Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Zivile123 @ 2015 07 10, 10:07)
o atitinka dydi, nes noriu irgi tokiu, bet vis abejoju del dydzio, mano 38 dydis, tai imti geriau 8 dydi ar vis gi 7 dydi

Mano 36, paprastai imu usa6, bet šitų ėmiau 6,5 kad jau buvo pusinis. Neapsirikau, nes 6 turbūt spaustų
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2015 07 10, 09:21)
Anerita, pažiūrėkit kokia mano situacija, kažkodėl pakvietimo negaunu... Gal ką praleidau?

Jo viena saskaita raudona
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2015 07 10, 16:15)
Jo viena saskaita raudona

Parasykit kuri, nes lyg ir visas apmokejau.
Atsakyti
QUOTE(Koce @ 2015 07 10, 09:36)
Parasykit kuri, nes lyg ir visas apmokejau.

paziuresim kame reikalas 4u.gif
Atsakyti
o kaip su Kauno siunta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ezo @ 2015 07 10, 10:32)
o kaip su Kauno siunta?  blush2.gif

Yra ir Kauno. Jusu pavedimas tik siandien gautas, ir ka tik pazymetas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 10, 00:06)
Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą  unsure.gif  g.gif  Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif  biggrin.gif  cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito.  unsure.gif  biggrin.gif  Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif

Šiaurės vakarų vėjas...brrrr,pas mus ir šiandien neperšilčiausia,bet maniškiai trumpiems išėjimams vistiek dedasi šortus maike ir megstuką ju,mažiukė su treningiukais,bet ir į kiemą niekas neina,iš mašinos į mašiną tik... biggrin.gif Bet pas jus tik +14 blink.gif pas mus bent +20 unsure.gif
Atsakyti
Atlekiu padekot mergaiciams uz siuntinuka-joe's dzinsiukai nerealuuuus wub.gif thumbup.gif ir ugsiukai tuos kur sian imeciau tokiu oru super pedutems wub.gif aciu komandai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 10, 13:37)
Atlekiu padekot mergaiciams uz siuntinuka-joe's dzinsiukai nerealuuuus  wub.gif  thumbup.gif ir ugsiukai tuos kur sian imeciau tokiu oru super pedutems wub.gif aciu komandai  wub.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kartais atostogos. Noreciau uzsakymuka padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiless @ 2015 07 11, 15:37)

Atostogos.
Atsakyti
QUOTE(kamiless @ 2015 07 11, 08:37)

atostogaujame iki Rugpjucio 3d. 4u.gif
Atsakyti