Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(Follow @ 2015 08 29, 21:58)
Šampaną atidarysim pirmam tostui prie stalo. Turiu nupirkus didelį 3l.butelį. tai jam ir darysiu etiketę. Saldainių nedarau.

Šeimininkų gal tada nebedaryčiau.

Tai jei užsakėt ir padarė tai paštu atsiuntė ir jum reik nueit pasiimt.
Šabloną gavau. Dabar misija kaip iš foto širdies formos jų foto uždėt į šablone esančią širdį.

As turejau omeny kad cia SM yra kazkoks svociu pastas smile.gif)))) kaip uzdet foto neisivaizduoju nieko neismanai apie PS
Del seimininkiu ir man neaisku ar daryt.... kažkaip visko per daug gaunasi . Na dar pagalvosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 30, 10:55)
As turejau omeny kad cia SM yra kazkoks svociu pastas smile.gif)))) kaip uzdet foto neisivaizduoju nieko neismanai apie PS
Del seimininkiu ir man neaisku ar daryt.... kažkaip visko per daug gaunasi . Na dar pagalvosiu  g.gif

Oj šito nežinau. Kažkaip neprireikė. Rinkausi info iš senų temų ir pasitelkus savo.

Su foto gavos viskas-svarbu garsiai pabėdot-sprendimas ateina iš šono biggrin.gif

Su gausa įvairių detalių scenarijuje irgi neverta persistengti. drinks_cheers.gif Svečiams pabos klausyt/žiūrėt. O jei dar muzikantai geri-tai išvis.

P.S. žiūriu paskutinėm dienom mes frontą čia laikom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 00:04)
drinks_cheers.gif  darysiu panasiai, bet dar apdovanosiu pamerges ir pabrolius wink.gif
merginos pasiulykit  dar koki zaidima gamtoj pulkui,,,jau gal 5 temas perskaiciau  doh.gif o tik 3 turiu...  ax.gif

Jei galite paidalinkite ką dovanosite pabroliam ir pamergėm. Nu man kažkaip nelimpa tie musių muštukai ir seilinukai (kur visur internete rašoma) ......

Vis suku visokias mintis, bet porų pas mus daug 6, tai jei brangesni dalykai nemažai išeina.

O gamtoj planuoju žaidimą, kad pamergės iš kaspinų pintų kasą.
Ir dar gal kokį sugalvosiu... Atrodo prirašyta daug visokių, bet kai reika išsirinkt labai sunku, tai tas, tai kitas momentas netinka.

Dėl etiketės galiu pagelbėt, jei dar reikia rašykit az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 30 rugpjūčio 2015 - 21:38
QUOTE(Saga 28 @ 2015 08 30, 22:27)
Jei galite paidalinkite ką dovanosite pabroliam ir pamergėm. Nu man kažkaip nelimpa tie musių muštukai ir seilinukai (kur visur internete rašoma) ......

Vis suku visokias mintis, bet porų pas mus daug 6, tai jei brangesni dalykai nemažai išeina.

Aš truputį pasisakysiu.. nesenai savas vestuves atšokau, nebuvo pas mus porų, bet antrą dieną patys darėm bendrą žaidimą, tai dovanos buvo loves is kramtomos bigsmile.gif tiek džiugesio žmonėse senai mačiau biggrin.gif biggrin.gif kaip vaikai - plėšė, ragavo, skaitė ir rodė vienas kitam biggrin.gif tai čia kaip idėja - arba supakuoti po kažkiek porai..arba tiesiog eigoje -svečius už užduotis apdovanoti. Saldžiuosiuose majuose būna jų 4u.gif nėra labai brangu, bet smagu ir skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 31, 07:36)
Aš truputį pasisakysiu.. nesenai savas vestuves atšokau, nebuvo pas mus porų, bet antrą dieną patys darėm bendrą žaidimą, tai dovanos buvo loves is  kramtomos bigsmile.gif  tiek džiugesio žmonėse senai mačiau biggrin.gif  biggrin.gif kaip vaikai - plėšė, ragavo, skaitė ir rodė vienas kitam biggrin.gif  tai čia kaip idėja - arba supakuoti po kažkiek porai..arba tiesiog eigoje -svečius už užduotis apdovanoti. Saldžiuosiuose majuose būna jų  4u.gif nėra labai brangu, bet smagu ir skanu bigsmile.gif

Aš irgi pirkdama pamaniau taip. Tikiuos patiks.

