Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(vyšnelė @ 2016 02 13, 16:44)
Sveikutės,
Strazdeli, po pokalbio su jaunaisiais truputį susivėliau savo galvoje, bet nieko kaip nors susistamantrinsiu ir pati darysiu pagal save.
Ar jau ką užsisakei, pasidarei iš priemonių?
Ar kuri užsakinėjot pagalvėlę su meilės simfonija, gal kur pigiau radote?

Sveikos visos prisidejusios prie gausejancio musu burelio smile.gif

Vyšnele, visos mintys susigules ir bus ramu smile.gif galiausiai juk vis tiek teks vadovautis savo nuojauta del programos ir pan smile.gif

Dar nieko neuzsisakiau, bet radau labai grazias taures, kurios is saves jau puosnios, su kristalais, tai puosti jau nebereiktu (be to as visada sakau, kad grozis paprastume ax.gif ), buteli smelio ceremonijai radau superini ir kaina nera baisi ir siaip dar kazkokiu smulkmenu nusiziurejau internete, bet dar nieko nepirkau ir negaminau, kol kas tik darau sarasa ko reikes, o jau bebaigiant scenariju pradesiu pirkti ir butinai su jumis pasidalinsiu. Galvoju, jei nusipirksiu, o paskui kita ideja sugalvosiu netycia biggrin.gif , tai nebus kaip ir keisti, pinigeliu gaila isleistu.

Del pagalveles, tai as galvojau pirkti, man labai faina mintis, paskui kaip "dekoracija" namie bus biggrin.gif radau as pigiau siek tiek nei visur kitur FB moteryte, kuri uzsiima siuvinejimais ir pan., parasiau del kainu ir kt., ji atrase "Sveiki, uzsakyti geriausiai butu bent pries menesi, jeigu vestuves vasara, pagalveles ir uzvalkalus siuvu pati, uzvalkaliukas butu 15eu, pati pagalve 3eu, ranksluosciai - 50x100 po 8eu, 70x140 po 9.50eu. Kontaktai: https://www.facebook...62929723739361/
Dar del pagalveles galvojau, kad galeciau ir pati padaryt, uzvalkaliuka, pagalvele galima nupirkti arba pasiuti, o nupiesti su spec. akriliniais dazais audiniams ir uzlyginti lygintuvu, tikrai gautusi pigiau, bet baisu, kad neiseis taisyklingai, o prikreivotos irgi juk neduosi, vaizdo nebus, tai vat dar ir neapsisprendziu g.gif .

Beje, kiek vidutiniskai planuojate isleisti pinigeliu pasiruosimui? as net neisivaizduoju, kokius reiktu remus pasidaryti g.gif
Atsakyti
Strazdelis, o as pries 2 metus dovanojau jauniems tokia pagalve user posted image

Man pasiuvo drauge, man ji isejo apie 20 lt? 10 lt pati pagalve ir 10 lt kitom medziagom/

Siom vestuvem as dar nieko nedariau, tik scenariju delioju, bet mano vestuves bus balandzio pradzioj, tai tikrai po ju Jums pasigirsiu.

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 02 17, 10:52)

Man pasiuvo drauge, man ji isejo apie 20 lt? 10 lt pati pagalve ir 10 lt kitom medziagom/

O cia atspausdinta? ant kokio audinio padaryta? ax.gif
P.S. 20 Lt geriau skamba nei 20 euru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdelis @ 2016 02 17, 23:39)
O cia atspausdinta? ant kokio audinio padaryta?  ax.gif
P.S. 20 Lt geriau skamba nei 20 euru  biggrin.gif

Taip, cia atspausdinta, toks popierius, lyg medziaginis, as pirkau kazkokioj kanciliarineje parduotuvej.

