Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Merginos kaip rabkines vadinasi su skyriais. Nes nenoriu vieno skyriauss tada didelis bardakas
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 23, 09:24)

Tik klaustukų turiu dėl vyriškų diržų dydžių.. bet reik tikėtis, kad krikšto sūnui tiks..
mastau.gif 32 dydis iš Timberland aš taikyčiau savo vyriškiui pagal džinsų dydį, bet kad realybėje jo apimtis tokia nedicka, vos ne man tinkama  unsure.gif

aš sau diržą 34 imu unsure.gif aš stoora unsure.gif
QUOTE(Carlin @ 2015 07 23, 09:27)
tai jie madoje jau n metų smile.gif aš kokius 6 metus tik Rayban'us nuo saulės ir tenešioju, kažkokia savotiška priklausomybės forma  unsure.gif  kiek bežiūrėčiau kitų, rankos pačios nukrypsta į RayBan'us  unsure.gif  su galva matyt kažkas netvarkoje  biggrin.gif

kokius perki? Labai skiriasi tie didesni ir mažesni tarpusavy? Užmečiau akį , kad ten kažkokius inchus rašo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 23, 18:27)
aš sau diržą 34 imu  unsure.gif aš stoora  unsure.gif

kokius perki? Labai skiriasi tie didesni ir mažesni tarpusavy? Užmečiau akį , kad ten kažkokius inchus rašo mastau.gif

Turiu wayfarer 52 mm, tai man jų dydis geresnis nei 54 mm. Šitų wayfarer įvairių dydžių būna, jotubei galima skirtumus pasižiūrėt.

Dar turiu Erica modelį, turbūt vieni iš mylimiausių wub.gif
user posted image

Tada turiu 4181 modelį, bet jie vat irgi didoki unsure.gif gal kam reikia? Parduočiau nebrangiai, polerizuoti jie smile.gif tinka ir vyrams, gal net labiau g.gif
user posted image

Dar iš seniau turiu aviatorius, bet jų modelio nebepamenu. Žodžiu jie man ten visi patinka biggrin.gif
Atsakyti
poniala 4u.gif tokie kaip nuotraukose man nesvarstytini, labai netinkamos formos, o vat aviatorius smalsu būtų pabandyt, ypač netolygiai tamsintu stiklu
Atsakyti
Laba! Kur conversus perkam?
Atsakyti
Kada kaunas tures siunta?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 07 24, 16:37)
Kada kaunas tures siunta?

Kita savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 07 24, 17:03)
Kita savaite  4u.gif

pirmadieni/antradieni ar veliau. Dega bilekaip....
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas1 @ 2015 07 24, 17:16)
pirmadieni/antradieni ar veliau. Dega bilekaip....

turbut pradzioj savaites unsure.gif
Atsakyti
Sveikos tai liepos 10 siunta dar ne kaune?
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2015 07 24, 21:30)
Sveikos tai liepos 10 siunta dar ne kaune?

Kol kas ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 07 24, 21:31)
Kol kas ne  4u.gif

Labai, jau labai praiilgo verysad.gif
Atsakyti