Merginos gal žinot kaip popierinio kaspino pusinius burbulus padaryti?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 08 31, 09:36)
Aš truputį pasisakysiu.. nesenai savas vestuves atšokau, nebuvo pas mus porų, bet antrą dieną patys darėm bendrą žaidimą, tai dovanos buvo loves is  kramtomos bigsmile.gif  tiek džiugesio žmonėse senai mačiau biggrin.gif  biggrin.gif kaip vaikai - plėšė, ragavo, skaitė ir rodė vienas kitam biggrin.gif  tai čia kaip idėja - arba supakuoti po kažkiek porai..arba tiesiog eigoje -svečius už užduotis apdovanoti. Saldžiuosiuose majuose būna jų  4u.gif nėra labai brangu, bet smagu ir skanu bigsmile.gif

Ačiū už idėją thumbup.gif
Atsakyti
Musu jaunuoji prie vardu korteliu visiems sveciams des love is gumas maiseliuose. Tad reikia man kitokiu paguodos prizu ieskotis. O kas per zaidimas su kaspinu?
Del dovanojimo asistentams-pas mane tie patys mustukas ir seilinukas bent jau mintyse. Bet visai buciau ir as nieko pries kitokios idejos nes dar nepirkau. rolleyes.gif
Merginos dar turiu svarbu klausima: kur galima isigyt rubus perrengti jaunuosius kokius grazius naktinius ir pantalonus su sirdelem. Siuti neturiu kada... gal zinot kas siu tokius dalykelius? Is kur jus pirkote? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 09 01, 08:08)
Musu jaunuoji prie vardu korteliu visiems sveciams des love is gumas maiseliuose. Tad reikia man kitokiu paguodos prizu ieskotis. O kas per zaidimas su kaspinu?
Del dovanojimo asistentams-pas mane tie patys mustukas ir seilinukas bent jau mintyse. Bet visai buciau ir as nieko pries kitokios idejos nes dar nepirkau. rolleyes.gif
Merginos dar turiu svarbu klausima: kur galima isigyt rubus perrengti jaunuosius kokius grazius naktinius ir pantalonus su sirdelem. Siuti neturiu kada... gal zinot kas siu tokius dalykelius? Is kur jus pirkote? blush2.gif

Čia radau. O kalbėjau apie žaidimą "Virvių pynimas' tik žadu naudoti spalvotus kaspinus, nes nemažai turiu tai nereikės pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga 28: 01 rugsėjo 2015 - 15:55
Vangiai čia diskusijos vyksta, o jau ir sezona į pabaigą. rolleyes.gif Mes šį savaitgalį debiutavom. Viskas pavyko geriau nei gerai. Vestuvės nebuvo tradicinės, tokios labiau artimam rate, buvo apie 30 žmonių ir visi daugiau mažiau pažystami. Nebuvo nei muzikantų, nei vedėjo, tad su vyru pravedėm visą vakarą. Svečiai liko labai patenkinti, gyrė visaip ir sakė, nematę, jog tai šauniai būtų išpildyta programa iki pat 12 val. nakties.
Kas svarbiausia neperkrovėm programos, buvom pasiruoše papildomai viskių žaidimų, bet užteko to ką įtraukėm, davėm laiko svečiams ir pabedrauti normaliai. Nebuvo jokio priverstinio sėdėjimo prie stalo ir girdymo. Žodžiu liuks.
Ai tiesa, klaidų šiek tiek padarėm, bet čia dar dienos metu, jaunimas ėjo kartu fotkinti su jaunaisiais, tiksliau fotkinosi tai jaunieji, o mes iš paskos visur. Tai vat tas daugiau nei dvi valandas taip ir pralaukėm. Nebuvau pasiėmus priemonių žaidimams, tai tik gėrėm šampaną ir užkandžiavom, nors norėjosi kažko pažaisti. Kai jau pradėjom žaisti vieną žaidimą tokį paprastą be jokių papildomų priemonių, tai jam užbaigti ir laiko pritrūko. Tai čia vienintelė mūsų klaida buvo, bet nieko, jaunimas nepyko doh.gif
O po fotosesijos atsisveikinom su fotografe, ji daugiau nefotografavo, ir išvažiavom šventimo viets link. Kadangi šventė vyko apie 100 km nuo Kauno, tai pakeliui stojom prie tilto, nešė jaunąją, mėtėm akmenukus, važiavo vaikišką mašinyte, leidom balionus su norais.
Žaidėm braškes ir agrastus, beja labai visiems patiko, nes oras nelepino, buvo gana vėsu ir vėjuota, tai labai gerai visi sušilo thumbup.gif tada piešė jaunuosius užmerktom akim, jaunieji išringo geriausią piešinį. Daugiau realiai nieko ir nebespėjom, nes jau buvo laikas važiuoti į sodybą.
Sodyboje pasitiko svečiai jaunuosiu, sveikinimai ir dovanos, pristatėm santuokos liudijimą ir vakarieniavom.
Po vakarienės rinkom stalo rėksnius, jie buvo atsakingi sušukti "už jaunuosiu" jei kas nors iš aplinkinio pakeldavo taurelę. Labai pasiteisimo šiai publikai, nes visą vakarą smagiai skambėjo "už jaunuosius"
Įteikėm šeimos židinį, o tada susipažimui skaitėm jaunųjų sukurtus svečių apibūdinimus, irgi labai patiko visiems. Šioje dalyje leidom sau užtrukti gana ilgai, nes po jos buvo ilga pertrauka.
Vėl susėdus žaidėm viktoriną. Jaunieji sugalvojo keletą slaptų klausimu vienas kitam, o paskui ėjo kalusimai svečiams apie jaunuosiu. Už teisingą traukė korteles, kur buvo parašytas prizas, pvz"vakarienė pas jaunuosius, jums patogiu metu" arba"kino seansas kino teatre, jaunųjų sąskaita". Visi labai patenkinti liko prizais ir sakė būtinai pasinaudos.
Tada ėjo darbų pasiskirstymas, progdino balionus. Po jų vyko aukcionas svečiams. O po jo, žaidimas naujiesiems su batais. Šitas praėjo žiauriai linksmai. Tarpus tar žaidimų labai gerai užpildė tostai (iš anksto buvom suderinę ir pasiklausę kas norės pasisakyti). Skelbėm ilgą pertrauką, o jos jos pjoėm tortą, metėm puokštę bei keliaraištį. Kaip tik po šių žaidimų atėjo ir vidurnaktis, metėm gintaro dulkes. Po jų dainavom bendrą dainą (išdalinau lapukus su žodžiais), atsisveikinom padėkojom ir ėjom su vyru švęsti. Šventėm iki val ryto labai linksmai.
Nors ir buvom papildomai dar visko prisiruošę, bet nieko neprireikė. Viskas vyko sklnadžaiai ir labai liksmai.
Ai, dar paruošiau naujiesiems staigemą, tai padariau kampelį, kuriame svečiai ant butelio rašė vaikų vardus, ant jengos medinių kaladėlių rašė palinkėjimus, taip pat siūlė ant pagaliukų idėjam pasimatymui ir dar buvom prodėję vienkartinių fotoaparatų, kad kas nori galėtų fotografuoti šventę, save ar tiesiog bet ką. Išryškinsim , padarysim jauniesiems koliažą.
Tai tiek. Su mielu noru viską pakartočiau. Gavau dag pagyrų už gražų balsą ir natūralumą, nesuvadintas emocijas ir už pasakiškus tostus (pirmąjį, šeimos židinio ir vidurnakčio) blush2.gif Įdėjom labai daug širdies į viską ir manau tai labai matėsi wub.gif
Atsakyti
labas
seniai cia jau buvau ax.gif
mes jau po visko bigsmile.gif

