Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

Mums jau 8mėn.,vis dar maitinu,tik jau labai norėčiau,kad naktimis nebevalgytų,nes jau norisi pamiegoti,o ne budėti ir laukti kada mažučiukas paprašys pieniuko wub.gif
Bandžiau paskutinį maitinimą prieš miegą duoti košytės,kad sočiau būtų,bet įprotis daro savo,jis vistiek kilnojasi kas 2-3val pieniuko.
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 01 26, 22:15)
Mums jau 8mėn.,vis dar maitinu,tik jau labai norėčiau,kad naktimis nebevalgytų,nes jau norisi pamiegoti,o ne budėti ir laukti kada mažučiukas paprašys pieniuko wub.gif
Bandžiau paskutinį maitinimą prieš miegą duoti košytės,kad sočiau būtų,bet įprotis daro savo,jis vistiek kilnojasi kas 2-3val pieniuko.

Mūsų situacija lygiai t.p. Aštuoni mėn greit, vis dar valgom MP, naktimis taip pat panašiais intervalais. Taip pat norim miego... Gal palengvės, sužinojus, kad ne viena esi tokia laugh.gif Bet vis tiek maitinu. Taip jaučiuosi labai reikalinga ir tikra [B]mama[/B]
Atsakyti
O mums jau metukai neužilgio, bet situacija tokia pati doh.gif Dienomis jau nemaitinu,bet naktimis vyksta matinimas kas 2val ir dar miegojimas kartu verysad.gif bet jau susitaikiau su ta mintim ir nelabai galiu ką pakeisti, nes sokės ir buteliuko nepripažįsta mažiukas doh.gif O rigdyti vaiko nesinori schmoll.gif
Kantrybės ir jėgų visoms 4u.gif
Atsakyti
Būkit stiprios. Taip, dar ne viena mažai miegota naktis jūsų laukia. Bet pačiais sunkiausiais momentais visada prisiminkit, kad šis etapas netrukus baigsis. mirksiukas.gif O vėliau su nostalgija prisiminsit tą šiltą kūnelį, prisiglaudžiantį prie jūsų ir jausmą, kad jūs jam -- pats pats svarbiausias žmogus pasaulyje. wub.gif
Atsakyti
doh.gif mano mažajam greit aštuoni menesiai mes taip pat valgom mamos piena diena valgom rečiau tik po košyčiu o va nakti reikalaujamtaip pat kas porą valandų jau taip pavargau taip norisi pamiegoti naktį,bet paskačius juk ne viena aš tokia bandžiau duoti mišinuko bet vaikas net purškia nori mano pagailo vaiko ir toliau maitinu gal ateis kada nors laikas kai pats atsisakys ir galėsiu išsimiegoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2006 01 27, 09:56)
Būkit stiprios. Taip, dar ne viena mažai miegota naktis jūsų laukia. Bet pačiais sunkiausiais momentais visada prisiminkit, kad šis etapas netrukus baigsis.  mirksiukas.gif O vėliau su nostalgija prisiminsit tą šiltą kūnelį, prisiglaudžiantį prie jūsų ir jausmą, kad jūs jam -- pats pats svarbiausias žmogus pasaulyje. wub.gif

Net susigraudinau, perskaičiusi tavo žodžius ax.gif . Aš taip pat manau, jaučiuosi labai reikalinga kai maitinu. Tas prisiglaudimas... Net nepasakyčiau, kad labai sunku keltis kokius trejetą kartelių per naktį dėl savo žvirblelio biggrin.gif . Kas ten žino, gal gyvenime taip susiklostys, kad vieną kartą tai pajausime. ( Na, čia toms, kurios pirmą vaikelį turi)
Atsakyti
įdomu kaip sekasi maitinti? smile.gif Aš asmeniškai manau, kas per daug tas nesveika+ abejoju, kad vaikas pats atsisakytu imti krūtį.. labai abejoju smile.gif manąjai 7 metai, o ji kai maitinu mažąjį užsimano krūties.. gėdijasi, bet ima biggrin.gif
QUOTE(DAISY @ 2004 08 19, 23:59)
na o dabar papsakosiu kaip man buvo, as net nemasciau, kaip 2.gif po gimimo valgys laugh.gif
ir nuejau i mokyklele o ten apie maitinima aiskina g.gif  na galvoju, tai as pati maitinsiu laugh.gif
na ir tikrai gimus, gal del nusiteikimo apie NEmaitinima neturejau priepienio, jau ligoninej maitinau misinukais sad.gif , o po to pradejo po truputi atsiradinet pienukas ir  clap_1.gif isivaziavom, kad po 4 dienu nebereikejo misinuko clap.gif

