Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Misis Vomband @ 2016 02 25, 16:29)
Teisingai, informacijos labai reikia, iki geguzes pradzios, reikia mazdaug sudelioti visa scenariju, nes tik tada prasideda darbimeties metas, kada viska superki i kuri
Oj, brangioji, kaip tave suprantu, pries du metus buvau labai aktivi sios temos dalyve, bet vat po dvieju metu einu vel sias pareigas, ir vel renkuosi kazko naujasnio, arba sena bandau patobulinti.
MERGINOS, KAS NORS TURI SLAPUKA NUO PASTO, KAIP JI UZTARNAUTI ax.gif

FB yra svociu pashnekesiai ten ideju nemazai ir kiek ziurejau dauguma failu is buvusio pasto:)
Atsakyti
Sveikos,

As irgi svociausiu geguzes 28 diena. Sioki toki senariju turiu, bet gal kas galit pasidalinti savo. As irgi savo galeciau persiusti. Mano pastas gintarepip@inbox.lt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos kaip jau minejau esam pakviesti buti pirsleis Rugpjucio 20d. Skaitau viska kas susieja su sia tema,bet niekur nerandu ar niekam neteko dalyvauti tokiosia vestuvese,kur jaunieji islydimi is vienos vietos???nes musu jaunieji bus islydimi is viezbucio,taigi suku galva ar ymanoma padaryti koky simboliska jaunikio isbandyma?koki zodziai skaitomi na it t.tJaigu yra merginu turinciu tokios patirties labai prasau pasidalinkit wink.gif))
Atsakyti
Senas temas bandžiau skaityti, tai nuorodos neveikia, nuotraukų neberodo, labai daug beletristikos, laiko ėdikas tos Supermamos biggrin.gif o kaip reikėtų koncentruotos info...
Gavau scenarijų, bandau ant jo dėliotis pagal save, kiek pakeisti žodžius, kad nesikartotų frazės, bet sunkiai gaunasi. Kažkada kūribinga buvau, o dabar lyg kažkas užkalkėjo galvoje doh.gif

Galvoju apie žodžius tėvams išlydint:

Ir paukščiai juk gimtus namus palieka,
Kai sutvirtėja skrydžiui jų sparnai.
Keliu šiuo veda mūs jausmai ir siekiai,
Ir pareiga - Tu mane taip auginai.

Mama, Tu taip gerai prisimeni dienas:
Tą dieną, kai aš pirmą kartą pajudėjau po širdim,
Tą dieną, kai pirmą kartą pažvelgiau tau į akis,
Tą dieną, kai aš pirmą kartą ištariau - “Mama”.

O paskui, brangieji, pamenat?
Kai aš žengiau pirmuosius žingsnius ir laikiausi Jūsų rankos,
Kai drauge pravėrėme klasės dyris,
O baigus mokyklą - mano šypseną ir savarankišką “Aš”?

Tai mano gyvenimas, o Jūsų, mielieji,
Brangiausios ir nepamirštamos laimės akimirkos,
Kurios užpildė Jūsų dienas.

Ir štai šią dieną - kuriu naują šeimą.
Tai laimė, nes Jūs patys išvedėte mane į patį tiesiausią kelią…
Dabar jau eisime drauge.

Bet paukščiai kas pavasarį sugrįžta,
Kaip laimės saitas pro gimtus namus, -
Čia grįšim visada, kaip į jaunystę,
Jausmus sustiprins židinys jaukus.

Tad leiskite šiandieną nusilenkti,
Už tai ką šiandien jaučiam širdimi.
Išsaugosim laimingą Jūsų slenkstį
Ir Jums dėkingi būsim amžinai.