o nesklandumu tai oj buvo doh.gif buvau pas viena Siauliu gan zinoma meistre uzsirasiusi tiek makiazui,tiek sukuosenai. sestadienio ryta sutartu laiku taip ir likau stoveti uz duru doh.gif aciu D,kad pamergyte dazanti visaziste apsieme mane extra padazyti.o jau su plaukais nieko ir nebepasidariau-buvau kasdieniskai unsure.gif
o visa kita ejo sklandziai.tiesa,sventimo vietoje buvo sioks toks stresas(daugiau pirslelis pasimete biggrin.gif ),nes muzikantai buvo gerai pasiruose ir norejo,kad viskas eitu pagal ju iprasta plana,nors pagal mano scenariju turejo buti kie kitaip,tai teko derintis,kas pirsli ismuse is veziu-teko kaskart pirstu rodyti KAS DABAR biggrin.gif bet sveciai,manau,tu ''nesklandumu'' net nepastebejo-mes pasiruose,muzikantai irgi-visi uzimti buvo smile.gif
ai,stalo uzsedimas buvo lievas biggrin.gif zodi po zodzio is ju reikejo pesti doh.gif buvau pasiruosus visokiu dalykiuku,bet ka jiem siuliau daryti,jie visko atsisake ir toliau tylejo g.gif zodz,uzkniso ir tiesiog liepem eit lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2015 09 21, 23:39)
labas
seniai cia jau buvau  ax.gif
mes jau po visko  bigsmile.gif

o nesklandumu tai oj buvo  doh.gif  buvau pas viena Siauliu gan zinoma meistre uzsirasiusi tiek makiazui,tiek sukuosenai. sestadienio ryta sutartu laiku taip ir likau stoveti uz duru  doh.gif  aciu D,kad pamergyte dazanti visaziste apsieme mane extra padazyti.o jau su plaukais nieko ir nebepasidariau-buvau kasdieniskai  unsure.gif
o visa kita ejo sklandziai.tiesa,sventimo vietoje buvo sioks toks stresas(daugiau pirslelis pasimete biggrin.gif ),nes muzikantai buvo gerai pasiruose ir norejo,kad viskas eitu pagal ju iprasta plana,nors pagal mano scenariju turejo buti kie kitaip,tai teko derintis,kas pirsli ismuse is veziu-teko kaskart pirstu rodyti KAS DABAR biggrin.gif bet sveciai,manau,tu ''nesklandumu'' net nepastebejo-mes pasiruose,muzikantai irgi-visi uzimti buvo smile.gif
ai,stalo uzsedimas buvo lievas  biggrin.gif  zodi po zodzio is ju reikejo pesti  doh.gif  buvau pasiruosus visokiu dalykiuku,bet ka jiem siuliau daryti,jie visko atsisake ir toliau tylejo  g.gif  zodz,uzkniso ir tiesiog liepem eit lauk biggrin.gif

O mes šį savaitgalį.... Šiandien kalbėjau telefonu su muzikantu... nu kažkaip nelabai. Bijau labai nesutarimų su muzikantais
Atsakyti
musiskiai tai labai geri buvo.nebutumem nieko pasiruose,butu viska kuo puikiausiai padare ir be musu
Atsakyti