Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(vyšnelė @ 2016 03 07, 23:48)

STRAZDELIS, kaip sekasi ruoštis, gal jau ką nors pasidarei dėl vestuvių?Aš pagalvę jau parsisiunčiau su "Meilės simfonija", kol kas tiek biggrin.gif...

Na ka as galiu pasakyti, mane istiko ruosimosi krize turbut lotuliukas.gif turbut koki mnenesi beveik negaliu ne pagalvot, kad reik prisesti ir ta scenariju pribaigti biggrin.gif galvoje mintys padrikos, atsisedu prie kompiuterio ir nieko nenuveikiu biggrin.gif o laiko laisvo pasedejimui taip nedaug turiu....
Na per ta laika buvo tarpinis apsitarimas su jaunaisiais, tai jie siek tiek sugriove mano scenariju, pasirodo jie turi taures nuo suzadetuviu, kurias ir nores panaudoti tai dabar man dali scenarijaus reik isbraukti, na bet cia ne tragedija biggrin.gif Na ir aisku nupirkau viena pirkini ir as - buteli smelio ceremonijai, kuriuo labai dziaugiuosi ax.gif

Tai vat mano darbai, ne kazkuo galiu pasigirti blush2.gif na bet jau save nuteikineju, kad sia savaite turiu butinai jau prisesti ir kazka nuveikti, nes laikas bega nepastebimai.

Beje dar su muzikantais kalbejau, jie mane labai nuramino, patys siulo susitikti jau is anksto, viska susidelioti, apsitarti, kad butumem kaip komanda ir bendradarbiautume, kad visi butu patenkinti ir jais ir mumis thumbup.gif tai as labai del to dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos smile.gif gal turite kokius nors grazius, gal ir linksmus zodzius isventinant jaunuosius i seiminkus? kazkaip nieks labai neuzkabina.
Atsakyti
Sveikos wink.gif Aš iš kiniečių užsisakiau 50 vnt graviruotų stiklinių širdelių su jaunųjų vardais ir data. Žiūrėsiu kokios ateis, nors atsiliepimai labai geri , o kaina juokinga - už 50 vnt 11 eurų. Bus atminimo dovanėlės svečiams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina31 @ 2016 03 19, 12:24)
Sveikos wink.gif Aš iš kiniečių užsisakiau 50 vnt graviruotų stiklinių širdelių su jaunųjų vardais ir data. Žiūrėsiu kokios ateis, nors atsiliepimai labai geri , o kaina juokinga - už 50 vnt 11 eurų. Bus atminimo dovanėlės svečiams. smile.gif

Butinai pasigirkite. Gal galite ir nuoroda imesti? Aciu.
Atsakyti
50 pieces Personalized * Mirror / Clear MR & MRS Surname Love Heart Wedding Table Decoration Favors Customized 2 Cm * 2 Cm
http://s.aliexpress.com/rYJBn6vY
(from AliExpress Android) Prašom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentina31: 19 kovo 2016 - 15:00
Laba diena. 4u.gif As vel cia, po dveju metu.( Nors sakiau daugiau niekada nesvociausiu biggrin.gif ) Si karta bandysiu pati daugiu gaminti, nes tada beveik viska uzsakinejau. Norejau paklaust gal kas turite komendantu pazymejimu maketus(sablonus)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 06, 14:37)
Merginos, gal žinote kurioje Vilniaus Norfoje galiu rast saldainių POUFFLE? Buvau Ukmergės g. bet neradau, o laikas l. spasudžia  biggrin.gif

Na as pirkau pries 1 savaite norfoje Naujoje Vilnioje, dar yra saldainiai tokio tipo( kvadrato) ten sokoladas ( vieno svoris 5 g) RIMI, tik kaina uz kg apie 18 euru, kazkaip skaiciavau 1 saldainio kaina 9 ct, o pouffle saldainio svoris 15 gramu, su akcija 1 kg kaina apie 4 eurus, tai vieno saldainio jei perki su akcija kaina apie 6 centus/

Mergaites, o as po savaites jau startuoju, daug kas klausia ar baisu, na ne visu pirma einu jau 3-cia karta, plius bus 2 poros pirsliu, tai visa scenariju pasidalinom, kas ka sakis, kad vienas visa vakara netyletu, o kitas vien sneketu.
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 03 26, 06:41)
Na as pirkau pries 1 savaite norfoje Naujoje Vilnioje, dar yra saldainiai tokio tipo( kvadrato) ten sokoladas ( vieno svoris 5 g) RIMI, tik kaina uz kg apie 18 euru, kazkaip skaiciavau 1 saldainio kaina 9 ct, o pouffle saldainio svoris 15 gramu, su akcija 1 kg kaina apie 4 eurus, tai vieno saldainio jei perki su akcija kaina apie 6 centus/

Mergaites, o as po savaites jau startuoju, daug kas klausia ar baisu, na ne visu pirma einu jau 3-cia karta, plius bus 2 poros pirsliu, tai visa scenariju pasidalinom, kas ka sakis, kad vienas visa vakara netyletu, o kitas vien sneketu.

Aciu biggrin.gif
Praejo jau musu svente. Buvom tik liudininkais.
Neradau as tu saldainiu, tiesa sakant nelabai ir stengiausi, tad daugiau suvyniojau vafliniu su pozomis.
Dariau krepsiuka, ten idejau 0.2 buteliukus brendzio, sampano mazu buteliuku, saldainiu su pozomis, zvakiu tableciu ir love is guma.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 26, 21:05)
Aciu  biggrin.gif
Praejo jau musu svente. Buvom tik liudininkais.
Neradau as tu saldainiu, tiesa sakant nelabai ir stengiausi, tad daugiau suvyniojau vafliniu su pozomis.
Dariau krepsiuka, ten idejau 0.2 buteliukus brendzio, sampano mazu buteliuku, saldainiu su pozomis, zvakiu tableciu ir love is guma.

O o o LOVE IS guma!!! As irgi desiu i kasi svocios love is guma,dar padariau saldainiu ne su jaunuju foto o is love is serijos, ir tortas svocios irgi Love is bus ir prie jo bus pabarstyta love is gumos,veliau galesiu parodyti kai praeis svente.
Atsakyti
Kodel čia šiemet taip tuščia? Nieks nerašo? 4u.gif Kur pirsite sukneles? Aš vieną kuri patik radau tai 180 eurų blink.gif Visgi gal kas turite komendantu pazymejimu maketus, man labai reikia 4u.gif
Atsakyti
visos vasarai kaupias smile.gif sukneles as ir neturiu...aisku laiko turiu,bet jis tirpsta
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2016 03 31, 21:41)
Kodel čia šiemet taip tuščia? Nieks nerašo? 4u.gif Kur pirsite sukneles? Aš vieną kuri patik radau tai 180 eurų blink.gif  Visgi gal kas turite komendantu pazymejimu maketus, man labai reikia 4u.gif

Jo liudnoka, kazkaip siais metais verysad.gif
As suknele nuomavausi, visada taip darau, nes veliau kaba tik o parduoti labai sunku, nes labai gausus pasirinkimas tu sukneliu. Mano tai sita suknele http://nuotaka.com/p...owls-21408.html dar prie jos kailinukus paemiau, nes rytoj startuoju jau, o oras kazkaip dar visai ne p-avasariskas
Komendantu darbo pazymejimus turiu, galiu i maila isiusti
Atsakyti