lotuliukas.gif

Nors makiazams ir sukuosenoms reikejo keltis 4:30, bet vistiek diena labai greit praejo, daug ko net nespejom igyvendinti..

Jau pasiruosus jaunikiui ir jaunajai atskirai buvo iteikti lapeliai, kur turejo parasyti savo jausmus butent ta akimirka (viens kitam nezinant). Perrisom juostele ir imetem i spec. buteli - vakare itikem jauniesiems ir pasakem, jog perskaitytu kartu tuos lapelius, kai bus vestuviu metines.
Islydejimus/palaiminimus darem kiekvieno namuose atskirai, jaunieji norejo privatumo. Pirslys - pas jauniki, as - pas nuotaka. Atlikom ta reikala greitai, nors vistiek visi spejo susigraudinti.

Atvykus jaunikio svitai su visais pabroliais lengvai neatidavem jaunosios, issiklausinejom ar grazus jaunikis, ar protingas. Deja "pariso" svocia, kad netarnaves, tad teko staigiai jam uzdejom kamufliazine kepure ir liepem kario kursus praeiti. Gavo pora uzduoteliu, i visu pasakymus atsakyti "taip tamsta!!". Po to gavo diploma, jog baige karine tarnyba. Na o tada pasirode ta grazuole gulbe jaunoji. Veliau poru pristatymas, geliu segimai/iteikimai, pirslio juostos uzrisimas, sampanas. Jauniesiems iteikeme ju taures, kad jau galetu is savo gerti. Teveliai visi tare bendra zodi. Uzleidom ta proga daina tevams, ir pradejo jau visi graudintis. Eilerasciu jokiu neskaiciau, tiesiog trumpai, bet manau isimine visiems.
Ceremonija baznycioj kaip ir visur, po baznycios ziedlapiai, fotosesija, sampanas.

Veliau vaziavom fotosesijoms, tai teko truputeli poras uzimti. Uzvalgem uzkandeliu ir suzaidem zaidimuka su apelsinais (apvyniotais lipnia juosta), pamerges turejo isvynioti. Labai patiko, prisijuoke visi. Dar rinkom busimoms atzaloms vardus: poros vardino ir dar sake kodel toks vardas, o pirslys rase (veliau iteike jauniesiems).
Po to vazivom i Uzupi, ten segem spyna ant tiltelio, rakteli ismete i upeli. Jaunosos nesimas per tilta.
Grizus i sodyba, kur lauke sveciai, netiketai buvo priruosta "senoviniu uzduociu" (tevu darbas biggrin.gif )- leles maudymas/vystymas, jaunasis turejo jaunaja per lenta nesti ir dauzyti lekste. Dar buvo uzsestas stalas doh.gif Na bet ten lengvai prasisukom.

Muzikantai dainavo neprikaistingai, bet nepatenkinti buvo, kai noredavom isiterpti. Kazkaip nepagarbiai ziurejo.

Atejo laikas zidinio iteikimo ir smeio ceremonijoms. Jauniesiems nezinant padareme siurpriza ir nusamdem mergina, jog paskambintu arfa wub.gif Tai kai atvaziavo su tuo instrumentu didziuliu, o grozis, visi negalejo atplest akiu wub.gif Iteikiant zidini tevai pasake zodi. Veliau darem smelio ceremonija, o fone skambejo arfos muzika. Ypac nerealiai buvo Yiruma River flows melodija. Jauniesiems buvo didele staigmena visas tas dalykas, sveciams irgi.

Kadangi muzikantai pravesdinejo svente, mes tik karts nuo karto isiterpdavom. Nepatingejom to "zaidimo" jaunavedziams. I apelsina prikaisiojome apie 15 dantu krapstuku. Jaunoji turejo traukti ir sakyt meilius zodelius savo vyrui. Sekesi gana neblogai. Ties 10 uzstrigo, bet visi geranoriskai padejo thumbup.gif Na o po to istraukeme "is uzancio" 10kg arbuza pilna prismaigstyta dantu krapstuku. Nezinau kiek ju ten "suejo", apie kelis simtu. Atrode ispudingai. Ne tik ajunasis, bet ir sveciai vos is kedziu neiskrito. O mes rimtu veidu - na, o dabar tau teks sakyti meilius zodelius, kol baigsis pagaliukai. Jaunikis is pradziu i nevilti puole, visi padejo sakyti, bet labai gudriai issisuko, pasake: tu mano tukstantis zvaigzdeliu wub.gif Uzskaitem thumbup.gif

Torto pjovimas ir fejerverkai buvo 24val.

Islydint jaunuosius miegoti, dovanojom dezute, kurioje buvo ridenimo kauliukas su kamasutros pozom, 2 red bull energetiniai gerimai, bei permatomi balti naktinukai. Viskas juoko forma smile.gif Na ir dar "Vaiku gaudykle" iteikeme, kuria perdave gandras (buvom uzsake didele balta sapnu gaudykle, tik pervadinom pagal save smile.gif ).

Kadangi sveciai issiskirste kas kur, tai isventinima i seimininkus atidejom kitai dienai.

Sokom visa nakti thumbup.gif

Ryte apdovanojom zmona kocelu (vyro paklusnumui lyginti), o vyra - mesos mustuku (zmonos gerbejams atmusti). Taip pat gavo abu po stilinga vardine prijuoste. Taip apsirede jaunavedziai nesiojo per nakti suspausta suri ragauti.

Is kitu dovaneliu/siurprizu dar iteikem medaus menesio kelialapi (aprasyta graziai, bet nuotraukos is tevu/uosviu namu biggrin.gif ), ant stalo dar buvom padeje humoristinius meniu (su tokiais pavadinimais kaip jaunosios karka arba svocios pazande.. lotuliukas.gif ), bei jaunuju prisiminimu lenta (parasyta kreidos imitacija, spausdinta ant drobes is Gimtadienio / pasiekimu lentos).

Tai tiek, svente praejo labai greitai, atrodo net paroj valandu pritruko smile.gif
Atsakyti