QUOTE(Egle100 @ 2005 09 05, 08:13)
Aciu SINDY, uz patarimus. Del tu 4 valandu - tai ir gydytoja klause ar mazyle isbuna 4 val., ir drauges vaikiukas isbudavo, tai man ir kilo klausimas... 3 val. tarpas irgi butu neblogai. Nes i darba galiu nuvaziuoti porai val., po pietu dar porai. Taip is aplamai galeciau pati ismaitinti be jokiu buteliuku. Nes su mazyle bus aukle, ir, deja, ji nevairuojanti. O man iki darbo 15 min. Tai 3 val. viska issprestu, bet kaip ta pasiekti??? Kitas dalykas - ji tik nakti ir ryte atsikelus valgo apie 10-12 min. O diena dazniausiai (su retom isimtim) 5 min. ir viskas. Pieno tikrai yra, bet nebeimanoma issiulyti... o ciulptuka duodu, bet ji nelabai juo zavisi, padeda labai tik kai uzsimano miegucio, tai ciulptukas jai padeda atsipalaiduoti ir greiciau uzmigti.
Ir dar... istisai ciulpia kumstelius. cia kieno nors pozymis ar tiesiog vaikai taip daro...
Ir dar... istisai ciulpia kumstelius. cia kieno nors pozymis ar tiesiog vaikai taip daro...
Manau tavo bedas issprestu ciulptukas (nuosirdziai patariu Nuko firmos, tokios suplotos formos, nes jis nekenkia sukandimui ir t.t.) Maniske irgi nesizavejo ciulptuku, bet pripratinau. O kumstuku ciulpimas manau ir parodo, jog ciulptuko reiketu
Gal pavyktu bent vienam maitinimui pienuko pritraukt? tada butu atsarga extra atvejui. (man tai nepavykdavo.. )
O tarpa iki triju valandu po truputuka didink, turetu priprasti. Juk kazkada (kai as buvau maza) gydytojai liepdavo maitinti lygiai kas trys valandos (nors mano mama pasakojo, kad neklausydavo, ir vistiek man duodavo kai pradedavau baubti.. )