Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Strazdelis @ 2016 01 07, 13:55)
Merginos, o gal esate susidurusios su tokia situacija? jeigu pirsliai nevede, tai kaip su gelytes segimu i atlapa? i kuria puse pirsliui segti? vistiek i desine, nes jaunieji kol nevede tai jaunajam i kaire sega, o veliau persega  g.gif  ar cia isvis nesvarbu?

as tokiais klausimais pasiteirauciau pacio kunigo, arba kazko kas zino tas tikrasias tradicijas 4u.gif
Atsakyti
Svociutes, o jus saldainiu popierelius pacios darotes ar uzsisakote jau pagamintus? Gal zinote, kur Kaune galima nebrangiai spalvotai atsispausdinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdelis @ 2016 01 07, 15:55)
Merginos, o gal esate susidurusios su tokia situacija? jeigu pirsliai nevede, tai kaip su gelytes segimu i atlapa? i kuria puse pirsliui segti? vistiek i desine, nes jaunieji kol nevede tai jaunajam i kaire sega, o veliau persega  g.gif  ar cia isvis nesvarbu?

Tada cia ne pirsliai ( nes tai vede zmones), o liudininkai, nes liudininku pora gali buti nesusituoke zmones. O del gelytes segimo manau, kaip pabroliai sega i kaire puse, bet ta dalyka galima ir pas kunyga paklausti.
Atsakyti
O kas nustate, kad pirsliai turi buti vede? tongue.gif Mano nuomone tai nera svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Strazdelis @ 2016 01 14, 12:19)
O kas nustate, kad pirsliai turi buti vede? tongue.gif Mano nuomone tai nera svarbu smile.gif

Kadangi, Jus viesai paklauset, tai as issakiau savo nuomone, bet tikrai nenorejau Jusu izeisti.
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 01 14, 12:52)
Kadangi, Jus viesai paklauset, tai as issakiau savo nuomone, bet tikrai nenorejau Jusu izeisti.

ne ne, as tikrai neisizeidziau thumbup.gif , turbut ne taip supratote smile.gif tik neesu girdejusi, kad butinai pirsliai vede turi buti smile.gif
Atsakyti
Na kol kas cia labai ramu smile.gif ziurekite, merginos, gal pravers, atradau ieskodama zaidimu, manau tinka ir gamtoje, ir pobuvio vietoje smile.gif man patiko, prisijuokiau biggrin.gif https://www.youtube....h?v=hjNslB3raFU Na ir man toks nematytas atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strazdelis: 14 sausio 2016 - 13:55
Mūsų jaunieji jau yra susituokę metrikacijos skyriuje, dabar tuoksis bažnyčioje. Patarkite kas buvot piršliais tokiuose vestuvėse, ką darėt su tėvų palaiminimu, šeimos židiniu? Gal kas galite pasidalinti tokių vestuvių scenarijum
Atsakyti
QUOTE(Strazdelis @ 2016 01 14, 14:54)
Na kol kas cia labai ramu smile.gif ziurekite, merginos, gal pravers, atradau ieskodama zaidimu, manau tinka ir gamtoje, ir pobuvio vietoje smile.gif   man patiko, prisijuokiau  biggrin.gif https://www.youtube....h?v=hjNslB3raFU Na ir man toks nematytas atrodo

Geras zaidimukas, tik reikia daryti manau nelabai isgerusiems, nors.............jei vyrukai butu labiau isgere tai butu dar linksmiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

rena78, mano drauge pries 11 metu susirase tik metrikacijos skyriuje, o po dvieju metu dare vestuves ir ejo i baznycia, tai buvo pirsliai , ir tikrai maciau is nuotrauku, kad tevai palaimino jaunuosius, manau tevu palaiminimas gan reikalingas.
Papildyta:
Mergaites, o ka Jus duosit komendantams, as kai pries du metus buvau svocia, tai daviau komendantams antpecius generolo su stikliuku, bet manau, gal jau pasene tie antpeciai? Niekaip negaliu nieko idomaus sugalvoti, gal Jus kartais geru minciu turit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 18 sausio 2016 - 08:51
QUOTE(rena78 @ 2016 01 15, 18:04)
Mūsų jaunieji jau yra susituokę metrikacijos skyriuje, dabar tuoksis bažnyčioje. Patarkite kas buvot piršliais tokiuose vestuvėse, ką darėt su tėvų palaiminimu, šeimos židiniu? Gal kas galite pasidalinti tokių vestuvių scenarijum

As vienas tokias atiturejau. Vestuvese neminejau kad susijunge dvi sirdys, sukurete seima ir t.t. . Pries islidint sakiau kad islidim i baznycia kur jaunieji pries dieva prisieks savo meile vienas kitam, bei priims sventaji sakramenta. Tevu prasiau palaiminti pries kelione, kad kelias butu laimingas. Zidinio mano jaunieji dar neturejo, tai tevai iteikinejo. Viskas kaip ir tradicinese lietuviskose vestuvese. Komendantai, padeka tevams, stalo zaidimai, jaunuju sokis, islidejimas nakciai.
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2016 01 18, 10:47)
Geras zaidimukas, tik reikia daryti manau nelabai isgerusiems, nors.............jei vyrukai butu labiau isgere tai butu dar linksmiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
rena78, mano drauge pries 11 metu susirase tik metrikacijos skyriuje, o po dvieju metu dare vestuves ir ejo i baznycia, tai buvo pirsliai , ir tikrai maciau is nuotrauku, kad tevai palaimino jaunuosius, manau tevu palaiminimas gan reikalingas.
Papildyta:
Mergaites, o ka Jus duosit komendantams, as kai pries du metus buvau svocia, tai daviau komendantams antpecius generolo su stikliuku, bet manau, gal jau pasene tie antpeciai? Niekaip negaliu nieko idomaus sugalvoti, gal Jus kartais geru minciu turit smile.gif

Prieš kelis mėnesius buvau svočia, tai komendantams dariau "darbo pažymėjimus" tokius pakabinamus ant kaklo plastikiniame vokelyje ir po švilpuką. O antrą dieną, na kai jau baigė darbą daviau valgomus pinigus (iš saldžių majų pirkau ) ant jų įpakavimo padariau užrašą "13 atlyginimas" ir dar po suvenyrinį buteliuką brendžio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes smile.gif po keletos metu pertraukos as vel cia smile.gif gal kuri turite svociu pasto prisijungimus? Nebeturiu issisaugojusi, o matyt jau ir bus pasikeite viskas. Lauksiu ziniu. Aciu
Atsakyti