Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Misis Vomband @ 2016 04 05, 04:34)
Uz pazymejimus prasom, o vat uz komplimenta, tikrai labai malonu wub.gif  wub.gif

vilimute, atsiuskit savo el pasta imesiu pazymejimus

Parašiau Jums į a.z. Gal galite ir mesti atsiųsti pažymėjimą? 4u.gif
Atsakyti
Misis Vomband, atrodet nuostabiai...
Ar galėtumėte atsiųsti ir man pažymėjimo maketą mikliuviene@gmail.com
Labai būčiau dėkinga!

Kaip kitoms būsimoms svočiutėms sekasi?
Aš vis atidėlioju ruošimąsi, atrodo dar laiko iki Joninių yra, bet jau žinau, kad turiu susiimti...

Strazdelis, kaip tau sekasi ruoštis?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2016 04 05, 22:14)
Misis Vomband, atrodet nuostabiai...
Ar galėtumėte atsiųsti ir man pažymėjimo maketą mikliuviene@gmail.com
Labai būčiau dėkinga!

Kaip kitoms būsimoms svočiutėms sekasi?
Aš vis atidėlioju ruošimąsi, atrodo dar laiko iki Joninių yra, bet jau žinau, kad turiu susiimti...

Strazdelis, kaip tau sekasi ruoštis?

Aciu uz komplimenta, ZIAURIAI MALONU wub.gif wub.gif wub.gif

vyšnelė, mes pries 2 metus birzelio 21 d. pirsliavom, tai jau scenarijus daug maz tokiu laiku buvo sudeliotas. Nes kai scenarijus paruostas, tai as si karta per 3 savaites pasiruosiau.

O manes laukia dar geguzes pradzioj vestuviu tesinis jaunuju sadyboje kaime, tai irgi kazka noriu paruosti, manau daryti palinkejimus su gintaro dulkemis, kadangi nebuvo 2 dienos tai noriu parodyti jaunuju ****** per pirma nakti ir visiems duoti paragauti Aistros eliksiro, vel darysiu komendantus manau kabinti svilpukus ir prie ju dar ar zibintuvelius arba tokias svieciancias lazdeles naudojamas zvejiboje prikabinti, kad sutemus matytu kur ir ka ipilti. Dar noriu padaryti vaikelio atsakyma su kraiteliu. Ir pora zaidimu viena tai sita praktiskai ruostis nereikia https://www.youtube....p;nohtml5=False

Gal kas pasiulytu koki antra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 08 balandžio 2016 - 07:31
Mergaites noriu , Jusu patarimo, pries 2 metus svociaudama dariau busimo vaikelio vardo rinkimus tokiu principu, gal kas Turi kokiu idomesniu ideju?

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, merginos. Mes einam i liudininkus liepos 15 diena. Nebus tos vestuves tradicines su paprociais, kazko ypatingo jaunieji nereikalauja, bet kazka norisi pasiruost. Skaiciau cia temeles tai kyla daug klausimu smile.gif Tad noriu prisijungt prie jusu, paprasyt patarimo. Nors ir ne pirsliai bet vestuves pirmos smile.gif wub.gif

Papildyta:
Suknele nuomosiuosi, jau turiu nusiziurejus. Pirmadieni eisiu dar karta pasimatuot ir nusifotkint, kad parodyt jaunajai ar tinka. Del makiazo ir sukuosenos dar nieko nesutariau.
Atsakyti
Vaikelio vardo rinkimams pries pora metu tai dariau su kortelem, kur reikia parasyt berniukui ir mergaitei ir pasirasyt nuo ko. Aisku pirmiausia tada siuntem tokius 2 fainus buteliukus didelius melyna ir rozini kad isrinkt kas gims pirmiausia, o tada davem tas korteles. Ant galo iteikiau jauniesiems dideli sampano buteli su kinder sokoladais aplipdyta biggrin.gif o si karta manau vis delto rinksiuos bodzius ir ant ju su markeriu parasys vardus, manau idomiau nei korteles g.gif Nes ir as nieko idomiau nesugalvojau g.gif Taip pat rinksim ir kas gims pirmiau, tai si kart radau du vezimelius vaikiskus ir mes tuos saldainius" soskes" i juos. smile.gif
Papildyta:
Gal kas zinote kaip ten su ta varle gaunasi ( kai jaunikis atvyksta pas jaunaja)? Ta varle kaip suprantu buna netikra? lotuliukas.gif Gal jau kas darete? pasidalinkite, nes mane kazkaip uzkabino ta mintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2016 04 09, 20:59)
Vaikelio vardo rinkimams pries pora metu tai dariau su kortelem, kur reikia parasyt berniukui ir mergaitei ir pasirasyt nuo ko. Aisku pirmiausia tada siuntem tokius 2 fainus buteliukus didelius melyna ir rozini kad isrinkt kas gims pirmiausia, o tada davem tas korteles. Ant galo  iteikiau jauniesiems dideli sampano buteli su kinder sokoladais aplipdyta biggrin.gif  o si karta manau vis delto rinksiuos bodzius ir ant ju su markeriu parasys vardus, manau idomiau nei korteles g.gif  Nes ir as nieko idomiau nesugalvojau g.gif  Taip pat rinksim ir kas gims pirmiau, tai si kart radau du vezimelius vaikiskus ir mes tuos saldainius" soskes" i juos. smile.gif
Papildyta:
Gal kas zinote kaip ten su ta varle gaunasi ( kai jaunikis atvyksta pas jaunaja)?  Ta varle kaip suprantu buna netikra? lotuliukas.gif  Gal jau kas darete? pasidalinkite, nes mane kazkaip uzkabino ta mintis ax.gif

