Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Saga 28 @ 2015 09 21, 21:45)
O mes šį savaitgalį.... Šiandien kalbėjau telefonu su muzikantu... nu kažkaip nelabai. Bijau labai nesutarimų su muzikantais

Is savo patirties. As pamenu taip pat skambinau ir nesusisnekejau. Tada jam paaiskinau, kad suprantu , jog ju pasirodimas tai kaip ir reklama, gero darbo parodimas. Tai suprantu, kad ir jie nores pasireiksti. Bet as taip pat nenoriu savo markes gadinti, tad kad nebutu mikrofonu atiminejimu, vienas kito pertraukinejimu ar izeidinejimu, siulau bendradarbiauti. Tada as pasakiau ka ir kelinta valanda as rosiuosi daryti, o jis pasake savo planus. Viska draugiskai susideliojom ir pirsliauti buvo vienas malonumas.Per sokiu pertraukeles prie jo prieidavau ir pasitikkslindavau scenariju. Man net galvos nereikejo sukti, kada cia atsistoti ir pradeti kalbeti. Visada muzikantas pries mano kalba mane pristatidavo- O dabar musu nuostabioji,zavioji liudinike nori tarti zodi.....Ir man bekalbant, ar zaidima bevedant graziai padedavo.
Atsakyti
QUOTE(kumute* @ 2015 11 27, 13:20)
Is savo patirties. As pamenu taip pat skambinau ir nesusisnekejau. Tada jam paaiskinau, kad suprantu , jog ju pasirodimas tai kaip ir reklama, gero darbo parodimas. Tai suprantu, kad ir jie nores pasireiksti. Bet as taip pat nenoriu savo markes gadinti, tad kad nebutu mikrofonu atiminejimu, vienas kito pertraukinejimu ar izeidinejimu, siulau bendradarbiauti. Tada as pasakiau ka ir kelinta valanda as rosiuosi daryti, o jis pasake savo planus. Viska draugiskai susideliojom ir pirsliauti buvo vienas malonumas.Per sokiu pertraukeles prie jo prieidavau ir pasitikkslindavau scenariju. Man net galvos nereikejo sukti, kada cia atsistoti ir pradeti kalbeti. Visada muzikantas pries mano kalba mane pristatidavo- O dabar musu nuostabioji,zavioji liudinike nori tarti zodi.....Ir man bekalbant, ar zaidima bevedant graziai padedavo.

Labai dėkui už rekomendacijas. Birželio mėn. laukia ši šventė ir manęs... Jau ima nerimas, nors dar labai toli. Piršliausiu pirmą karta...

Kaip sekasi būsimos 2016 m. svočiutėms? Gal yra tokių, kurioms ši šventė lauks birželio mėn.? Lauktume ir ruoštumės kartu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 27 lapkričio 2015 - 23:38
Sveikos, labai prašysiu jūsų pagalbos, gal kas turit stalo komendantų korteles bigsmile.gif atsiuskit man į el.paštą pavyzdžius, nes niekur nerandu blush2.gif blush2.gif ačiū , kurios padės
Atsakyti
Sveikos svociutes,na ka praejo muset 3 metai ,griztu atgal pas JUs ruostis vestuvems.Buvo lietuviskos.Dabar rusiskos smile.gif vyro sesuo isteka,sausio 30 diena.laiko neperdaugiausia.Sugalvojau scenariju,jaunaji pasitiksiu ,kaip geliu krautuves pardaveja.Reikes plakatu pripiesti.Paskui namuose pasedim,paskaitau zodzius pries palaiminima,isvykstam i zagsa,nes baznycios nebus,pas juos.paskui fotosesija,tenai planuoju meiles kapsules jiems iteikti,siusim laiska gandrui su gelio balionu.Spyna rakinsime.Kai per tilta nes jaunaja tai apmetysim juos sirdelem blizgiom smile.gif Galvoju salen kaip atvaziuosime,kad sveciai padarytu kolidoriu iz zmoniu atejusiuju,o gale jaunuju tevai.pries tai raudona kaspina jie tures perkirpti.Vel kazkoki sveikinima susakysiu,rinkim komendantus,med sesute,policininka,bei gaisrininka.reikia pora zaidimu sumisliti,net nezinau ka.truksta minciu man.Dovanosim buteli,ant jo sveciai tures busimam vaikui varda parasyti.ir tegu saugo ,atidarys vaikui gimus.gal turite kas prisijungimus prie svociu pasto,pameciau kazkur smile.gif na gal ir banalu kiek,bet manau neblogai bus.bijau kad salta nebutu labai,nes suknele labai plona pas mane.Ir dar nerandu graziu zodziu,kai iteikines seimos zidini,man rusiskai reikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga 28 @ 2015 09 21, 23:45)
O mes šį savaitgalį.... Šiandien kalbėjau telefonu su muzikantu... nu kažkaip nelabai. Bijau labai nesutarimų su muzikantais

