Kai perskaičiau pasisakymus apie pienuko trūkumo krizes(jei galima taip pavadinti) tai dabar ramiau širdy pasidarė. Jau kurį laiką pastebėjau, kad mano mažius patraukia apie 5min. ir pakėlęs akytes žiūri į mane vis nepatenkintas. Tada vėl griebia ir vėl žiūri, vėl griebia ir vėl žiūri... Po to pradeda pykti. Man toks jausmas, kad tikrai neberanda pienuko, nors kai pakeliu atsirūgti neverkia ir jei nori užmiega. Todėl šiandien pirmą kartą pamaitinus krūtimi daviau 60g mišinėlio ir jis lyg niekur nieko išgėrė
Man taip liūdna darėsi kai žiūrėjau kaip skaniai jis traukia iš buteliuko tą sintetinį maistelį
Bet dabar nutariau jo nebeduoti.Gal ir teks kiek pasikankint bet tikiuos, kad pienukas atsistatys. Jis dar toks mažiukas ir taip norėtųsi dar maitint tuo skanumynu...
QUOTE(Mona @ 2005 04 24, 09:47)
O ką daryti, jei vaikiukas išvalgo vieną krūtį, išvalgo antrą krūtį ir vis tiek ieško valgyt? Ima tą tuščią krūtį, traukia, pyksta, verkia, vėl griebia i t.t., o pienelis nebėga
. Negi laikyt alkaną, kol vėl pieno prisigamins??? Pastebėjau, kad man va šitaip pienelio trūksta per vakarinį maitinimą.
Ta pati problemėlė ir pas mus, bet mažulis pavalgęs taip ir pakeltas atsirūgti nurimsta ir miega iki pat 5 ryto, jei ir paniurzgia gavęs čiulptuką užmiega ir po to jau šaukia 6 valandą. Tai gal to pienelio jam pakanka? Gal jis išvargsta per dieną ir nori krūties tik nusiraminimui?
va mes kokie!
Nojuko fotoGimė: 3950g - 53cm
6 mėn. 8500g - 69cm