Kažkada buvau vestuvėse ir jaunoji juos skaitė. Buvo labai jautru, pati jaunoji apsiverkė. Nu bet dabar skaitau, kažkas lyg nesiriša vietomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija25 @ 2016 03 01, 01:28)
Sveikos merginos kaip jau minejau esam pakviesti buti pirsleis Rugpjucio 20d. Skaitau viska kas susieja su sia tema,bet niekur nerandu ar niekam neteko dalyvauti tokiosia vestuvese,kur jaunieji islydimi is vienos vietos???nes musu jaunieji bus islydimi is viezbucio,taigi  suku galva ar ymanoma padaryti koky simboliska jaunikio isbandyma?koki zodziai skaitomi na it t.tJaigu yra merginu turinciu tokios patirties labai prasau pasidalinkit wink.gif))

Siulau padaryt abiems skaiciuku misles,pvz rodyt jaunikiui lapa su skaiciumi,kuris nurodo jaunosios bati dydi,turi atspet skaiciaus reiksme,gimimo data,draugystes data,adreso skaicius,anytos gimtadienis ir pan.

GAL KAS MEDALIAMS TURI NOMINACIJAS ISRADINGAS,kazkaip geriausias sokejas ar pan jau nusibode,pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate darę ar galvojate daryti svečių knygą su priešistore? Jai taip, ką ten surašote ir suklijuojate? 4u.gif

Buvo klausimas apie nominacijas, tai man taip pat aktualu, taip pat noriu kažką orginalesnio sugalvot, bet sunkiai sekas biggrin.gif Pavyko sugalvot ir pasiskolint tik tokias įdomesnes nominacijas: daugiausiai už jaunuosius kilnojusi, vestuvių alaus filtras, greičiausiai kovą su "šnapsu" pralaimėjęs, Vestuvių J. Smoriginas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2016 03 01, 18:38)
Siulau padaryt abiems skaiciuku misles,pvz rodyt jaunikiui lapa su skaiciumi,kuris nurodo jaunosios bati dydi,turi atspet skaiciaus reiksme,gimimo data,draugystes data,adreso skaicius,anytos gimtadienis ir pan.

GAL KAS MEDALIAMS TURI NOMINACIJAS ISRADINGAS,kazkaip geriausias sokejas ar pan jau nusibode,pasidalinkit ax.gif

Iš ankstesnių temų esu išsaugojusi, gal tiks 4u.gif

Nominacijos:
Mergytei rožytei – jauniausiai dalyvei (Jauniausia viešnia)
Berniukui žirniukui – jauniausiam dalyviui (Jauniausias svečias)
Už saldžiausią miegą (Miegalius)
Už blaiviausią galvą (Rimtuolė)
Už tai, kad alus per barzdą varvėjo (Alučio filtras)
Už taurių skambėjimą (Krištolinė taurelė)
Už pagalbą muzikantams (Muzikologė)
Už iškalbą (Oratorius)
Už moterų šokdinimą (Šokėjas)
Už kulniukų kaukšėjimą (Šokėja)
Už vitaminą C (Humoristas)
Už gerą nuotaiką (Šypsenėlė)
Už meilų burkavimą (Meiliausia porelė) (Šitam padarysiu dvi kilputes ant kaklo - jam ir jai)
Atsakyti
Sveikos visos besiruošiančios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar prieš Kalėdas buvom pakviesti piršliauti rugpjūčio 5 d. Sutikom, bet tai mums bus pirmas kartas. Kol kas labai atsakingai žiūriu į šitas pareigas. Perskaičiau visas ankstesnes svočių pašnekesių temas (tas užėmė labai daug laiko), bet kadangi nestuke.gif ir gimdymas jau ant nosies, tai daryt kol kas nieko nenoriu, todėl renkuosi informaciją. Jos susirinkau jau labai daug, vestuvių vaizdą kaip ir turiu susidėliojusi. Po gimdymo žadu rimtai kibt į darbus, nes daug ką žadu daryt pati.
Tikiuosi, kad komandiniu darbu pasieksime, kad mūsų visų šventės būtų nepamirštamos smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote kurioje Vilniaus Norfoje galiu rast saldainių POUFFLE? Buvau Ukmergės g. bet neradau, o laikas l. spasudžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2016 03 06, 13:37)
Merginos, gal žinote kurioje Vilniaus Norfoje galiu rast saldainių POUFFLE? Buvau Ukmergės g. bet neradau, o laikas l. spasudžia  biggrin.gif

O kam tie saldainiai, kokia būtų jų paskirtis?