ir va vel problema, aplinka, dukrai beveik 13 men, ir aplinkiniai terorizuoja, vis dar maitinui, fui kaip...
bet spjoviau ant visu ir baigsiu tada kai dukra pati tsisakys kruties, na gal iki 16 nereiks maitint laugh.gif

o sia info sukeliau, nes butent jos man ir truko kol  nestuke.gif , ir gimus dukrai  wink.gif

Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 01 27, 00:15)

Nenusimink. schmoll.gif Ar zinai, kad naktinis maitinimas turi itakos tam, kad tu apskritai iki siol turi pieno? Maitinti naktimis labai svarbu. Tada pienas buna kaloringesnis ir turi daugiau augancio kudikelio organizmui reikalingu medziagu. thumbup.gif Matyt mazylis tai jaucia, todel ir praso. As taip pat naktimis keliuosi kas 2-3 valandas, bet nesiskundziu - tikras dziaugsmelis, kad vaikutis sveikas. Uztat, kai ligoninej gulejom, pienukas buvo tikras issigelbejimas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2006 02 07, 10:46)
manąjai 7 metai, o ji kai maitinu mažąjį užsimano krūties.. gėdijasi, bet ima  biggrin.gif

cia rimtai? blink.gif blink.gif blink.gif
Mano dukrytei greitai bus 11 men. Zinda pilnu tempu, naktimis budinasi daznai, ir be kruties neuzmiega. Kol kas dar nezadu nutraukti maitinimo. Jauciu, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus atpratinti. Kai gime zadejau maitinti 6 men, poto iki 1 m, dabar - iki 1,5 m. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolana I @ 2006 02 25, 19:10)
cia rimtai? blink.gif  blink.gif  blink.gif 
Mano dukrytei greitai bus 11 men. Zinda pilnu tempu, naktimis budinasi daznai, ir be kruties neuzmiega. Kol kas dar nezadu nutraukti maitinimo. Jauciu, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus atpratinti. Kai gime zadejau maitinti 6 men, poto iki 1 m, dabar - iki 1,5 m. ax.gif

Net labai rimtai biggrin.gif net fotke turiu. Na ji jau protinga... jai labai gėda dėl to. Tai va jau septintą mėn. maitinu mažąjį, tai jau visai baigiam sugėdint, noretų, bet nebeprašo ... ax.gif Gal sakau, čia jai buvo tokia reakcija į šeimos padidėjimą unsure.gif , nes kai pagimdžiau tai jei ir 2.gif reikėjo, na buteliuko ir dabar norėtų blush2.gif

o dėl prisirišimo prie krūties tai jaučiu sunkus atvėjis... aš žadu maitinti iki kokių 9 mėn. dukrą maitinau iki 8,5... bet ji jau naktimis nevalgė... o dabar net nežinau kaip bus. nors esu bandžiusi duoti buteliuką naktį su sultim, nu geria... tai gal galėsiu nutraukti kaip suplanavus. O vat mano kaimynės vaikas iki 1,5 metų valgė paskui pati nutraukė... ko tik nedarė ir kečiupu tepė.. ( paskui uogienes, nes vaikas krūties nebeėmė, o norėjo ir verkė).. bet dabar lygtais jau nebemaitina, jam jau 2 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 01 kovo 2006 - 11:34
maniske taip pat kandziojas, o jei pabandai sudrausminti, tai tik dar labiau isikabina ir patempia blink.gif tik va laime visa , kad dantuku dar neturim tongue.gif
o maitint planavau iki puses metuku, bet pasirode kad pienuko yra tiek ,jog laisvai dar galiu maitint istisa para... taigi sekantis planas maitint iki metuku, nes planuoju gryst i darba, o kaip ten bus tik laikas parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
įkvėpė mane tas straipsnis, ačiū 4u.gif
mums jau 7mėn ir pradėjau galvot apie atjunkymą, naktimis stengiuos nebeduot, geriau miegot pradeda, bet po tokių bandymų man pienuko mažiau gaminas dienomis, juk jau ir košes pilnu tempu kertam...
kaip čia man dabar daryt? g.gif
Atsakyti