QUOTE(Aurea @ 2005 06 07, 19:33)
Sveikos , mamytes,
patarkite , prasau , ka daryti... mums dar tik 1,5 savaites. Mano mazius istisai miega , labai retai atsikelia pats pavalgyti (tada jau garsiai paverkia) ir pavalgo sociai ir uzmiega. O nakti tai is vis beveik nevalgo , tik gargalioja , razosi , karkia... Tai bandau duoti kruti , bet jis zaidzia ir nevalgo ir atrodo noretu zysti , bet nesigauna jam, tada toliau per miegus gargalioja ir razosi... Ar tai jam pilvo diegliai? Bet jis neverkia...
Ar man ji zadinti , kad pamaitinti? Bet pazadintas jis buna piktas ir beveik nieko nevalgo...
Nezinau , kaip elgtis...
Sveika
Nors mano mažius ir pats visada parodydavo norą valgyti, o kai toks mažiukas buvo,tai labai net dažnai valgydavo, kas 1.5val kartais. Bet iš draugių patirties žinau, kad reikia būtinai žadinti leliuką, kad valgytų, nes kitaip nepriaugs reikiamo svorio.
Naktį žadinti nebūtinai reikia, bet dieną, tai pasistenk maitinti nors kas 3val.
Dar pasižiūrėk, ar iš krūties lengvai pienas bėga, nes gal jam sunku traukti, o kai toks mažiukas,tai jis dar jėgučių neturi
Tada tegu valgo po mažai, kiek pajėgia, bet dažniau.
Geriausiai būtų, kad pasiskambintum savo vaikučio pediatrei, jinai tikrai patartų ką daryti. Pasvertų leliuką,pažėtų, ar svoris nekrenta.
Sėkmės. Tik nepasiduok ir stenkis maitinti krūtimi
Kantrybės tikrai daug reikia
Jums tikrai pavyks
16kg ir 110cm