Įkraunama...
Įkraunama...

2015metu svociutes- pratesimas

QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 28, 22:04)
drinks_cheers.gif  darysiu panasiai, bet dar apdovanosiu pamerges ir pabrolius wink.gif
merginos pasiulykit  dar koki zaidima gamtoj pulkui,,,jau gal 5 temas perskaiciau  doh.gif o tik 3 turiu...  ax.gif

Aš irgi laužiau galvą kad būt kokie retesni. Bet arba per daug prisiskaičiau, arba nežinau. Nelimpa niekas.

Ačiū už nakties mintis mergaitėms. Sujungsiu iš tų dviejų į vieną ir gausis liuks. Pačiu laiku!!!
Papildyta:
P.s..jei kam reiks išleidimo iš namų be beletristikų ir graudumų didelių-rašykit. Tą jau pasidariau. Galėsiu pasidalinti.

Kokius žaidimus išsirinkote linutemazute?
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 08 28, 22:23)
Aš irgi laužiau galvą kad būt kokie retesni. Bet arba per daug prisiskaičiau, arba nežinau. Nelimpa niekas.
Ačiū už nakties mintis mergaitėms.  Sujungsiu iš tų dviejų į vieną ir gausis liuks. Pačiu laiku!!!
Papildyta:
P.s..jei kam reiks išleidimo iš namų be beletristikų ir graudumų didelių-rašykit. Tą jau pasidariau.  Galėsiu pasidalinti.
Kokius žaidimus išsirinkote linutemazute?

Gamtoj turiu tik tai sugalvojus:
1. Padariau kryziazodi pulkui. Klausimai apie jaunuosius. Kieno pora greiciau isspres-gaus priza smile.gif visi kito paguodos.
2. Padarysiu 8 dezutes ( nes tiek raodziu jaunuju pavarde turi). Ant kiekvienos dezutes 1 raide bus. O dėžutėje is tos raides daiktas guli. Pvz a - apelsinas. Kas atspeja - tas ta daikta sau or pasiims ))))
3. Padarysiu ramunele. Ant kiekvieno lapo skaičius. Jaunikis draugu pagalba turi atspet ka kiekvienas skaičius reiškia. ( jaunosios krutines apimtis ir pan smile.gif
Bet realiai cia dar labai labai mazai... nezinau ka dar galima...
O ka jus sugalvojot?
Kada jusu vestuves Follow?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutemazute***: 29 rugpjūčio 2015 - 16:53
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 16:51)
Gamtoj turiu tik tai sugalvojus:
1. Padariau kryziazodi pulkui. Klausimai apie jaunuosius. Kieno pora greiciau isspres-gaus priza smile.gif visi kito paguodos.
2. Padarysiu 8 dezutes ( nes tiek raodziu jaunuju pavarde turi). Ant kiekvienos dezutes 1 raide bus. O dėžutėje is tos raides daiktas guli. Pvz a - apelsinas. Kas atspeja - tas ta daikta sau or pasiims ))))
3. Padarysiu ramunele. Ant kiekvieno lapo skaičius.  Jaunikis draugu pagalba turi atspet ka kiekvienas skaičius reiškia.  ( jaunosios krutines apimtis ir pan smile.gif
Bet realiai cia dar  labai labai mazai... nezinau ka dar galima...
O ka jus sugalvojot?
Kada jusu vestuves Follow?

Labai antras patiko ir žadu daryti smile.gif o dėžutes iš ko gaminsit?
Man jau kitą savaitgalį.
Bet mes būsim liudininkais. Tai daug nedarau. Tik pagrindinius momentus pačioje šventėje. O jau išleidimas iš namų ir gamta tai pilnumoj.
Gamtai galvoju daryti pabrolių laiškus jauniesiems. Juose bus palinkėjimai/patarimai ką daryti jei susipyks. Ir palinkėsim neatplėšt nei vieno. O jei susipyks-atplėštų vieną ir panaudotų tą susitaikymo patarimą. Perrišim gražiai ir padovanosim kai grįš pasifotografavę. Dar galvoju žaidimą tą kur jūs siūlot antrą. Bet dėžutes iš ko gamint tai nesumąstau. Pirkt-vėl išlaidos. Dar gamtoj bus laiškas gandrui. Ir žaidimas rungtis su balionais. Reiks pripūst pabroliams, užrišt pamergei ant riešo su kaspinuku, o šiai susprogdint ir pabučiuot pabrolį. Laimėję gaus priziukus-guma- love is smile.gif
Dar porą žaidimukų reiktų atsargai turėt manau.

