Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2015 06 26, 10:26)
As dabar nieko kokius metus uš jcrew nepirkau. Anksčiau tai visada mažesnius dydžius pirkdavau, dabar paskaičiau ir ką  doh.gif  gerai, kad dar vienos suknelės xxs dyžio laukiu ir berods dar vienas kelnes esu 00 pasiėmus, tikiuosi tiks  g.gif

O as net isdrisiu pasakyti kad 1.5 dydziais didinti.aisku viskas patvarkoma, kai siuveja nebrangia turi.sekmes, parduosit grazus rubeliai
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2015 06 25, 23:30)
o TALBOTS dar yra papildoma nuolaida?

Mane irgi domina. Gal turite jų kortelę, su kuria -10%?
Atsakyti
Pilnesnės damos,nešiojančios M-L ir didesnius dydžius dažniau linkusios sakyti,kad dydžiai atitinka,nes jos dažniausiai nenešioja aptemptų drabužių,o lieknoms norisi būti apsitempusioms,norisi išryškinti savo kūno linijas,tad joms atrodo,kad drabužiai padidinti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2015 06 26, 09:58)
suknutė irgi  wub.gif  bet reik tikrai dydžiu mažesnės  ax.gif

greit turiu gauti ,jei dydžiu didinta-nekas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 26, 10:41)
Pilnesnės damos,nešiojančios M-L ir didesnius dydžius dažniau linkusios sakyti,kad dydžiai atitinka,nes jos dažniausiai nenešioja aptemptų drabužių,o lieknoms norisi būti apsitempusioms,norisi išryškinti savo kūno linijas,tad joms atrodo,kad drabužiai padidinti  wink.gif

Pradzia kaip pirstu i aki....o pabaiga man netinka nes as europinis geras M-as...jcrew ir factory didinti!!!😃
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 06 26, 10:44)
Pradzia kaip pirstu i aki....o pabaiga man netinka nes as europinis geras M-as...jcrew ir factory didinti!!!😃

Dar yra toks dalykas biggrin.gif Yra damų ,kurios nešiodamos M-L ir didesnius dydžius,jos patenkintos savo formomis (arba tos formos iš tiesų gražios) ir nebijo išryškinti,o yra kompleksuojančių moteriškių ,norinčių šiek tiek 'pasislėpti' wink.gif
gal ir didinti,nesiginčiju.....
Atsakyti

Laukiu 0611 VLN ,bet laiskelio negavus,viskas apmokėta sad.gif

Atsakyti
tiesa,dar nuo amžiaus priklauso kažkiek manau nešiojimo ypatumai ,jaunesnės daugumoj gal drąsesnės ax.gif bent taip gal turėtų būt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 26, 10:48)
Dar yra toks dalykas  biggrin.gif Yra damų ,kurios nešiodamos M-L ir didesnius dydžius,jos patenkintos savo formomis (arba tos formos iš tiesų gražios) ir nebijo išryškinti,o yra kompleksuojančių moteriškių ,norinčių šiek tiek 'pasislėpti'  wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu zinot, kai nusiperki kelnes S ir jos tau nusimauna neatsegus uztrauktuko, tai ne apie aptemtuma ner net kalbos...bet jusu pastebejimai liuksiski:)
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2015 06 26, 11:37)
Mane irgi domina. Gal turite jų kortelę, su kuria -10%?

Talbots korteles Taure neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 06 26, 11:26)
As dabar nieko kokius metus uš jcrew nepirkau. Anksčiau tai visada mažesnius dydžius pirkdavau, dabar paskaičiau ir ką  doh.gif  gerai, kad dar vienos suknelės xxs dyžio laukiu, o kelnes dar vienas kelnes esu 0 pasiėmus  doh.gif  tikiuosi tos bent tiks  g.gif

bigsmile.gif Smulkmena.

Sveikos. O gal kamnors konors iš century21? biggrin.gif Reiktų kompanijos ax.gif

Žiūriu į pradinę ir galinę kainą, sudėtį thumbup.gif ..: http://www.c21stores.....ng/silk skirt ax.gif
Plus size lininis cardigan'as : http://www.c21stores...fa-33649c8568ed bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 06 26, 09:43)
Pilnesnės damos,nešiojančios M-L ir didesnius dydžius dažniau linkusios sakyti,kad dydžiai atitinka,nes jos dažniausiai nenešioja aptemptų drabužių,o lieknoms norisi būti apsitempusioms,norisi išryškinti savo kūno linijas,tad joms atrodo,kad drabužiai padidinti  wink.gif

čia tikrai ne tas atvejis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tuoj įkelsiu foto, kaip atrodo xs suknutė ant manęs smile.gif

va, prašom biggrin.gif iki figūros išryškinimo, kaip iki mėnulio. Ji tiesiog akivaizdžiai per didelė smile.gif krūtinės reiktų kokiais 10 cm didesnės. Nors pagal dydžių lentelę, mano dydis xs.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2015 06 26, 09:48)
Dar yra toks dalykas  biggrin.gif Yra damų ,kurios nešiodamos M-L ir didesnius dydžius,jos patenkintos savo formomis (arba tos formos iš tiesų gražios) ir nebijo išryškinti,o yra kompleksuojančių moteriškių ,norinčių šiek tiek 'pasislėpti'  wink.gif

o kai kelnės tiesiog nukrenta nuo liemens, tai čia irgi dydis atitinka? bigsmile.gif einant iškyla problema, kad galima jas pamesti biggrin.gif nors pagal dydžių lentelę pirkau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 26 birželio 2015 - 10:27
Carlin, didelė suknelė drinks_cheers.gif
aš abiejų spalvų laukiu unsure.gif siuvėjai gal reiks nešt,nes su pardavinėjimais doh.gif cool.gif
Atsakyti