QUOTE(vilimute @ 2016 04 18, 21:12)
dar klausimelis del tos smelio ceremonijos...kiek suprantu pila pvz vienas tetis,paskui mam kit aspalva,paskui kitas tetis,kita mama,tada jaunikis,jaunoji ar ne...ar tetis su mama kartu,tada kitas kartu,ir tada jaunieji kartu ...pasimeciau
As dariau tik kad pyla tik tai jaunoji ir jaunikis, be tevu, as tik nupirkau 2 nedidelius indelius, dar priklijavau po angela, ir pasakiau kai supile jaunieji savo inda su smeliu, nors siandien, jaunieji palieka tevu namus, taciau jie nori kiekvienam is tevu palikti po gabaleli saves, o taip pat palieko po angela sarga.
Dar siulyciau i yuotube ivesti rusiskai fraze
песочная церемония, tai smelio ceremonija rusiskai, ir gautumet nemazai video, gal kas paaisketu
Papildyta:
QUOTE(ausryte25 @ 2016 04 18, 21:35)
Labas vakaras.
Del pasto prisijungimo, tai ir as pries pora metu turejau slaptazodi, dalinomes,bendravom, o dabar tai nezinau kaip gauti( man irgi jo labai reik)
Mergytes, gal galite ir man kas gausite atsiust gandro laisko, atsakymo maketukus, ir jeigu turite vestuvinio medaus ir pan.( bliujieneausra@gmail.com)
Buciau labai labai dekinga
Beje as si karta nupirkau ne tik jaunikiui kaliosus, bet ir jaunajai tik tuos kur su kaspineliais
Bus tikra ponia.javascript:emoticon('
') Pazadu torta naudojom prisistatymui , o si karta i tas dezutes desiu sveciam dovaneles.
Misis Vomband gal galima ir man tas eiles gauti, bandyciau ir as vyra i pagalba kviestis vertimui
Papildyta:
Matau, kad musu cia jau daugeja SUPERR
Taip, ispirkima rusu kalba, laiska gandrui, jo atsakyma, vaikelio atsakyma, bei ta irasa lietuviu kalba su vaikelio atsakymu ( o jus dalyvaujate lietuviu vestuvese, tai as geriau ta kompakta su tuo irasu padovanociau, na ir zinoma ji paleisciau, tegul paverkia
)
Zinokit, as dariau, palinkejima i ateiti, kalbejau alia su busimu vaikeliu, pristaciau jam, jo prosenele, semnelius, tetas, tevus, na ir zinoma parodziau pacius linksmiausius ir sauniausius svecius, ot visi verke, as dariau pries 12, tai visi buvo pagere, iki siol negali pamirsti kaip as ta palinkejima dariau. O jaunikio vaikystes drauge pasake, kad pirsliai uzsako ugnies sou, sokejus, burtininka, kai patis nieko padaryti negali. Man isvis jaunosios mama kur dabar dalyvavom vestuvese, pasake, kad kitais metais juos Jubiliejus, ir kad as ruosciausi
Reikes man pravesti, TAI MANAU LABAI GERAS KOMPLIMENTAS
O mano vestuvese viska vede ne svocia, O PIRMA PAMERGE? zinokit irgi visi norejo tokios pamerges, zinokit irgi labai gerai pasiruose, ir neprasciau negu mes su Jumis pasirode