QUOTE(asMona @ 2005 04 26, 21:51)
Pabandžiau ir aš maitinti iš vienos krūties, po to iš kitos, o po to vėl iš pirmos. Deja, man pienelis taip greitai, t.y. per 15 minučių, nesigamina . Net po pusvalandžio dukrytė neturi ką traukti - na gal tik kelis gurkšnius. Aišku, labai blogai, kad neturiu, kas mane palaikytų. Vyras negali klausyti, kaip mažoji vakarais alkana verkia (tikrai žinau, kad verkia ne dėl pilvuko dieglių, nes kartą pabandėm duoti mišinėlio, tai pavalgė ir iškart užmigo), todėl mane kaltina, kad vaiką badu numarinsiu ir primygtinai liepia primaitinti. Mama vėlgi tas pats. Pastoviai pabrėžia, kokios mano minkštos krūtys - aišku kaip dieną, kad jose mažai pieno, be to prikaišioja, kad per mažai valgau ir dėl to pienelio nėra ir būti negali, nors tikrai maitinuosi normaliai, bet anot mano mamos, tai turėčiau kimšti nuo ryto iki vakaro. Žodžiu, baigiu palūžti - bijau, kad patikėsiu tuo, kas man kiekvieną dieną kalama į galvą ir pradėsiu primaitint, nes pienelio, kaip bebūtų gaila, tikrai nedaugėja
Nepasiduok saulyt, nepasiduok! Veliau dziaugsies. Krutine ir neturi buti kieta. Gerai kad ji minksta - sveika vadinasi. Pagalvok apie mamas, kuriu krutys buna 1 ar nulinio dydzio, o jos vistiek kudikius maitina. Pienas gaminasi kudikiui valgant ir bega tiesiiai i burnyte, o ne kaupiasi kaip kokiam butelyje. Isivaizduoju kaip tau sunku kai namiskiai spaudzia damaitint.. cia man lengviau buvo, vyras pyko kai ta vieninteli karta pagalvojusi jog dukryte jau mirsta badu, daviau jai misinuko. Pasistenk galvot kad pienuko vis daugeja, atsipalaiduok, gerk daugiau arbatu (ypac pankolio, nuo jo ir pienuko daugiau, ir nuo tokio pienuko pilvuko nepucia). Dievas taip krutine sukure, kad jei pieno truksta - kudikis ja aktyviau zinda, tad daugiau pradeda gamintis. Juk jei butu pas tave nebuve pieno, jo nebutu ir visiems kitiems maitinimams. O jei yra - vadinasi YRA Nepasiduok, nesileisk gniuzdoma!