Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(songaila @ 2015 07 10, 00:44)

As turiu juodus,dabar raudonu leksiu pasiimt.superiniai irgi,kai vesiau drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Anerita, pažiūrėkit kokia mano situacija, kažkodėl pakvietimo negaunu... Gal ką praleidau?
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2015 07 10, 08:06)
As turiu juodus,dabar raudonu leksiu pasiimt.superiniai irgi,kai vesiau  drinks_cheers.gif
user posted image

o atitinka dydi, nes noriu irgi tokiu, bet vis abejoju del dydzio, mano 38 dydis, tai imti geriau 8 dydi ar vis gi 7 dydi
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 09, 23:06)
Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą  unsure.gif  g.gif  Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif  biggrin.gif  cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito.  unsure.gif  biggrin.gif  Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif

unsure.gif aš su vilnoniu megztiniu ir šilta striuke šiandien ir vistiek sąnarius suka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2015 07 10, 08:02)
Gal kas tokį  arba tokį maskuoklį išbandėt  smile.gif  ?

Kokiu geriu uzrodet, tik reikia issirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 07 10, 00:06)
Na jeigu čia moterys džiūgauja dėl lietuviškos vasaros, raportuoju šalčmyriams.. šian vakare šiaurės vakarų Lietuvoje žmonės apsirengę pilnai žieminę aprangą  unsure.gif  g.gif  Tik kerzų žieminių netraukėm, bet striukes, flisus dviems vaikiams ir sau prigriebiau tokias pagerintas swoon.gif
Ir aš sušalau, su dviem plonais vilnoniais sluoksniais, flisu ir štampuotuke swoon.gif  biggrin.gif  cool.gif Viens vaikis rimtai su žiemine striuke neperkaito.  unsure.gif  biggrin.gif  Vėjas pobjauris, bet ir laipsnių 14 unsure.gif

bet tai kaip tada rengtis kai -14 blink.gif net jei -4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 07 10, 08:51)
Žilų plaukų maskuoklis

Aš va tokį pirkau, vis nesiryžtu pabandyt  blush2.gif

greičiau bandykit, norisi atsiliepimų apie poveikį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 07 10, 12:12)
unsure.gif aš su vilnoniu megztiniu ir šilta striuke šiandien ir vistiek sąnarius suka verysad.gif

SenatvĖ mums, spėju, Gafsa, senatvĖ friends.gif

Kaira, prie minus14 3-4 valandas ant lauko nestovim unsure.gif Na, ir po teisybei ta manoji štampuotukė tokia pusiau vasarinė, nu bet vis tiek vatinukė biggrin.gif O vaikio striukė daugumos nuomone rudeninė, bet anie žiemą su tokiom į daržiuką šuoliavo. Nu šalta buvo bezbožnai vakar vakare, o mes su vaikais stebėjom vyrus dirbančius veik nekvėpuodami.. gi ekskavatorius kieme bigsmile.gif Judant, užuovėjose gyvent galima biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 07 10, 07:51)
Žilų plaukų maskuoklis

Aš va tokį pirkau, vis nesiryžtu pabandyt  blush2.gif

kai isbandysite, laukiame atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Siauliu dezute turiu, siandien busiu visa diena.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 07 10, 10:40)
bet tai kaip tada rengtis kai -14  blink.gif net jei -4  g.gif

Goose reik rengtis, su didziausiu šilumos indeksu.
Atsakyti
QUOTE(Zivile123 @ 2015 07 10, 11:07)
o atitinka dydi, nes noriu irgi tokiu, bet vis abejoju del dydzio, mano 38 dydis, tai imti geriau 8 dydi ar vis gi 7 dydi

Bent jau man- atitinka, su 25,5cm peda turiu 9us; tokius paprastai is US ir perku wink.gif
Atsakyti