Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

tinginiauju juodai ir manau ne į gerą doh.gif
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 04 04, 15:06)
Mergaites pasirodau

ATRODEI SUPER!

Su varle as dariau du kartus, labai liuks, pas mane visi isbandymai eina eilerasciu forma, as galeciau duoti, tik kazin ar tiktu rusiskai
Varle abu kartus pirkau netikra, gal su tikra idomiau, bet su suradimu sudetingiau, ypac kaip si karta vestuves buvo balandzio pradzioje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O GAL GALI PASIDALINT EILEMIS LIETUVISKAI PABANDYčIAU PARIMUOTI:)
Atsakyti
Sveikos, as irgi tinginiauju, bet jau siandien bent kelis dalykelius apsitariau, uzsakiau torta su malka pas tortu kepeja stalo ispirkimui.

Kazin kaip STRAZDELIUI sekasi ruoštis, mes tą pati Joninių savaitgalį piršliaujam...
Ar dar yra čia kas nors per Jonines turesiancias svente?

Turiu klausimą, kada naudojamas pazadu tortas/pazadu korteles, smelio ceremonija, gintaro dulkiu ceremonija?

Gal kas turite maketus del gandro laisko, gandro laisko atsakymo ir pan. gal galetumėte pasidalinti, buciau dekinga...

Tiesa, kazin kaip del to gmail svociu pasto, ar dar jis yra gyvuju tarpe?gal cia lankosi is ankstesniu temu svociutes ir turi issiaugojusios to gmail pasto slaptazodzius?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2016 04 16, 19:20)
Sveikos, as irgi tinginiauju, bet jau siandien bent kelis dalykelius apsitariau, uzsakiau torta su malka pas tortu kepeja stalo ispirkimui.

Kazin kaip STRAZDELIUI sekasi ruoštis, mes tą pati Joninių savaitgalį piršliaujam...
Ar dar yra čia kas nors per Jonines turesiancias svente?

Turiu klausimą, kada naudojamas pazadu tortas/pazadu korteles, smelio ceremonija, gintaro dulkiu ceremonija?

Gal kas turite maketus del gandro laisko, gandro laisko atsakymo ir pan. gal galetumėte pasidalinti, buciau dekinga...

Tiesa, kazin kaip del to gmail svociu pasto, ar dar jis yra gyvuju tarpe?gal cia lankosi is ankstesniu temu svociutes ir turi issiaugojusios to gmail pasto slaptazodzius?

pazadų torta naudojom antradiena,smelio ceremonija darem jauniesiems gryzus ir pavalgius,mazdaug po valandos:)
gandro laišką iššiuntėm ant tilto su helio balionu,o atsakymą klausėm antrą vestuvių dieną,mazos mergaites irasytas tekstas buvo,nu super,tik labai jau graudulinga,verkė net vyrai:)
Atsakyti
Svočiutės jau su patirtimi, skaitau tas senąsias temas ir yra kalba apie tą paštą, kaip prie jo prieiti, gal žinote slpatažodžius?

Man labai reikia gandro laiško maketo. Būčiau labai dėkinga...
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 04 16, 19:01)
tinginiauju juodai ir manau ne į gerą doh.gif

O GAL GALI PASIDALINT EILEMIS LIETUVISKAI PABANDYčIAU PARIMUOTI:)

Zinoma, imesk savo el pasto adresa
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2016 04 16, 21:55)
Svočiutės jau su patirtimi, skaitau tas senąsias temas ir yra kalba apie tą paštą, kaip prie jo prieiti, gal žinote slpatažodžius?

Man labai reikia gandro laiško maketo. Būčiau labai dėkinga...

Turiu ir laiska gandrui,ir jo atsakyma,ir vaikelio atsakyma ir ta irasa su vaikelio balsu,ko reikia prasom tik el pasta nurodik. O svociu pastas nezinau keiciasi tas slaptazodis ir as netriu jau prisijungimo.Bet turiu nemazai ko issaugojusi tai prasom mergaites kreipkites.
Tik duosiu bendraujancioms sioje temoje,nuo senu laiku nemegstu kas viska ant padekliuko nori gatava gaut.

Merginos,kur mes pries 2 metus pirsliavom mano vyras i kamera prisisnekejo dabar rugpjuti krikstis ju vaikeli. O kaip as apsidziaugiau,taip man patinka tas pasiruosimas,zinoma kainuoja,taciau REZULTATAS SUPERINIS!!!!!!!!
Atsakyti
saunuole Misis Vomband 4u.gif

as ir deliojuos...po truputi...tik man vistiek su ta smelio ceremonija..skaitau kaitau ir nesusedelioja man mintys...as matot turiu pamatyt,paciupinet,tai kai skaitau ,kazkaip man nesamone gaunas blush2.gif o va su laiskeliu reiks pagalvot ant tilto uzvede,,einu ieskot info smile.gif
Atsakyti
dar klausimelis del tos smelio ceremonijos...kiek suprantu pila pvz vienas tetis,paskui mam kit aspalva,paskui kitas tetis,kita mama,tada jaunikis,jaunoji ar ne...ar tetis su mama kartu,tada kitas kartu,ir tada jaunieji kartu ...pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras. 4u.gif Del pasto prisijungimo, tai ir as pries pora metu turejau slaptazodi, dalinomes,bendravom, o dabar tai nezinau kaip gauti( man irgi jo labai reik) verysad.gif Mergytes, gal galite ir man kas gausite atsiust gandro laisko, atsakymo maketukus, ir jeigu turite vestuvinio medaus ir pan.( bliujieneausra@gmail.com) mirksiukas.gif Buciau labai labai dekinga 4u.gif Beje as si karta nupirkau ne tik jaunikiui kaliosus, bet ir jaunajai tik tuos kur su kaspineliais lotuliukas.gif Bus tikra ponia.javascript:emoticon(':D') Pazadu torta naudojom prisistatymui , o si karta i tas dezutes desiu sveciam dovaneles. mirksiukas.gif Misis Vomband gal galima ir man tas eiles gauti, bandyciau ir as vyra i pagalba kviestis vertimui rolleyes.gif
Papildyta:
Matau, kad musu cia jau daugeja SUPERR thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2016 04 18, 21:12)
dar klausimelis del tos smelio ceremonijos...kiek suprantu pila pvz vienas tetis,paskui mam kit aspalva,paskui kitas tetis,kita  mama,tada jaunikis,jaunoji ar ne...ar tetis su mama kartu,tada kitas kartu,ir tada jaunieji kartu ...pasimeciau blush2.gif