O gal nuotraukas turit, kaip daret tas vaikelio vardu rinkimus ax.gif Butu labai smagu pamatyti

Su varle as dariau du kartus, labai liuks, pas mane visi isbandymai eina eilerasciu forma, as galeciau duoti, tik kazin ar tiktu rusiskai
Varle abu kartus pirkau netikra, gal su tikra idomiau, bet su suradimu sudetingiau, ypac kaip si karta vestuves buvo balandzio pradzioje lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pirma karta pirkau IKI parduotuveje tokia user posted image

O si karta pirkau zaislu parduotuveje kitokia, bey irgi nieko atrode, svarbu, kad tilptu ant Jusu delno ir atrodytu kuo tikroviskiau

Dar radau internete variantus varliu

http://www.mainyk.lt...zvejybai/763818

https://www.lavi.lt/...-vonios-zaislai
Atsakyti
Ne jau neturiu, kazkiek pas sese kompe yra gal gausiu g.gif O tos korteles tai kur su gandru pirkau tada berods vestuvininke, o butelis mano su kinder sokoladais yra pas raimundata bloge. 2013 liepa (nemoku ikelt is ten) blush2.gif Ka dovanojate pabroliams ir pamergems? Manau seilinukai ir atmusejai jau siek tiek pabodo. Galvoju gal pabroliams brendzio tuos mazus buteliukus(ar ten gal midus? tokie apvalus maciau IKI) ir klijuot Meiles eliksyra ax.gif O gal marskinelius su kokiais uzrasais? Patarkite prasau 4u.gif
Papildyta:
Beje su varle sutikima jaunojo tai tikrai darysiu thumbup.gif Ypac kai atsiliepimai geri mirksiukas.gif Kaip idomiau daryti supazindinima su sveciais? Ar cia muzikantam palikt? Ana karta dariau su pazadu tortu, siaip visai linksmai buvo, tik gal siek tiek prailgo, nes 60 zmoniu buvo. Tikiuosi cia as ne su savi snekuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurejau, Jusu sampana su kinder sokoladais ispudingai atrodo, o cia ideja, kad lauki gandro ir kad laikas neprailgtu valgai po sokolada, ar kitaip?

Taip pabroliams, duociau po ipakuota maiseli greitai paruosiamu makaronu ir paprastu makaro ir pasakyciau, kad tai Komplimentu rinkiniai.
O pamergem gal po dideli medini sauksta ar kokia sakute, ir pavadinciau KOMPLIMENTU FILTRU

Na gal kas tures kitu idomesniu ideju, as pries du metus dariau seiletekio stabdziu ir gerbeju atmusejus, dabar zinoma taip nedaryciau, bet si karta ir pulko nebuvo su pabroliais ir pamergem tik 2 pirsliu poros, irgi labai liuks ruosiantis, zinoma, scenarijus buvo mano, nes kita pora neturejo ir ka pridurti, jie turejo gal 3 scenarijus, bet mano vienas LAIMEJO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip mintis ir buvo butent ta su kinder kiausiniais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2016 04 13, 19:12)
Taip mintis ir buvo butent ta su kinder kiausiniais. smile.gif

Sveikutės, įmeskit nuorodą su tais kinder kiaušiniais, ačiū būtų labai 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau su kinder sokoladais, o ne kiausiniais blush2.gif doh.gif Nemoku imest, jis yra raimundata bloge.[URL=http://raimundatos.blogspot.com]raimundata 2013 liepa[/URL[QUOTE]][
Atsakyti