Merginos kaip rabkines vadinasi su skyriais. Nes nenoriu vieno skyriauss tada didelis bardakas
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 23, 09:24)
Tik klaustukų turiu dėl vyriškų diržų dydžių.. bet reik tikėtis, kad krikšto sūnui tiks..
32 dydis iš Timberland aš taikyčiau savo vyriškiui pagal džinsų dydį, bet kad realybėje jo apimtis tokia nedicka, vos ne man tinkama
aš sau diržą 34 imu aš stoora
QUOTE(Carlin @ 2015 07 23, 09:27)
tai jie madoje jau n metų aš kokius 6 metus tik Rayban'us nuo saulės ir tenešioju, kažkokia savotiška priklausomybės forma kiek bežiūrėčiau kitų, rankos pačios nukrypsta į RayBan'us su galva matyt kažkas netvarkoje
kokius perki? Labai skiriasi tie didesni ir mažesni tarpusavy? Užmečiau akį , kad ten kažkokius inchus rašo
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 23, 18:27)
aš sau diržą 34 imu aš stoora
kokius perki? Labai skiriasi tie didesni ir mažesni tarpusavy? Užmečiau akį , kad ten kažkokius inchus rašo
Turiu wayfarer 52 mm, tai man jų dydis geresnis nei 54 mm. Šitų wayfarer įvairių dydžių būna, jotubei galima skirtumus pasižiūrėt.
Dar turiu Erica modelį, turbūt vieni iš mylimiausių
Tada turiu 4181 modelį, bet jie vat irgi didoki gal kam reikia? Parduočiau nebrangiai, polerizuoti jie tinka ir vyrams, gal net labiau
Dar iš seniau turiu aviatorius, bet jų modelio nebepamenu. Žodžiu jie man ten visi patinka
poniala tokie kaip nuotraukose man nesvarstytini, labai netinkamos formos, o vat aviatorius smalsu būtų pabandyt, ypač netolygiai tamsintu stiklu
Laba! Kur conversus perkam?
Kada kaunas tures siunta?
QUOTE(anerita* @ 2015 07 24, 17:03)
Kita savaite
pirmadieni/antradieni ar veliau. Dega bilekaip....
QUOTE(rutuliukas1 @ 2015 07 24, 17:16)
pirmadieni/antradieni ar veliau. Dega bilekaip....
turbut pradzioj savaites
QUOTE(Laurinciux @ 2015 07 24, 21:30)
Sveikos tai liepos 10 siunta dar ne kaune?
Kol kas ne