Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Misis Vomband @ 2016 05 11, 04:15)
Taures ir pulkui ir Jauniesiems dariau pati( dabar ir pulkui daznai daromos taures), internete labai jau brangiai pagal mane, buna uz pora nori 30-40 euru/
Sveikinima i atvirute spausdinau, del rasymo tusu gal reikia kreiptis i kokia meno mokykla, dar nesupykit bet mintis kyla tik tokia, kas uzrasus ant gedulo juostu daro, tai ten sriftas labai grazus, tai su jais galima pasneket.

Radau Siauliuose moteryte kuri uzsiima rasymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2016 05 12, 14:30)
Sakykite, kuo ypatingos tos Jaunųjų taurės? Ar negalima nupirkti kokias grazesnes parduotuvėje ir jas isgraviruoti?

O Jaunųjų taurės ypatingos tuo, jog skirtos būtent jauniesiems, kiti jomis nesinaudoja. Galybe variantu jų internete. aišku, galima ir graviruoti. čia kiekvieno išmonė. Dovanojant norisi kad taurės atitiktų vestuvių tematiką ir graviruota ne visada tinka smile.gif
Atsakyti
Liepos men piršliausiu vestuvese kur bus vedantysis. tai kaip ir sako man nieko nereiks:) tik įteikti pažymėjimą. gal galite ką nors pasiūlyti įdomaus, naujesnio kaip įdomiai įteikti pažymėjimą? bei pasiūlykite žaidimų gamtoje?
Nelabai supratau kas ten per išleistuvės su varle?
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2016 06 09, 19:31)

Nelabai supratau kas ten per išleistuvės su varle?

labai daug info yra FB svočių pašnekesiuose
https://www.facebook...groups/svocios/

dėl tos varlės ir aš nesupratau, nors ir peržiūrėjau kelias temas smile.gif norėčiau aš irgi, kad kuri žinanti papasakotu rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, as labai atsiprasau, kad isiterpsiu i jusu pokalbi, bet turiu toki klausima: isejus is baznycios jaunieji yra apibarstomi ziedlapiais. O jie butinai turi buti gyvu geliu? Negali buti dziovinti? Nezinau is kur tu gyvu ziedlapiu gauti
Atsakyti
QUOTE(Saule Li @ 2016 06 17, 08:32)
Laba diena, as labai atsiprasau, kad isiterpsiu i jusu pokalbi, bet turiu toki klausima: isejus is baznycios jaunieji yra apibarstomi ziedlapiais. O jie butinai turi buti gyvu geliu? Negali buti dziovinti? Nezinau is kur tu gyvu ziedlapiu gauti

Siūlyčiau pasikalbėti su parduodančiais gėles. Galima sutarti su jais dėl žiedlapių įsigijimo.
Man atrodo vasarą gal nelabai džiovinti žiedlapiai... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Piršliaut pakvietė labai netikėtai prieš porą dienų, o vestuvės po gero mėnesio... Pulko nebys. Vestuvės vienos dienos, dar neturiu muzikantų kontaktų, esu dalyvavusi vestuvėse , kur jie labai daug užima vakaro metu ir piršliams daug veiklos nebūna :)Kaip ant žarijų sėdžiu ir blaškausi ką kaip čia sisidėliot...

Pradžioj išlydėjimas iš namų. Labai gera mintis su pavardės atsisveikinimu, tikrai neesu girdėjus niekur. Norisi to išlydėjimo ir prasmingo ir neperkrauto.. Dar kokių žodžių gal tėvams gražių reiks.

Ceremonija. Čia nežinau ar kažką be to, kad gražiai atstovėt ir pasirašyt mes galim padayt smile.gif

Išėjus į lauką žiedlapiai, sveikinimai. Taurės jauniesiems, svečių vaišinimas.

Fotosesija
Tiltai

Gryžimas namo, stalo išpirkimas.

Pačios šventės minčių dar nėra...

Pabaigai šeimos židinys ir gintaro dulkių apeiga.

QUOTE(Valentina31 @ 2016 02 11, 21:45)
........
  Tikrai darysiu Jaunosios pavardės atidavimą tėvams išlydint iš namų ( pirkau medines raides jaunosios mergautinės pavardės ir pritaikiau kažkokius žodžius tokiu stilium "... 24 metus tave lydėjo vienas žodis, tu vos gimus jį gavai, o iki šios dienos  jį gerbei, mylėjai ir branginai... ir panašiai , paskui paprašiau sudėti  iš raidžių tą žodį , atsisveikinti su juo ir atiduoti tėveliams. ( buvau paruošusi kažkokį indą stiklinį toms raidėms suberti... Žodžiu labai gražus  ir pasiteisinęs dalykas, tėveliai ( ne mamytės  biggrin.gif ) braukė  ašaras kaip turi būt  biggrin.gif
.................
      Gamtoje tikrai darysiu akmenukus, jaunųjų puzlę, krydžiažodžius ant tapeto, naktipuodžių žaidimą, jei oras leis ir ugnies gesinimą.
................. 
Vėl siųsiu miego kepurėles, vėl pirksiu ir darysiu "nike' kaliošus, "puma" prijuostę...
Na pripyliau nemažai pradžiai  biggrin.gif  Gal ko nors būsit nežinoję ir prisitaikysit sau  4u.gif

Labai labai graži mintis apie pavardės atidavimą!!!
Koks tas naktipuod=i8 =aidimas? ir ugnies gesinimas?