STRAZDELIS, kaip sekasi ruoštis, gal jau ką nors pasidarei dėl vestuvių?Aš pagalvę jau parsisiunčiau su "Meilės simfonija", kol kas tiek biggrin.gif...
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2016 03 07, 22:48)
O kam tie saldainiai, kokia būtų jų paskirtis?

STRAZDELIS, kaip sekasi ruoštis, gal jau ką nors pasidarei dėl vestuvių?Aš pagalvę jau parsisiunčiau su "Meilės simfonija", kol kas tiek biggrin.gif...

Ankstesnese temuose uzmaciau, kad merginos ant tu saldainiu klijavo savo maketuotus lipdukus/popieriukus. Maketus as padariau, bet saldainiu neradau. Parasiau Norfai, atrase, kad siuo metu yra Pilaiteje ir Savanoriu pr 1, bet artimiausiu meru bus papildymas ir kituose pard. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2016 03 01, 00:35)
Senas temas bandžiau skaityti, tai nuorodos neveikia, nuotraukų neberodo, labai daug beletristikos, laiko ėdikas tos Supermamos biggrin.gif o kaip reikėtų koncentruotos info...
Gavau scenarijų, bandau ant jo dėliotis pagal save, kiek pakeisti žodžius, kad nesikartotų frazės, bet sunkiai gaunasi. Kažkada kūribinga buvau, o dabar lyg kažkas užkalkėjo galvoje doh.gif

Galvoju apie žodžius tėvams išlydint:

Ir paukščiai juk gimtus namus palieka,
Kai sutvirtėja skrydžiui jų sparnai.
Keliu šiuo veda mūs jausmai ir siekiai,
Ir pareiga - Tu mane taip auginai.

Mama, Tu taip gerai prisimeni dienas:
Tą dieną, kai aš pirmą kartą pajudėjau po širdim,
Tą dieną, kai pirmą kartą pažvelgiau tau į akis,
Tą dieną, kai aš pirmą kartą ištariau - “Mama”.

O paskui, brangieji, pamenat?
Kai aš žengiau pirmuosius žingsnius ir laikiausi Jūsų rankos,
Kai drauge pravėrėme klasės dyris,
O baigus mokyklą - mano šypseną ir savarankišką “Aš”?

Tai mano gyvenimas, o Jūsų, mielieji,
Brangiausios ir nepamirštamos laimės akimirkos,
Kurios užpildė Jūsų dienas.

Ir štai šią dieną - kuriu naują šeimą.
Tai laimė, nes Jūs patys išvedėte mane į patį tiesiausią kelią…
Dabar jau eisime drauge.

Bet paukščiai kas pavasarį sugrįžta,
Kaip laimės saitas pro gimtus namus, -
Čia grįšim visada, kaip į jaunystę,
Jausmus sustiprins židinys jaukus.

Tad leiskite šiandieną nusilenkti,
Už tai ką šiandien jaučiam širdimi.
Išsaugosim laimingą Jūsų slenkstį
Ir Jums dėkingi būsim amžinai.

Kažkada buvau vestuvėse ir jaunoji juos skaitė. Buvo labai jautru, pati jaunoji apsiverkė. Nu bet dabar skaitau, kažkas lyg nesiriša vietomis biggrin.gif

as sutrumpinciau sita teksta,labai jau ilgas,bet cia mano nuomone blush2.gif

Papildyta:
ir isvis,as dabar apie suknele labiausiai galvoju lotuliukas.gif kokia cia reiktu,nes oi kaip ilgu nemegstu...
Atsakyti