As pirkau ir pagalve ir medziagas, o jei viskas yra namuose tai isvis pigiai iseina, nes 20 euru, tai apie 70 lt, vat jau daugiau negu metai gyvename su euru, o as karts nuo karto vis verciu i litus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Susiskambinau su muzikantais, tai sake kad saleje jokiu mums zaidimu daryti nereikia, tik su jaunais, o visa kita padaris jie, net buciniu zaidima turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaz kaip tilu pas mus, gal visos svociutes delioja savo mintis g.gif

As tai ko toliau delioju scenariju, to baisiau atrodo, atrodo kad nieko nespeju, o laikas taip greitai bega verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jau zadu si savaitgali baigti visa scenariju, ir jau nuo kitos savaites pradeti pasiruosimo darbelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 02 19, 16:19)
Kaz kaip tilu pas mus, gal visos svociutes delioja savo mintis  g.gif

As tai ko toliau delioju scenariju, to baisiau atrodo, atrodo kad nieko nespeju, o laikas taip greitai bega verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Jau zadu si savaitgali baigti visa scenariju, ir jau nuo kitos savaites pradeti pasiruosimo darbelius smile.gif

O kada svente?
Musu rugpjucio men. bet dar nieko neturiu. Vis atrodo, kad dar turiu laiko ☺
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2016 02 19, 18:21)
O kada svente?
Musu rugpjucio men. bet dar nieko neturiu. Vis atrodo, kad dar turiu laiko ☺

Oj, tai dar laiko marios man balandzio pradzioje, vat ir stresuoju, na cia gerai siaip kai stresuoji, blogiau kai manai kad viska zinai ir turi ( nors praktiskai esi neparuosus nieko tik gal nupirkus)

Merginos, kas planuoja daryti pavardes konservavima, ir kas nedaro bet turi deju, ant ko jus rasisit ta mergautine pavarde, as kai pries tai svocia buvau, tai rasiau ant kriauklyciu, dabar norisi karko kitokio, arba zinot, kur pirkti galima. Pasidalinu praeita karta daryta pavardes konserva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JolantaDen @ 2015 06 27, 23:51)
sveiki,atsiuskit el.pasta imesiu savo scenariju;)

sveika gal galetum ir man I pasta scenariju atsiust buciau labia dekinga egleradziunaite@gmail.com
Papildyta:
sveikos mielosios vasara arteja vestuvesss o darbai neina ...turiu maza lelyte tai uz tai nespeju prasau jusu pagalboss kurios buvot liudininekm gal galetumet kokiu scenariju,sveikinimo zodziu zaidimu ir pan dalyku atsiust o pasta....buciau begalo dekingaa ...nes cia daug naudingos info yra forume bet laiko skaityt reik keliu dienu:)

egleradziunaite@gmail.com
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vasara esame užkviesti papiršliauti. Renkuosi informacija, dėliojuosi scenarijų, tad prisijungimas prie svočių pašto man labai pagelbėtų ax.gif
Atsakyti
laba,
jungiuosi,rugpjucio pabaiga biggrin.gif bet laikas greit bega doh.gif
bijau kazkaip,skaitau ir vel pasimetu,ir vel skaitau lotuliukas.gif
buvau viena karta,atrode paprasciau,bet dabar kazkaip kitaipjauciuos...nesinori to pacio,taip kad klausinesiu daug blush2.gif nepyksit ane
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2016 02 24, 19:48)
Sveikos  4u.gif vasara esame užkviesti papiršliauti. Renkuosi informacija, dėliojuosi scenarijų, tad prisijungimas prie svočių pašto man labai pagelbėtų  ax.gif

Teisingai, informacijos labai reikia, iki geguzes pradzios, reikia mazdaug sudelioti visa scenariju, nes tik tada prasideda darbimeties metas, kada viska superki i kuri

QUOTE(vilimute @ 2016 02 24, 20:39)
laba,
jungiuosi,rugpjucio pabaiga biggrin.gif bet laikas greit bega doh.gif
bijau kazkaip,skaitau ir vel pasimetu,ir vel  skaitau lotuliukas.gif
buvau viena karta,atrode paprasciau,bet dabar kazkaip kitaipjauciuos...nesinori to pacio,taip kad klausinesiu daug  blush2.gif  nepyksit ane

Oj, brangioji, kaip tave suprantu, pries du metus buvau labai aktivi sios temos dalyve, bet vat po dvieju metu einu vel sias pareigas, ir vel renkuosi kazko naujasnio, arba sena bandau patobulinti.

MERGINOS, KAS NORS TURI SLAPUKA NUO PASTO, KAIP JI UZTARNAUTI ax.gif
Atsakyti