Atsakyti
Svočiutės, kas jau darėt ar darysit, pakomentuokit plačiau apie AKMENUKŲ ir SMĖLIO CEREMONIJOS organizavimo momentus. Būsiu dėkinga. Kaip suprantu, čia naujos tradicijos. Gal turite vaizdinės medžiagos, kaip tas atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 29 rugpjūčio 2015 - 19:13
QUOTE(vyšnelė @ 2015 08 29, 19:12)
Svočiutės, kas jau darėt ar darysit, pakomentuokit plačiau apie AKMENUKŲ ir SMĖLIO CEREMONIJOS organizavimo momentus. Būsiu dėkinga. Kaip suprantu, čia naujos tradicijos. Gal turite vaizdinės medžiagos, kaip tas atrodo.

Aš darysiu. Mačiau planuokpati.lt yra plačiau.
Gal dar youtube yra.

Akmenukų darysim ant tilto kartu su spynele. Geruosius išrinks ir dėsim į stiklinį indą, blogus išmes vandenin.

O smėlio cer.daro vieni pradžioj po karštų. Arba po šeimos židinio. Kai dvi spalvas jaunieji beria į vieną ir sukuria savo raštą. Irgi reikia stiklo indo.
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 08 29, 17:38)
Labai antras patiko ir žadu daryti smile.gif o dėžutes iš ko gaminsit?
Man jau kitą savaitgalį.
Bet mes būsim liudininkais. Tai daug nedarau. Tik pagrindinius momentus pačioje šventėje. O jau išleidimas iš namų ir gamta tai pilnumoj.
Gamtai galvoju daryti pabrolių laiškus jauniesiems. Juose bus palinkėjimai/patarimai ką daryti jei susipyks. Ir palinkėsim neatplėšt nei vieno. O jei susipyks-atplėštų vieną ir panaudotų tą susitaikymo patarimą. Perrišim gražiai ir padovanosim kai grįš pasifotografavę. Dar galvoju žaidimą tą kur jūs siūlot antrą. Bet dėžutes iš ko gamint tai nesumąstau. Pirkt-vėl išlaidos. Dar gamtoj bus laiškas gandrui. Ir žaidimas rungtis su balionais. Reiks pripūst pabroliams, užrišt pamergei ant riešo su kaspinuku, o šiai susprogdint ir pabučiuot pabrolį. Laimėję gaus priziukus-guma- love is smile.gif
Dar porą žaidimukų reiktų atsargai turėt manau.

Oho tai jau tikrai greitai drinks_cheers.gif

Del dezuciu kaip tik esu apmastymuose. Pirkt irgi nenoriu. Galvoju ar kazka is popieriaus padaryt ar kokius dovanu maisiukus mazus nupirkt g.gif del laisku jauniesiems labai patiko mintis thumbup.gif kiek tokiu laisku reiktu parasyt? Kiekviena pora turi parasyt? Pas mus bus tik 2 poros...
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2015 08 29, 19:12)

Smelio ceremonijos nedarysim . Akmenukų pririnkau prie juros. Dazau auksiniais dazais. Ant ju juodu merkeriu rasysiu. Blogus ismesim nuo tilto. Gerus sudesim i stiklini inda. Inda irgi papuosiu kaip nors auksu wink.gif
As turiu irgi lb svarbu klausima: esu paruosus perrengti jaunuosius 1 nakciai. O tas perrengimas seimininkais tai cia jau kita tradicija?
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 19:58)
Oho tai jau tikrai greitai  drinks_cheers.gif

Del dezuciu kaip tik esu apmastymuose. Pirkt irgi nenoriu. Galvoju ar kazka is popieriaus padaryt   ar kokius dovanu maisiukus mazus nupirkt  g.gif  del laisku jauniesiems labai patiko mintis  thumbup.gif kiek tokiu laisku reiktu parasyt? Kiekviena pora turi parasyt? Pas mus bus tik 2 poros...
Papildyta:

Smelio ceremonijos nedarysim . Akmenukų pririnkau prie juros. Dazau auksiniais dazais. Ant ju juodu merkeriu rasysiu. Blogus ismesim  nuo tilto. Gerus sudesim i stiklini inda. Inda irgi papuosiu kaip nors auksu wink.gif
As turiu irgi lb svarbu klausima: esu paruosus perrengti jaunuosius 1 nakciai. O tas perrengimas seimininkais tai cia jau kita tradicija?

Aš ekspromtu parsitempiau iš prekybos centro dėžę didesnę, ją kažkaip apdirbsiu, o visi tie spėjamieji dalykai bus viduj permatomam popieriuj supakuoti kiekvienas atskirai. Pigiau ir geriau thumbup.gif

Laiškus rašys kiekvienas atskirai. Pas mus trys poros, tai kartu su mumis bus 8 laiškai. smile.gif

Mano akmenukai irgi iš pajūrio smile.gif Tai galvoju ar dažyt ar palikt natūralius. g.gif

Mano jaunieji gaus dėžutę nakčiai su kortele durims išgraviruota (PIRMOJI NAKTIS. NETRUKDYTI), energetinio gėrimo ir varškės pakeliu. Niekaip neošmąsčiau įdomiau tų rūbų ir paklodžių (jie pastaruoju metu buvo keliose vestuvėse-sakė pabodo jau tas pats per tą patį). Tai pasilikau ties tuo variantu.

