QUOTE(vyšnelė @ 2016 03 07, 23:48)
STRAZDELIS, kaip sekasi ruoštis, gal jau ką nors pasidarei dėl vestuvių?Aš pagalvę jau parsisiunčiau su "Meilės simfonija", kol kas tiek ...
Na ka as galiu pasakyti, mane istiko ruosimosi krize turbut turbut koki mnenesi beveik negaliu ne pagalvot, kad reik prisesti ir ta scenariju pribaigti galvoje mintys padrikos, atsisedu prie kompiuterio ir nieko nenuveikiu o laiko laisvo pasedejimui taip nedaug turiu....
Na per ta laika buvo tarpinis apsitarimas su jaunaisiais, tai jie siek tiek sugriove mano scenariju, pasirodo jie turi taures nuo suzadetuviu, kurias ir nores panaudoti tai dabar man dali scenarijaus reik isbraukti, na bet cia ne tragedija Na ir aisku nupirkau viena pirkini ir as - buteli smelio ceremonijai, kuriuo labai dziaugiuosi
Tai vat mano darbai, ne kazkuo galiu pasigirti na bet jau save nuteikineju, kad sia savaite turiu butinai jau prisesti ir kazka nuveikti, nes laikas bega nepastebimai.
Beje dar su muzikantais kalbejau, jie mane labai nuramino, patys siulo susitikti jau is anksto, viska susidelioti, apsitarti, kad butumem kaip komanda ir bendradarbiautume, kad visi butu patenkinti ir jais ir mumis tai as labai del to dziaugiuosi