Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sierra kodukas WVN1786R 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyte @ 2015 06 25, 18:54)
11 dienos gauta siunta Kaune? Saskaita apmoketa, bet nesulaukiu laisko  g.gif

Laba diena,
mano 06 02 ir 06 11 abi apmokėtos. Tik buvau prašiusi, kad sudėtumėte abi į vieną siuntinį paštu. Tad ko gero taip ir bus? Negavau dar laiško pašto išlaidų apmokėjimui.

06 20 dar neapmokėjau, nes nesitikėjau tokio greičio. Apmokėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2015 06 25, 19:55)
Laba diena,
mano 06 02 ir 06 11 abi apmokėtos. Tik buvau prašiusi, kad sudėtumėte abi į vieną siuntinį paštu. Tad ko gero taip ir bus? Negavau dar laiško pašto išlaidų apmokėjimui.

Taip jusų 0602 siuntos daiktai perduoti sesei, ji kai bus patvirtinti mokejimai turi išsiūsti visas kartu 4u.gif
Kadangi 0611 ir 0620 atejo abi siuntos kartu, tai niekas jusų dar neišsiūsta , laukia, kol viskas pazaliuos , ir iššsius visas kartu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 25 birželio 2015 - 19:04
QUOTE(Gricė @ 2015 06 25, 19:55)
Laba diena,

QUOTE(anerita* @ 2015 06 25, 20:02)
Taip jusų 0602 siuntos daiktai perduoti sesei, ji kai bus patvirtinti mokejimai turi išsiūsti visas kartu  4u.gif
Kadangi 0611 ir 0620 atejo abi siuntos kartu, tai niekas jusų dar neišsiūsta , laukia, kol viskas pazaliuos , ir iššsius visas kartu  4u.gif

Ką tik pervedžiau Jums pinigus už 06 20 siuntos prekę.
Dabar jau lauksiu siuntinio "trys viename". Labai ačiū.
Atsakyti
TALBOTS dedu 4u.gif
Gilt
Ruelala junkites smile.gif
Hautelook
AX
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyte @ 2015 06 25, 17:54)
11 dienos gauta siunta Kaune? Saskaita apmoketa, bet nesulaukiu laisko  g.gif

Gauta, gal praleidau g.gif Ryt pasukit smile.gif
Atsakyti
Crazy8 junkites 4u.gif
Atsakyti
o TALBOTS dar yra papildoma nuolaida?
Atsakyti
ačiū už siuntinį 4u.gif
vyrui NIKE labai tiko ir patiko, atsinaujino sportui thumbup.gif abu apsirekinom AE triusikais, irgi visi tiko , o dar kai kaina nereali buvo, išvis pasaka bigsmile.gif

o vat jcrew nepataikiau doh.gif taip laukiau laukiau ir ką, per didelė tiek suknelė, tiek kelnės unsure.gif kas čia sakė, kad dabar nebepadidinti jcrew rūbai? g.gif pirkau pagal lentelę ir dydžiu mažesnių reik ax.gif
šitos kelnės labai fainos, ėmiau raudoną spalvą, medžiaga sunki, gražiai krentanti wub.gif bet man liemuo net nesilaiko, smunka ir šiaip per daug laisvumo...
user posted image

suknutė irgi wub.gif bet reik tikrai dydžiu mažesnės ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 06 26, 09:58)
ačiū už siuntinį  4u.gif
vyrui NIKE labai tiko ir patiko, atsinaujino sportui  thumbup.gif  abu apsirekinom AE triusikais, irgi visi tiko , o dar kai kaina nereali buvo, išvis pasaka  bigsmile.gif

o vat jcrew nepataikiau  doh.gif  taip laukiau laukiau ir ką, per didelė tiek suknelė, tiek kelnės  unsure.gif  kas čia sakė, kad dabar nebepadidinti jcrew rūbai?  g.gif  pirkau pagal lentelę ir dydžiu mažesnių reik  ax.gif
šitos kelnės labai fainos, ėmiau raudoną spalvą, medžiaga sunki, gražiai krentanti  wub.gif  bet man liemuo net nesilaiko, smunka ir šiaip per daug laisvumo...
user posted image

suknutė irgi  wub.gif  bet reik tikrai dydžiu mažesnės  ax.gif
user posted image

as sakiau kad didinti!!!!! niekas netiki cool.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Prasau patarkit
Ar 178 cm ugiui nebus per trumpa si suknele?
http://www.ralphlaur...rentPage=family
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2015 06 26, 09:14)
as sakiau kad didinti!!!!! niekas netiki cool.gif  gun_rifle.gif

As dabar nieko kokius metus uš jcrew nepirkau. Anksčiau tai visada mažesnius dydžius pirkdavau, dabar paskaičiau ir ką doh.gif gerai, kad dar vienos suknelės xxs dyžio laukiu, o kelnes dar vienas kelnes esu 0 pasiėmus doh.gif tikiuosi tos bent tiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 26 birželio 2015 - 09:27