Kokios miego kepurėlės? Tokios "ale" senoviškos su raukinukais? "nike" kaliošai ir "puma"prijuostė tai čia tik pavadinimai ar jie kokie ypatingi?
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 04 04, 09:17)

Noriu pasidalinti naujiena rasta internete, as dariau palinkejima i ateiti busimam vaikeliui, kas supranta rusiskai prasom perziurekit, nes ir as taip dariau  https://www.youtube....h?v=OH3kmHzNQ9c
Zinome prie baznycios, leidom i ora laiska gandrui, po 12 paciam gale viestuviu sulaukem atsakyma gandro su kraiteliu pirmai nakciai.
Buvo tiltas, kur jaunoji ir jaunikis jojo ant zaisliniu arkliu, labai smagu buvo. Dariau seimos recepta ne su akmenukais, o su arbata

Padovanojome jaunesiems ireminta kalendoriaus lapeli, kad atsimintu savo vestuviu data.

Dariau smelio ceremonija, visiems labai patiko

Buvo isventinimas i seimininkus, jaunikiui padovanojame kaip tikram vyrui plaktuka, kad nama pastatytu, medeli, kad medi pasodintu, ir masynyte bei zydrus batukus kad sunu uzaugintu, o jaunajai padovanojom blakstienu tusa, kad vyrui akytes pastatyti, kocela, kad pasodintu savo vyra i viena, bei ruzava soske ir batelius, kad pagimdytu ir uzaugintu dukra.
Dariau vestuvinius saldainius alia LOVE IS, taip pat i kasi dejau LOVE IS gumos, na o tesinis is LOVE IS serijos buvo saleje SVOCIOS TORTAS user posted image

Na lyg ir viskas, veliau kai turesiu daugiau nuotrauku, tikrai mergaites parodysiu.

wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

ausryte25, darbo pazymejimai jau JUSU PASTE smile.gif

Labai miela mintis apie laišką gandrui ir atsakymą!!! Kažkur dar užskaičiau, kad įrašus darė. Gal kažką turite?

Koks tas jojimas ant žaislinių arklių? Gauna po arklio galvą ir pirmyn?

Kaip darote smėlį tai ceremonijai? pačios dažot? ar būna kokio spec?

Pasinaudosiu tikrai mintim su kalendoriaus lapeliu.

Misis Vomband, kaip gražiai sugalvojot tą mintį su Love is ir net tortas teminis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Rugpjūčio mėn pakviesta būti liudininke vestuvėse. Pačias vestuves ves vedeėjas, bet jaunųjų išlydėjimas, bažnyčia, gamta ir dokumentu pristatymas atitenka man smile.gif . Noriu visu svočiutių paprašyti gal kuri turi neblogą vestuviu scenarijų . Internetas pilnas įvairiausių, bet jau taip viskas pabodę tas pats per ta pati smile.gif . Norėtųsi kažko šiuolaikiškiasnio. Vestuvės šiuolaikiškos su kai kuriomis tradicijomis. Jai kuri turite labai prašau persiųskite į agne@transagma.lt. Aciu
Papildyta:
gal dar kazkuri turite zodzius ka reikia sakyti ant tilto užrakinant spyna ir ismetant rakteli, kazkaip niekur nerandu. aciu
Atsakyti
Sveikutes svociutes.Mums vestuves nusimato rugsejo 10 d.Jaunoji nenori graudziu zodziu isleidziant is namu.Gal kas irgi toki pageidavima turejot ir zinote kokiais zodziaisisleisti jaunaja is namu ?
Atsakyti
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as i sia tema, netiketai pakviete liudinike mane, planavom tik sveciais smile.gif rugpjucio 6, sakykit , kas priklaiso liudininkei, nes kas svociai priklauso zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2016 07 03, 17:31)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as i sia tema, netiketai pakviete liudinike mane, planavom tik sveciais smile.gif rugpjucio 6, sakykit , kas priklaiso liudininkei, nes kas svociai priklauso zinau smile.gif

Priklauso nuo to ko tikisi jaunieji. Aš liudininkė liepos 16 d. tai su jaunaisiais sutarėm - parašai bažnyčioje, balagano suvaldymas prie bažnyčios, žaidimai su pulku gamtoje (kol jaunieji fotkinsis), grįžus liudijimo pristatymas, pirmasis tostas. Visą kitą ką sugalvojau tai jau nesitarta su jaunaisiais, o tik su muzikantais suderinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hadi: 04 liepos 2016 - 20:02

jungiuosi ir aš pas jus, eisim liudininkais, bet vis tiek truputį reikia pasiruošti

Gal kas turite ir galite pasidalinti žodžiais ir scenarijumi kada jaunieji išleidžiami kartu iš vienų namų? Būčiau labai dėkinga smile.gif tiesa, nesinori labai graudžių žodžių, kaip tik norėtųsi kažko šiuolaikiško, paprasto ir originalaus smile.gif

el.pastas: vaidulaa@yahoo.com
Atsakyti