QUOTE(linutemazute*** @ 2015 08 29, 19:58)
Oho tai jau tikrai greitai
Del dezuciu kaip tik esu apmastymuose. Pirkt irgi nenoriu. Galvoju ar kazka is popieriaus padaryt ar kokius dovanu maisiukus mazus nupirkt
del laisku jauniesiems labai patiko mintis
kiek tokiu laisku reiktu parasyt? Kiekviena pora turi parasyt? Pas mus bus tik 2 poros...
Papildyta:
Smelio ceremonijos nedarysim . Akmenukų pririnkau prie juros. Dazau auksiniais dazais. Ant ju juodu merkeriu rasysiu. Blogus ismesim nuo tilto. Gerus sudesim i stiklini inda. Inda irgi papuosiu kaip nors auksu
As turiu irgi lb svarbu klausima: esu paruosus perrengti jaunuosius 1 nakciai. O tas perrengimas seimininkais tai cia jau kita tradicija?
Aš ekspromtu parsitempiau iš prekybos centro dėžę didesnę, ją kažkaip apdirbsiu, o visi tie spėjamieji dalykai bus viduj permatomam popieriuj supakuoti kiekvienas atskirai. Pigiau ir geriau
Laiškus rašys kiekvienas atskirai. Pas mus trys poros, tai kartu su mumis bus 8 laiškai.
Mano akmenukai irgi iš pajūrio
Tai galvoju ar dažyt ar palikt natūralius.
Mano jaunieji gaus dėžutę nakčiai su kortele durims išgraviruota (PIRMOJI NAKTIS. NETRUKDYTI), energetinio gėrimo ir varškės pakeliu. Niekaip neošmąsčiau įdomiau tų rūbų ir paklodžių (jie pastaruoju metu buvo keliose vestuvėse-sakė pabodo jau tas pats per tą patį). Tai pasilikau ties tuo variantu.
Šeimininkų perrengimas būna antrą dieną.
Dar vieną žaidimą išmąsčiau. JAUNŲJŲ DĖLIONĖ: duoti dėlionės detales ir prašyti sudėlioti. Kas greičiau padarys-laimi. Dėlionė-jaunųjų nuotrauka.
Šiandien darbinga diena. Daug ką pasidariau, nors red bull ir negėriau