Smagu, kad mano baimės dėl nesutarimų su muzikantais nepasitvirtino. Viskas vyko labai sklandžiai ir su didele tolerancija. Pasirodo iš telefoninių pokalbiu jokių išvadų dar negali daryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes ,nors as cia ir ne ta proga ,bet labai reikia kokios nors pasakos zodziu sekamos ,baliukuose ,vestuvese . blush2.gif
Atsakyti
Ar yra planuojančių "svočiauti" šiais metais? biggrin.gif
Iškart pirmas klausimas joms: kur ieškote suknelių?
Vestuvės numatytos rugpjūčio mėn., bet jau netrukus planuoju dairytis suknelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2015 11 28, 00:35)
Labai dėkui už rekomendacijas. Birželio mėn. laukia ši šventė ir manęs... Jau ima nerimas, nors dar labai toli. Piršliausiu pirmą karta...

Kaip sekasi būsimos 2016 m. svočiutėms? Gal yra tokių, kurioms ši šventė lauks birželio mėn.? Lauktume ir ruoštumės kartu mirksiukas.gif .

YRA drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos svociutes 4u.gif
jungiuosi I 2016 metu svociuciu gretas blush2.gif laiko laaaabaaai daug, bet paansu kad nuveikti daaarrrr daugiau biggrin.gif pirma karta tenka tokia garbe blush2.gif
man dar didesne problema, nes gyvenam ne lt, tai problema biski viska organizuot per atstuma doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, svociutes smile.gif Na ir mums teko tokia garbe pirsliauti birzelio menesi, taigi jungiuosi i jusu gretas. Pilva suka kiekviena karta pradejus ieskoti info blush2.gif nors laiko daug, bet jis labai greit bega, ypac kai salia mazius nuolat laksto, neleidzia mamai prie kompiuterio prisesti, taigi tenka naktineti doh.gif Vestuves tradicines, dvieju dienu taigi pasiruosti reik nemazai. Na manau bendradarbiausime smile.gif

P.S. as skambinau del sukneles Kaune pries kelias dienas i viena salona tai sake per anksti iekote, anot ju, dar progine suknele gali ir nesulaukti mano sventes ir bus nurasyta g.gif sake laukt Velyku, tai dabar dar sakiau palauksiu, bet tikiuosi nereikes rinktis is likuciu biggrin.gif

Sekmes visosms ruosiantis
Atsakyti
Sveikutes busimos ir buvusios svociutes.Teks ir mum tokia garbe pirma karta pabuti pirsliais ,taigi rasausi y jusu gretas ,ir manau su jum ruostis bus smagiau ir ideju viena is kitos pasisemt galesim wink.gif ir patarimu geru sulauksim wink.gif
Atsakyti
Merginos, o gal esate susidurusios su tokia situacija? jeigu pirsliai nevede, tai kaip su gelytes segimu i atlapa? i kuria puse pirsliui segti? vistiek i desine, nes jaunieji kol nevede tai jaunajam i kaire sega, o veliau persega g.gif ar cia isvis nesvarbu?
Atsakyti