As dariau tik kad pyla tik tai jaunoji ir jaunikis, be tevu, as tik nupirkau 2 nedidelius indelius, dar priklijavau po angela, ir pasakiau kai supile jaunieji savo inda su smeliu, nors siandien, jaunieji palieka tevu namus, taciau jie nori kiekvienam is tevu palikti po gabaleli saves, o taip pat palieko po angela sarga.

Dar siulyciau i yuotube ivesti rusiskai fraze песочная церемония, tai smelio ceremonija rusiskai, ir gautumet nemazai video, gal kas paaisketu
Papildyta:
QUOTE(ausryte25 @ 2016 04 18, 21:35)
Labas vakaras.  4u.gif  Del pasto prisijungimo, tai ir as pries pora metu turejau slaptazodi, dalinomes,bendravom, o dabar tai nezinau kaip gauti( man irgi jo labai reik) verysad.gif  Mergytes, gal galite ir man kas gausite atsiust gandro laisko, atsakymo maketukus, ir jeigu turite vestuvinio medaus ir pan.( bliujieneausra@gmail.com)  mirksiukas.gif  Buciau labai labai dekinga 4u.gif  Beje as si karta nupirkau ne tik jaunikiui kaliosus, bet ir jaunajai tik tuos kur su kaspineliais lotuliukas.gif Bus tikra ponia.javascript:emoticon(':D') Pazadu torta naudojom prisistatymui , o si karta i tas dezutes  desiu sveciam dovaneles.  mirksiukas.gif Misis Vomband gal galima ir man tas eiles gauti, bandyciau ir as vyra i pagalba kviestis vertimui  rolleyes.gif
Papildyta:
Matau, kad musu cia jau daugeja SUPERR thumbup.gif

Taip, ispirkima rusu kalba, laiska gandrui, jo atsakyma, vaikelio atsakyma, bei ta irasa lietuviu kalba su vaikelio atsakymu ( o jus dalyvaujate lietuviu vestuvese, tai as geriau ta kompakta su tuo irasu padovanociau, na ir zinoma ji paleisciau, tegul paverkia lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Zinokit, as dariau, palinkejima i ateiti, kalbejau alia su busimu vaikeliu, pristaciau jam, jo prosenele, semnelius, tetas, tevus, na ir zinoma parodziau pacius linksmiausius ir sauniausius svecius, ot visi verke, as dariau pries 12, tai visi buvo pagere, iki siol negali pamirsti kaip as ta palinkejima dariau. O jaunikio vaikystes drauge pasake, kad pirsliai uzsako ugnies sou, sokejus, burtininka, kai patis nieko padaryti negali. Man isvis jaunosios mama kur dabar dalyvavom vestuvese, pasake, kad kitais metais juos Jubiliejus, ir kad as ruosciausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikes man pravesti, TAI MANAU LABAI GERAS KOMPLIMENTAS thumbup.gif

O mano vestuvese viska vede ne svocia, O PIRMA PAMERGE? zinokit irgi visi norejo tokios pamerges, zinokit irgi labai gerai pasiruose, ir neprasciau negu mes su Jumis pasirode thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 19 balandžio 2016 - 04:32
ausryte25 kokia paskirtis tu kaliosu 4u.gif
misis vombland ir padovanojot tevam t asupilta smeli ar kaip...kokiu metu daraet ceremonija pylimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, man irgi labai įdomu dėl tos smėlio ceremonijos, kada ir kokiu metu ji daroma, kokių indų reikia, kas toje smėlio ceremonijoje dalyvauja...
Na ir aš jau palengva įsisuksiu į ruošimosi maratoną.

Paskui galėsiu pasidalinti savo patirtimi po Joninių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2016 04 19, 07:59)
ausryte25 kokia paskirtis tu kaliosu  4u.gif
misis vombland ir padovanojot tevam t asupilta smeli ar kaip...kokiu metu daraet ceremonija pylimo 4u.gif

Taip smelio ceremonija dariau pries 12 iki zydinio, bet daro svocios ivairiai, pagal situacija, pacios pamatisit, kad Jusu scenarijus kaitaliosis, ziuresit pagal situacija. Pas mane is pradziu jaunikis ir jaunoji paeme po savo AS, t.y. po viena inda su smeliu, smelis skirtingu spalvu, supyle i viena inda, o tada i supile tevams i mazesnius indus parodau kitos svocios, as dar po angeliuka pririsau ( kaip angela sarga) user posted image

Dar paziurekit sia nuoroda cia yra smelio ceremonijos nuotraukos, gal aiskiau butu https://www.google.l...RO5DdsQ_AUIBigB

cia zodziai yra keleta variantu http://www.planuokpa...lio-ceremonijai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 19 balandžio 2016 - 15:11