Šeimininkų perrengimas būna antrą dieną.

Dar vieną žaidimą išmąsčiau. JAUNŲJŲ DĖLIONĖ: duoti dėlionės detales ir prašyti sudėlioti. Kas greičiau padarys-laimi. Dėlionė-jaunųjų nuotrauka.

Šiandien darbinga diena. Daug ką pasidariau, nors red bull ir negėriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Follow: 29 rugpjūčio 2015 - 20:08
Gal žinot kur ieškoti šampano buteliui etikečių šablono?
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 08 29, 20:07)
Aš ekspromtu parsitempiau iš prekybos centro dėžę didesnę, ją kažkaip apdirbsiu, o visi tie spėjamieji dalykai bus viduj permatomam popieriuj supakuoti kiekvienas atskirai. Pigiau ir geriau thumbup.gif

Laiškus rašys kiekvienas atskirai. Pas mus trys poros, tai kartu su mumis bus 8 laiškai. smile.gif

Mano akmenukai irgi iš pajūrio smile.gif Tai galvoju ar dažyt ar palikt natūralius. g.gif

Mano jaunieji gaus dėžutę nakčiai su kortele durims išgraviruota (PIRMOJI NAKTIS. NETRUKDYTI), energetinio gėrimo ir varškės pakeliu. Niekaip neošmąsčiau įdomiau tų rūbų ir paklodžių (jie pastaruoju metu buvo keliose vestuvėse-sakė pabodo jau tas pats per tą patį). Tai pasilikau ties tuo variantu.

Šeimininkų perrengimas būna antrą dieną.

Dar vieną žaidimą išmąsčiau. JAUNŲJŲ DĖLIONĖ: duoti dėlionės detales ir prašyti sudėlioti. Kas greičiau padarys-laimi. Dėlionė-jaunųjų nuotrauka.

Šiandien darbinga diena. Daug ką pasidariau, nors red bull ir negėriau lotuliukas.gif

Nu va.. del dezes puiku smile.gif o del deliones prisiminiau gera zaidima.. padarau jaunosios nuotrauka..kartu dar kokias 3 nuotraukas jos draugiu. Visa ta pati ir jaunuojo. Sukarpyt reikia. Tada jaunikis turi sudeliot savo jaunaja is tu visi merginu gabaliukų o jaunuoji savo jauniki. Sudeliota nuotrauka priklijuos i jau paruostus lapus ar rėmelius kur galima ka nors tokio parasyt idomaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 20:29)
Nu va.. del dezes puiku smile.gif o del deliones prisiminiau gera zaidima.. padarau jaunosios nuotrauka..kartu dar kokias 3 nuotraukas jos draugiu. Visa ta pati ir jaunuojo. Sukarpyt reikia. Tada jaunikis turi sudeliot savo jaunaja is tu visi merginu gabaliukų o jaunuoji savo jauniki. Sudeliota nuotrauka priklijuos i jau paruostus lapus ar rėmelius kur galima ka nors tokio parasyt idomaus wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Follow @ 2015 08 29, 20:24)
Gal žinot kur ieškoti šampano buteliui etikečių šablono?

As kadangi nelabai zinojau tai uzsakiau is cia http://www.bstudija....iu-popieriukai/ kaip suprantu yra paste bet prisijungimo neturiu ir nelabai suprantu kaip ji gaut )))
Papildyta:
Šeimininkų perrengimas būna 2 dieną . O jei vestuvės 1 dieną - kaip manot ar verta daryt ir tą ir tą?
Papildyta:
Tiesa del tu etikečių šampanui ir saldainiams: kada ir kam planuojat juos duoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 21:13)
As kadangi nelabai zinojau tai uzsakiau is cia http://www.bstudija....iu-popieriukai/ kaip suprantu yra paste bet prisijungimo neturiu ir nelabai suprantu kaip ji gaut )))
Papildyta:
Šeimininkų perrengimas būna 2  dieną . O jei vestuvės 1 dieną - kaip manot ar verta daryt ir tą ir tą?
Papildyta:
Tiesa del tu  etikečių šampanui ir saldainiams: kada ir kam planuojat juos duoti?  bigsmile.gif

Šampaną atidarysim pirmam tostui prie stalo. Turiu nupirkus didelį 3l.butelį. tai jam ir darysiu etiketę. Saldainių nedarau.

Šeimininkų gal tada nebedaryčiau.

Tai jei užsakėt ir padarė tai paštu atsiuntė ir jum reik nueit pasiimt.

Šabloną gavau. Dabar misija kaip iš foto širdies formos jų foto uždėt į šablone esančią širdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Follow: 29 rugpjūčio 2015 - 22:03